Hämta hem prinsarna

Idag ska jag och söta fina Maria hämta hem mina missar. Ja eller vi åker upp idag och ner imorn. Och på ner vägen ska jag kolla på hunden=) Hoppas han är lika fin som dom sagt. I så fall lär jag bli helt kär.Bara att se honom på bild får en jue att smälta.

Jag ska nog bo med Matilda några dagar när hon flyttat in ta hand om henne och peppa henne till att orka fortsätta. DU KOMMER KLARA DET HÄRA ÄLSK!
Jag tror på DEJ!


förvirrad värre

Jag vill försvinna där uppi från på en gång. hämta saker och katter och hund och stanna här nere. men måste jue ha psyk kontakter för det. och nånstanns och göra av alla grejer. eller behålla lägenheten där tills jag får veta hur det blir med försäkringen.men det blir jobbigt och åka upp ena dan och hämta katter och grejer sen åka ner snart igen. önskar jag hade nån som kunde följa med och köra. i så fall skulle jag åka upp imorn packa saker sen åka ner på torsdag för då ska jag hämta vovve. har kommit fram till att jag behöver vovve ansvaret. men jag ska träffa honom först och se hur det går. om vi klickar. men men åker väl upp på torsdag och ordnar allt som måste ordnas så åker jag ner igen så fort jag kan. jag VET att jag flyr men just nu behöver jag tryggheten här nere. Jag kanske har mått kaos dom sista dagarna men ändå känner jag att jag inte orkar vara så långt ifrån alla.

Jag avsäger mej ansvaret för mej själv

Jag orkar inte ta hand om mej själv mera. Men jag begär inte att nån annan ska göra det. Men jag vet inte vem. Kanske lika bra och öhh hmm bara ligga i sängen och låta tiden gå? Hänt mkt idag som gjort mej sårbar. Jag rasade redan i lördags kväll men raset verkar aldrig ta slut. Jag borde åka hem och gå till mobila och säga "jag orkar inte jag vill inte jag förstår inte" men dom kommer säkert inte hjälpa mej på nå vis. Tror inte det blir nån hund för mej. Jag vill men vissa saker sätter stopp för det. Och just nu passar det nog inte. Fast det kanske får upp mej? FAN låt mej slippa känna.

Bara så ni vet

Så ska jag flytta ner till västerås så fort en del saker är lösta. Jag trivs rätt bra i norr men saknar alla här nere så mkt. Jag vet att jag lämnar några fina människor kvar där uppe. Men jag måste se till mitt eget bästa. Och vad jag känner blir bra för mej.

Nere i Fagersta

Japps igår kväll landade jag i Fagersta. Efter att ha stannat i Avesta och kraaamts lite med finaste Matilda<3
Idag har jag varit på "stan" här i fagersta hittade några julklappar och ett par knall rosa snowjoggings med blåa sömmar för 50 spänn:P

sen drog jag och Lotta till ludvika och gick på dollar store men dom hade inte det jag ville ha-morra- men hittade kakeldekor med döskallar=)

Imorn ska jag och Matila till västerås och träffa Crisse och shoppa och gå på krogen FAN VAD KUL DET SKA BLI Älskar er tjejer!

Grattis Malin till ok för operation du kommer fixa det!

KRAAM på er


Köpa digital kamera

Japps imorn ska jag ut och köpa en alldeles egen fin digitalkamera. Helst en röd eller rosa:P eller ännu bättre lila:P men nej huvudsaken är att den är bra. Så ska jag bara lära mej alla finneser med den.

Jag borde vara världens tröttaste människa nästan varit vaken i 37½ timme men är jag trött? NEJ jag är tok pigg men kroppen är mos och orkar inget. Försökte vila i soffan tidigare i kväll men så fort jag la mej ner och försökte slappna av för jag var så trött att jag såg i kors så kickade duracell kaninen i mej igång. och NEJ inte den kåta jäveln. Den maniska. Men i natt har jag inget och göra ingen mat och laga inget kök eller badrum och skrubba skulle vara att sortera kläder då men jag har jue nyss hängt in i garderoben så har rätt stor koll.

Men jag är SÅ JÄVLA SUR jag har inte fått min älskade reklam i dag heller. Förr förra veckan kom den först 22 på måndag kväll. Jag SKA för fan HA DEN på SÖNDAG. Plupp har lovat att jag får skicka brevbomb till reklam utdelaren. Hoppas posten kommer med nån bra reklam imorn som har digital kamera extra pris.

Nej nu ska jag kanske försöka sova. Kan jue vara värt ett försök. Ett försök per kväll kan man jue göra.

Jag borde inte...

blogga just nu. För allt är kaos. Men jag tänkte försöka skriva bort lite kaos ist för att göra flera ränder på armar och ben än jag redan hunnit med. Jag har druckit snart 5 groggar ikväll. Och jag blev härligt lullig först och vågade prata med fina Tobbe i telefon<3 det var massa mys han har skit härlig röst och dialekt.Men sen kom jag hem efter promenad hem från Jessica och Robert och allt blev kaos världens ångest kastade sej över mej när jag kom innanför dörren. Till ensamheten. Jag gjorde det "smarta" valet att ta lamotroginen och en sobril och dricka två groggar till. SMART?NEJ!

Men jag känner för att supa bort mej nu bara försvinna och inte återfinnas på ett tag. Men jag VET att jag måste hålla mej skärpt för på onsdag ska jag åka till föräldrarna. Och då blir det långärmat som gäller hela tiden. japps. Borde föresten börja packa för det. Kanske ska göra det nu? eller ska jag vänta till måndag ? fast jag vet jue inte vad jag vill ha med mej så borde börja.Jag borde iofs börja med att skriva pack lista så jag inte glömmer något-nicka- tror jag ska göra det nu ist för att skriva meningslös blogg som ingen ändå läser.

Fredags funderingar

Jag har massa tankar och funderingar jag tänkte försöka få ner med ord. Men jag vet inte Hur. Allt snurrar i huve. Jag känner hur jag är på väg att flyta bort mitt i allt, tappa fotfästet om vad som är verkligt och inte. Allt känns som på sån distans. Jag vet inte hur jag bara vet det.Jag håller på flyta in i ingenting.Där jag inte orkar bry mej om något eller vad som sker. Jag kämpar endast för att överleva.Men ibland orkar jag inte göra det heller utan bara ligger och sover i 13-14 timmar för att gå upp gå ut med Puff sen sova mera tills det är dags och gå ut nästa gång. Det liksom förflyter i en dimma av sömn och piller för att döva allt kaos som vill ut.

Sen funderar jag på om vissa vänner verkligen är Vänner med stort V. Eller om dom bara är kompisar som jag låtsas är vänner för att slippa känna mej så ensam? Jag vet inte..Var Anna som fick mej att börja fundera på det....Behöver jag alla i mitt liv gör dom mitt liv värdefullare eller finns dom/jag bara där för att gnälla av sej på varann när det passar? Jag känner iofs inte att jag gnäller Så mkt för folk utan att låta dom gnälla tillbaka. Men det känns som att en hel del har mej som sin dörrmatta där dom lämnar skiten och sen går vidare med någon annan. Jag kanske oxå borde rensa bland mina "vänner"? Men det är Svårt för jag har jue separations ångest delux även från dåliga saker...Om ni bara visste....ibland kan jag ff längta tillbaka till skithögen jag var tillsammans med för över 7 år sen. Hur FAN kan man längta tillbaka till nån som våldtog en?

Men mest längtar jag till annat som inte kommer bli nån framtid. Så jag ska sluta längta och bara låta saker vara.


Regn ute regn i sinne

Haha jag var lite poetisk där. Men jo det ös regnar ute och det känns som hela jag håller på regnar bort av oro. Tagit sobril men det hjälper inte riktigt. Får jue ta två på engång ordinerat av läkaren men tar jag två lär jag somna. Är trött hela dagen idag. SUCK.

Men men tänkte mest skriva ett inlägg för att skriva GRATTIS till Plupp och Denize som blivit stolta fina mammor åt hamster bäbisen Maya. Den bäbisen kommer bli såååå bortskämd:D

Guza



Eftersom jag inte vet hur man lägger in en bild efter texten så får det bli ett till inlägg med en bild på Guza. Men ska jag köpa honom MÅSTE han byta namn. Tar gärna emot förslag=)

Städat och borde byta linser

Jäss idag har jag dammsugit, plockat undan lite och sorterat papper. Sen varit och fått dosetten delad. Och så ringde dom från Rehab på psyk och frågade om jag kunde komma tidigare imorn.??? Jag har jue inte ens en tid imorn var mitt första svar. "joo du har en tid kl 11 hos mej (nån utländsk läkare) men jag vill flytta den till kl 9 om det går bra?

HERRE JÄVLA GUD. Ska de vara så SVÅRT och skicka ut en kallelse så man ens vet att man ska dit??
Men men nu ska jag dit kl 9 imorn iafall. Hur FAN jag nu ska ta mej upp så tidigt. -ringer min personliga väckarklocka mamma-

Usch jag borde byta linser för jag ser typ inget nu eller jo det gör jag men det är suddigt, har jue haft dessa 2 veckor längre  än jag skulle så tjänat lite på det iafall:p Får se om jag orkar pilla ut dom snart.

Nu ska jag surfa vidare till blocket och spana vovvar. Även om jag nästan bestämt mej för Guza.

Bilden talar sitt klara språk



Det är så jävla sant. Jag har massor och säga men det känns som att jag inte kan. Eller borde? Jag vet inte vilket. Jag lägger ner för nu. Får se när jag känner mej som människa igen.

Ångest propp

Helt plötsligt vart jag helt jävla full av ångest. Vet inte varför. Typ panik ångest. jag har inte haft PANIK ångest på hundra år. Bara tonvis med "vanlig" ångest. Tryckte i mej 30 mg sobril på en gång och nu sitter jag här och vågar knappt röra mej. Har mimikry dvdn på och pratar med Tobbe och Mikaela på msn. Jessica ringde nyss så pratade ett tag med henne. Det var skönt. Är nog första gången jag lyckats prata med nån när jag är full i ångest.Men tror att det var för att vi inte pratade om mej utan om henne och hundar och annat så jag fick tänka på annat. Jag tror alltid att ska jag prata med nån när jag mår dåligt så måste det vara om hur jag mår och det vill jag inte. Men nu insåg jag att man kan prata om vad som helst och det hjälper. Jessica, du är BÄST<3

Nu ska jag försöka gå och få in katter utan att tag omvägen via ******** i sovrummet.

Jaa jag fick godkänt:P

Jag pratade med min kp idag och det var fritt fram för att börja praktisera. Så så fort jag ordnat att jag får vara på Kupan,(om dom säger ja) så ringer hon fk och anmäler det så är det bara och köra igång=)

Igår tok städade jag och idag tvättar jag. skulle tvättat sängkläderna men orkar inte så gör det på söndag med alla handdukar och allting.

Nu ska jag nog ta och gå en runda med puff sen bada.

see yaa

Hög på popcorn:p

Haha japps gott folk, det är mitt försvar till dagens "höga" Mariesan som svammlade, strunt hade kul åt allt var skit pigg i kroppen men helt avstängd i huve. Eller som jag skrev till Plupp "min hjärna är som en urvriden skitig disktrasa".haha men när jag hade varit på ica, kämpat med mitt kort som inte funkade att ta ut pengar på, knatat över till posten för att hämta två monster paket som inte fanns där utan hade hamnat på del ställe. Så funkade mitt kort fick ut pengar handlade det jag skulle. Åkte till nästa post ställe fick två gigantiska paket. släpade hem dom. Installerade micron värmde lasagne. Åt pratade med bostödet som kom hit. Sen jävlar blev det fart i mej. Dammsugit satt upp en tavla. (snodde en spik av Jessica) sen skulle jag sätta upp en tavla med en betong krok men skiten VÄGRADE fastna i väggen.-morra- Sen hade jag upp diskvatten. Och i väntan på att det skulle svalna läste jag klart alla inlägg i Plupps blogg. Så nu har jag läst HELA hennes blogg:P

Och nu ska jag diska.

Just ja, ringde min Kp idag hon svarade inte ringde upp efter en stund sa att hon kom i en stor korsning och skulle ringa om några minuter. Men inte fan ringde hon upp. Henne har jag ALLTID kunnat lita på.-sucka- Får ringa imorn igen.

Oj nu kom en Plupp på msn disken kanske får vänta lite;)

Imorn ska jag!

Imorn SKA jag ringa kom kp och höra om det är okej och börja arbetsträna som det så fint heter lite grann på kupan, en i boende stödet trodde att hon kunde fixa så jag fick vara där=) Jag hade jue tänkt mej hm eller lindex men kupan kan helt klart var en bra början kom vi fram till.

Idag har jag ordnat bilplats med motorvärmare-vuxenpoäng-
Fixat veckans mediciner.
Varit ute och farit med Maria. Vilket slutade i att Marielle kom hit och vi åkte på 7-01 och åt taco/sallads buffe. SÅ grymt gott. Även om inte jag fick i mej mkt jämför med dom andra två. Men jag har jue mkt mindre magsäck oxå:p

Nej nu ska jag fortsätta läsa Pluppis blogg. Den är riktigt spännande faktiskt!

NU herre j-vlar och alltihopa

Jag har fått för mej att jag inte vill gå på nån j-vla dagverksamhet. Jag vill börja praktisera i en klädbutik. Har velat jobba i sån länge. Så det kanske kan vara något? Ska prata med min kp om det. Jag känner mej som världens starkaste just nu. Haha.

Men en dag eller två i veckan tror jag skulle funka. Sen har jag även funderat på att börja plugga psykologi A alltid velat göra det. Men kanske inte ska göra allt på en gång? Eller va fan är jag i form så kör:P

Imorn är det nån sors planering run mej med boende stödet kl 12 och kl 13 ska jag hämta mediciner hur fan ska det gå ihop? Måste nog ringa och kolla om jag kan hämta medicinerna tidigare eller senare.

Förut idag var allt bläääää och jag ville ingenting. NU vill jag allt. Ska det börja svänga sådära massa igen? I så fall vill inte jag vara med-ruska på huve-

Jag hade tänkt tillbrings hela dagen under täcket idag. Men så ringde Jessica och sa att hon och vovvarna var på väg hit så de bidde fika och prat och manikyr på alla vovvarna.

Jag är den ÄNDA som får klippa klorna på tova utan att hon blir sur. -stolt  S-T-O-L-T- Fick tom klippa tantparabolöras klor och hon låter typ ingen röra hennes tassar.

Nej nu ska jag läsa vidare plupps gamla blogg inlägg.

Jus ja Willys har tvättmedel för 5 kr denna vecka:D

usch fortfarande sjuk

Blääää jag är ff sjuk. och idag är jag dessutom yr som en jävla virvellvindskarusell. och trött som fasiken fast jag sovit 10 timmar. Funderar på att somna en stund i soffan:P

Igår var jag taxi åt Jessica och Robert. Tjänade en hel tank bensin på det :p tack tack.
sen om Robert kommer ihåg idag vad han gjorde igår är en annan sak:p

nä usch nu ska jag lägga mej under täcket i soffan och tycka synd om mej själv en stund sen kanske åka och köpa nån liten godisbit.


Jag är sjuuuk

Bläää jag är mega tok förkyld. Helt död som en fisk på torra land. Men ska masa mej in i en dusch innan allt bra på tv börjar. Idag har jag varit hos Jessica, Tova och Nelly sen var vi på öb myrorna och Willys, handlade måste ha saker. Som jag egentligen inte vill lägga pengar på. Hur kul är det och köpa fryspåsar och toa borste och mat tex?

Nej nu ska jag in i duschen:P

Vad ska jag ha för rubrik?

Jag vet inte vad som är en passande rubrik idag faktiskt.....så detta blir nog ett blandat inlägg. Vaknade 8.19 imorse, ja eller klockan skrek då. Boende stödet skulle komma 8.30 men hon kom inte fören tjugo i. Jag kunde ha sovit 10 minuter till-morra-
Sen när hon gått vid 9.15 ramlade jag omkull i soffan ställde kl på 10 för då skulle puff ut. men tog mej inte ur soffan fören 11 och då sov han ff gott. Segade oss runt på en liten promenad.Ozzy var så klart med:D SÅ mysigt och gå när han är med. Men blir rädd när han kastar sej rakt ut i gångvägen. Kan jue komma cyklar.Dumma katt.

Sen efter promenaden och morgon bestyr rasade jag ner i soffan igen och bara glodde rakt fram. Var Så obeskrivligt trött. Men tog mej i kragen och gjorde mej redo för att åka på studiebesök på Glimmen med Katarina, en sorts dagverksamhet, det verkade okej men tror inte jag orkar börja nu. Ska jue börja på Vågen DBT inriktad dagverksamhet nån gång snart och orkar inte hoppa fram och tillbaka. Sen känns det som jag har mkt nog och göra nu. jao.

Sen när vi var klara där åkte jag och kidnappade Maria vi var hem till henne hämtade grejer och sen hämtade vi Jessica och åkte på ok och hämtade paket och postade brev till Plupp och Matilda. Sen en sväng på rusta. Jag köpte dajm men köpet gick inte igenom så Maria fick betala. Sen när jag kollade mitt konto var massa skit draget så hade 1.65 kr på det:P så har jag 7 kr i plånboken. jag är riiiik. (Nej, men kanske blir om jag får nå på min försäkring)

Efter det åkte vi hem hit och drack kaffe och cola och pratade innan det var dags och köra "hem" Maria till middagen.
Sedan dess har jag bara plockat och donat här hemma och pratat massa massa med Plupp "Sötnöt" Fialicious på msn. och Jessica när hon väl är där:P

Nu slö tittar jag på idol. Finns inget vettigare och se. Och Idol är INTE vettigt heller. Inte sett nån söt pojke än, är dom som tävlar idag. Sen får man väl kolla på lyxfällan.

Nej nu ska jag ta lite meds och slöa i soffan i väntan på att kissa puff och sova. tänkte hålla mej vaken till iafall 23 idag så jag slipper ut så tidigt imorn.

Speciell plats i mitt hjärta



Denna vacker bit har en alldels speciell plats i mitt hjärta. Hon förstår så mkt mer än andra ibland. Sen förtänar hon jue ett eget inlägg eftersom hon väntar en söt liten bäbis=) Du kommer bli den bästa mamman sötnos! PUSS