Oj oj jag har skaffat grön tröja

Japps Mariesan köpte en jätte grön tröja här om dagen. Och det står MARWIN över hela tröjan fram men det gör inget för jag gillar den ändå=)



Jag blev inte ute hos Ida och Emil så jätte länge för jag ville inte lämna Gustav själv för länge och det var tur att jag kom hem när jag kom för dom har börjat skjuta raketer så han är inte så jätte nöjd men nu ligger han breve mej här i soffan och sover medans jag surfar runt och halv kollar på nån dokumentär om Size Zero varför jag nu kollar på skiten:S

Ja ja nu ska jag hoppa i pyjamas ta bort sminket och blanda ett glas smultronbloms saft.

Världens finaste unge<3

Gud vad jag älskar denna skrutt unge! världens finaste minnsan!

Går stark igenom detta

Idag är jag stark igen. Ingen får trampa på mej och jag tänker se till att jag håller fast vid det. Jag har lärt mej vilka som är värda mej och inte. Och dom som är det är så underbara så dom tänker jag aldrig släppa.<3

Idag är det tvättdag och jag har just varit ute och gått med herr prick i solen sååå skönt. Men jag är Lite bitter mina fina sovrumsgardiner jag fick av mamma för -host- ett par år sedan får inte bada i tvättmaskin! Och Ja, eller Nej, dom har inte fått bada än:P Så är dags men ska ta det i badkaret hos mamma:P Vågar inte hänga dom i torkrummet här ifall dom blir snea och vinda. Fan dyra jävla gardiner och tål inte snurrsnurr tvätt-ruska på huve-

Nån dag i helgen ska jag umgås med brors Fia och Jeppe för bror ska jobba det ska bli trevligt:D
Mej gillar dom<3
Får även träffa dom en sväng idag för dom ska förbi mamma en sväng när Jeppson varit och fått fästingvaccin så jag tänkte åka dit då=)

Nej fan nu ska jag leka med Turbo Fia lite. Tror vi tar en salsa idag eller nått. Rumba var inte riktigt våran grej märkte jag sist;)

Fan idag MÅR JAG BRA!

*10.57*
Fasen vad kul det är och göra saker som inte är kul men blir kul för att man mår så bra:D
Jag väntar på att sista maskinen tvätt ska bli klar så ska jag flytta det till tummlare och torkrum sen ska jag åka till mamma=) Fast först ska jag dricka kaffe, med chokladsmak:D

*17.02*
Då var dagens alla bestyr avklarade nu sitter jag och väntar på att Erika ska komma och ploka upp mejet så ska vi brumma ut till Vad till Ida och Emil och grilla=)
Nu skriver Erikan på msn:p

Jag har stått på mej idag mot mångt och mkt och det känns BRA.Jag har rätt och vara den jag är och ta min plats här i världen har jag allt fått lära mej. Jag ska ha en underbar kväll ikväll och imorn ska jag göra ingenting med mina älskade pälsklingsdjur. Vad jag vet nu, kan jue dyka upp något:P
På lördag bär det av till Färna och dricka chokladkaffe med Fia och snacka skit och busa med skruttungen såklart=)

Jag ska försöka komma ihåg kameran ikväll och fota lite=)
Nu ska jag gosa på voffs och mjauis innan det är dags och åka.

Kram på er! Ha en trevlig valborg=)

Konstig dag

Den hära dagen har varit allt annat än "bra och innehållsrik" den har snarare varit "konstig och fylld med konstigheter" eller vad man ska säga. Men det verkar börja reda upp sej. Men jag är inte säker på att jag vill vara med om fortsättningen. Men det lär jag väl få vara med ändå. Men alltid lär man sej något genom allt man är med om. Tror jag?

Jag orkar nog inte vara så filosofisk idag. Men jag har iafall lärt mej att man inte ska tro på allt folk säger det är inte alltid dom menar det. Men om dom inte menar vissa saker hur ska man då veta att dom menar annat?Om vissa saker är osanna så kan jue allt vara osant? Eller hur ska man tolka det? Ja jag vet inte bara Mina tankar och funderingar.

Nej nu ska jag fortsätta glo på tv och msna med matilda.

*21.46*
Jag vet fan inte vad jag ska tro om vad. helt seriös så gör DETTA att jag behöver lugnande. Förut gjorde ni att jag inte behövde dom nu är det ni som får mej att ta dom. Men ni kommer ALDRIG få mej att sjunka så långt som till att skära mej. Sen får det tros vad det vill om mej och mina vänner. Vi vet vart vi har varann.

Mycket går jag med på men nu är det slut!

Nu har dom klampat runt åt helvete för mkt nu har jag fått nog av dej innan det knappt han bli någon Riktig vänskap. Du kan ha dina åsikter och trycka ner folk hur mkt du vill men mej sätter du dej FAN INTE PÅ. Jag har gått med på mkt gällande dej men idag klev du så jävla rejält över gränsen. Nu är du raderad ur mitt liv. Ända anledningen till att jag inte skriver namn är att jag kan åka dit på det. Men Du vet nog mkt väl vem du är. Du tror att du vet så jävla bäst och är så jävla bäst men du vet inte ett jävla skit om vad jag varit med om och hur jävla hårt jag har kämpat för att komma dit jag är i dag!! Jag sitter inte hemma hela dagarna för nöjes skull utan för att jag Inte Kan jobba som det är nu. Om du hade KÄNT MEJ för 3 månader en hade du vetat mkt varför men det är inget du behöver veta för jag har RIKTIGA vänner som jag kan umgås med och prata med och som inte bara tänker på sej själva. För det är precis vad du gör. Allt handlar om hur Du ska vinna på det och inte vad andra ska få och inte få.

Och ni andra ta INTE åt er om ni inte känner er träffade, Men då är det utan min vetskap. Jag ville bara skriva detta för att få ur mej det.

E & I Ni är sanna vänner!<3

Just ja, bara så ni vet så är jag vidrig som går hemma hela dagarna och tycker synd om mej själv och stoppar i mej piller.
Så ni ska nog akta er för mej och alla andra som av nån anledning inte kan jobba. Vi är VIDRIGA. Glöm icke det.

*15.44*
Många hårda ord kom ur mej där men jag står för dom. Sen om saker kan lösa sej Kanske jag är öppen för det men vi får se. Jag tänker hålla mej på min kant. Jag börjar nog lära mej mera om andra saker än mej själv eller vad man ska säga.Ibland är det läskigt och förstå sej på andra människor:S
Jag vill släppa taget och gå vidare men något hindrar mej. Men jag kan inte sätta fingret på vad:S

Jag blir så less

Jag klarar mej bra utan folk i mitt liv som bara spelar på vad dom får och inte får av mej. Och folk som drar in mej i sina bråk klarar jag mej fin fint utan. Jag har nog med att försöka komma igenom min egen svacka och sen fortsätta må bra och ta vara på mina vänner som är Värda min vänskap.

Dagen har mest bestått av att sova och gå ut med Gustav och äta lite grann är ff helt sjukt trött fast jag sovit massor så ska nog lägga mej i soffan igen och kika på tv eller om jag somnar. Borde äta något men mår halv illa så orkar inte med det. Får se om det blir nå senare.

Ta igen sej dag

Idag blir det en dag att ta igen sej på. Gårdag kvällen och böjan på natten tills jag somnade var riktigt jobbig. Känner ff av allt lite grann men är nog dövad av alla piller fortfarande. Men NEJ tog ingen överdos bara 2 piller mer än det jag får och det är fan ingen överdos. Men idag ska jag fan inte göra nånting bara ligga i soffan eller sitta här.
Inte ens mitt diskberg lockar jag som älskar och diska! Har ingen ork att ta tag i det. Och maten kommer gå åt helvete idag redan en kass dag på den fronten men men nya tag imorn.

Så hära otroligt jävla glad och pigg ser jag ut idag:

Konstig knas dag

Vet inte vad jag ska skriva om den hära dagen. Vaknade av Fias väckarklocka imorse. men somnade om igen och vaknade halv sju och kollade på klockan och insåg att hon nog tog en sovmorgon för tåget går egentligen 6.48 :P men hon åkte en timme senare. Och evul som hon var innan så slet hon upp Johanna som sov på soffan för att röka. Sen när jag skjutsat henne till tåget åkte jag hem till mamma och läste FP och gick en promenad med Gustman och kollade bdb på pappas dator med NORMALT internet innan psyk. Där fick jag ut rätt mkt av timmen idag. Vårdvetenskap gled vi in på och Malin gjorde en "karta" över vart jag är i mitt tillfrisknande nu och vilka steg som kommer sen som jag ska ta mej till. Får se hur det går. JUST NU känner jag mej SKIT. Jag har gjort saker jag ångrar men som jag inte vill ha ogjorda bara erkänna för Malin men jag kan inte:S FAN TA MEJ. Och att börja vela i andra frågor gör inte saker lättare. Fan jag vill bara sova och slippa tänka just nu. Jag vill fortsätta må bra och ha min städmani och super energi även om det blir för mkt efter ett tag. Tror jag börjar komma till skedet då det blivit för mkt jag sover lite längre på mornarna jag vaknar går upp går ut med Gustav och somnar oftast ett tag till i soffan. Men jag vill inte ha det så jag vill vakna tidigt och fara runt högt och lågt. Men men man kan inte alltid få allt man vill. Imorn ska jag FÖRSÖKA ta det lugnt och göra ingenting. Men det lär knappast gå....

Nej nu ska jag väl vara lite social med Johanna här i soffan Fia sitter jue bara på balkongen och röker och pratar i telefon så.

Och som du sa syster, så sa även Malin att jag måste hålla distans till vissa människor, och jag ska försöka göra det.

*21.32*
Panik ångest attack delux. och nu sitter jag och funderar på hur många lergigan jag får ta samtidigt utan att det ska räknas som överdos. tagit 2 propavan och en imovan och en stes 5mg och 2 lergigan 25mgare lite tidigare men jag är ff i upplösningstillstånd och vill skära skära skära men jag vill jue egentligen inte bara nån som planterat tanke jävlen i mej!!! TA BORT DOM TANKARNA SNÄLLA!

Fan jag vill ha en famn och krypa in i som stryker mej över håret tills jag somnar. Varför har jag ingen sån?


Förvirrad:S (FINASTE SMSET EVER)

Jag är sjukt förvirrad vet inte vad jag ska göra med detta. Eller vad Vi ska göra. Vad Vill Vi? Vad vill Du? Jag vet jue inte riktigt vad jag själv vill så kanske inte gör så mkt om inte du vet men vore skönt och veta vad man ska gå inför.
Men som jag sa till syster så har jag fullt upp med att må bra så det är lugnt för nu.
Men jag tror jag har nån sorts känslor för det hugger lite i mej när du pratar om andra. MEN jag är INTE svartsjuk bara lite för "glad" kanske i dej:S Äsch jag är nöjd som det är=)


Imorn är det psyk kl 9 sen ska jag diska och öhh hmm joooo göra kassler och rotsaks gratäng=) men måste till coop och köpa cream fresh först imorn.

Och jag HOPPAS folksam hör av sej med besked SNART. Jag börjar bli riktigt otålig.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på så ska det låta och titta på dej och prata med er.

*21.41*
Fick just ett SÅ fint sms av syster, och för första gången någon sagt detta så TROR JAG PÅ DET.
Smset:
DU kommer inte försvinna ner i något djupt hål och må dunder dåligt igen.Vet du varför?För att du VILL må bra.Den riktiga viljan har jag inte sett hos dig förut och det är helt otroligt att se hur den vuxit fram på något underligt vis.och jag tycker defenetift att du ska rida på lyckans våg så länge du bara kan.Och vänskap handlar om att ge och att ta och om det är så att du har en massa destruktiva relationer till människor kanske du måste distansera dig själv till problemen. Är jävligt knepigt det där, men jag är övertygad om att du fixar det. Jag har trott på dig från första början och det tänker jag försätta med.

TACK ÄLSKADE syster det värmde så otroligt! Och Jag TROR PÅ DEJ!!<3<3

Söndag med bad och pölsa

Idag tog jag en seg morgon vaknade vid 6 tiden drog mej en stund i sängen sen gick jag en sväng med Herr prick efter det somnade vi i soffan några timmar. Vaknade igen vid 9 tror jag de var käkade frukost åkte på ica och köpte frimärken till brev och en burk friskis till Gustman sen bar det av till mamma och pappa för att bada herrn satt och pratade och drack kaffe först och åt på mina nötter som jag oxå köpte.Jag var extremt godis sugen men gav mej fan på att Inte köpa vanligt godis så köpte lite naturgodis-nötter ist=)

Sen efter ett tag badade jag herrn, och det gick bara bra han var SÅ duktig tror han tyckte om det när jag gnuggade med schampoo och sen torkade honom=) Så fick han sitta ute på trappen ett tag och torka medans jag slet upp gammal jung och planterade panseer åt mamma=)
Efter det gjorde jag mat, potatis, Pölsa och rödbeter, MMMMM så gott=)

Nu är jag hemma och sitter här och kollar på Mimikry dvdn för hmm fjärde gången denna helg?:P Ska snart diska och torka lite i badrummet. Sen ska jag väcka herrn så jag kan borsta honom men han sover så gott här breve mej i soffan nu så det får bli sen. Ska nog gå en promenad oxå=)

Ikväll ville Fia ses en sväng alltid kul och umgås med henne. Mej lajk jo görl!<3

Nej nu ska jag smsa mera med syster sen diska.

PUSS på

*17.27*
Nu har jag hunnit vila i soffan, vilket var dumt blev bara trött. Lagat massa köttfärssås på Mariesan vis som jag ska frysa in. Varit ute med Gustman, duschat burit ut soporna och bokat tvättid. Kollar på Mimikry dvdn för andra gången idag och väntar på Fia. Hon ska sova över=) Mys=)

Ska se reprisen av så ska det låta kl 21 på svt24 det är bra:D Nej nu ska jag snart gå och börja koka pasta till middagen. Ätit regelbundet och BRA hela dagen.-mkt nöjd- skulle bara orkat gå mera men min kropp har nog en paus dag.

Lite bilder från igår och idag=)

Såhära bra kan man ha det när man heter Bianca och ligger bland folk i min soffa=)

Och mysa med mamma är bland det bästa som finns enligt Bianca=)



Gustman ligger i solen i sängen och latar sej, jobbigt och ha en mamma som vaknar tidigt:P



Och jag mår bra och är glad idag=) trots min mega finne på hakan:P

Sen natt tidig morgon

Jahapp det ska tydligen inte gå och sova med bara imovane måste ta propavan oxå. Somnade vid 1.30 vaknade vid 3 somnade om vaknade vid 5 gick ut och kissade Herr prick som nu sover gott i soffan jag börjar bli lite mosig igen men ingen ide att gå och lägga sej igen för då kommer jag bara vara SKIT SEG när det är dags och gå upp. Så ska nog ta en lååång dusch och tvätta håret noga raka benen och sånt dära tjej tjaffs:P Sen hoppa i slappis kläder och ta en lång runda med herrn så han är tillfreds sen när vi ska på marknaden. Kanske ska ta och dammsuga lite oxå. Det är alltid så mkt riskakor på golvet nedanför soffan när Fia varit här;)

Men först ska jag diska kom på att jag hade i diskvatten tidigare. Diska kan man göra kvart över sex en lördag morgon det stör ingen:P

Men först ska jag gå på toa tror jag bestämt. haha kul upplysning:P


MÅSTE damma oxå ser ut som fan i bokhyllan såg jag.

*08.02*
Nu har jag diskat,dammat ÖVERALLT bytt gardiner i sovrummet, skakat filtarna dammsugit golv och soffa. Och dricker smoothie, åt tvä riskakor vid 6 idag ska jag äta som jag SKA. jaa -nicka-
När jag har druckit upp min smoothie ska jag ta en dusch sen ut och gå med herr prick eller om jag gör tvärt om. Fast vore bra om jag duschade först så hinner håret torka och jag kan platta det=)
Annanas och vanilj yoghurt smoothie var MUMS. Kommer nog bli en ny favorit i repris här. Är SÅ less på jordgubbar.Men ska köpa krossad annanas nästa gång köpte i bitar nu men min mixer vill inte riktigt slå sönder dom så man får tugga smoothie emellanåt:P

Weehoo idag kommer bli en KANON dag jag bara känner det:D
Btwn, har även ett comviq nummer nu efter tjat från vissa som har det och tycker jag ska ha det så dom ringer gratis till mej;)

nej nu ska jag dricka/äta klart sen hoppa in i duschen med mimikry dvd på högvolym. Klockan är över 8 så jag får föra oväsen;) Som om grannarna åt vänster som slänger ut sina sopor från balkongen har nått och säga till om. och Kapten blod lär inte höra nå för jag hör jue inte hans dåååånande musik fören jag går ut i trappen:P

DUSCH:D

*11.17*
Duschad och promenerad mellanmål ätet. Och kokar pasta åt Gustman nu. Han vill jue inte ha bara torrisar tråkmånsen min:P
Väntar på Fia som är på väg hit så ska vi dra över till norberg på marknaden sen ikväll ska vi ut till hennes föräldrars sommarstuga och grilla:D
Nej nu ska pastan av.


Härmed förklarar jag KRIG!:

Mot Matmonstret i mej som tar över när jag stänger av och inte orkar känna. Att han då får mej att döva allt med att äta funkar INTE i längden. Jag ska bli stark även på DENNA punkt och ta kontrollen över mej själv och vad jag äter och inte äter. Igår var första dagen och den gick bra. Idag blir det nya tag och  JAG BESTÄMMER. Just nu har jag så jävla mkt självdiciplin att jag nog ska klara det ett tag iafall, förhoppningsvis så pass länge att vågen hoppar ner under 100 eller MKT nära under 100 då kommer jag få en sån jävla kick att fortsätta kampen mot mej själv och mina monster. Jag ska bli skadefri även gällande att låta matmonstret styra över mej. Om man nu kan kalla det skadefri. Men tja ni fattar. Jag HOPPAS bara inte jag går överstyr och börjar med svält igen. Jag MÅSTE äta lagom mkt och bra och REGELBUNDET varannan till var tredje timme all vaken tid.

Måste boka tid hos familjeläkaren och göra uppföljning på operationen oxå se hur mina värden ser ut och så. Inte gjort det sen jag flyttade upp till Umeå så kan vara dags för vitamin och b-12 och blod värden och allt fan och hans moster som måste kollas.

bläää jag mår illa igen. Vem fan har gjort mej skengravid?

Lite kalas och massa social

Jao fredagen bestog av att sitta på psyk och babbla och Malins elev gick sista dagen kommer sakna våra samtal alla tre fick ut mkt av dom under dom 5 veckor hon var där. Men men det kommer gå bra ändå=)
Fast dagen började tidigare med ett intensivt hett sms gräl med någon som får mej att tända till men samtidigt inse sanningar om mej själv och andra. Det hela slutade bra och jag gick stark ur stiden:D Ja eller det gjorde vi nog båda men fan vad bra det kommer bli :D Även om jag fick skäll ikväll för att jag gjort som hon sa;P Men det är kul hehe

Sen var jag och gjorde ärenden köpte skor till Jeppson från mamma, han fick ett par gympa dojor som blinkar när man sätter ner foten snacka om lycklig unge när han märkte det:P
Han pyssla tre kort oxå medans jag väntade på att dagen skulle gå så vi skulle åka till Färna och fira Fia som fyller 30 idag GRATTIS gammling;) Ska nog dit en tur idag igen efter marknaden om jag orkar och har tid. Ska leta roliga tröjor och massa strumpor åt Jeppson=)

Har umgåts med Fia, Johanna och Jonny och voffsarna ikväll kollat på tv pratat druckit vanilj kaffe och bara tagit det lugnt=) Imorn kväll ska vi grilla har Fia bestämt. Hon är bra på att komma på roliga saker och göra=)

Johanna tog hem Gaya idag redan tomt:P Men Ozzman verkar inte bry sej än han ligger på filten breve mina ben och sover och Gustman har bäddat ner sej i sängen.Borde jag oxå göra men är inte trött-mutter- Men tagit min imo så hoppas på sömn snart. Vill inte ta proppis såhära sent för då kommer jag vara död imorn. Nej nu ska jag klunka vatten och fortsätta digga mimikry dvdn:D

Full fart hela dagen lång

Idag blev det sovmorgon igen. Va fan har jag blivit så jävla morgontrött för? Gick upp ur sängen vid 7 men däckade i soffan till 9.30 gick en runda med Gustman sen rökte vi och åt frukost (johanna sov över) och framåt lunch skjutsade jag hem henne sen åkte jag hem till mamma och satt och pratade lite innan jag gick ut och gav Fjant en hel rengöring både in och ut vändigt=) Men utsidan blev inte så bra för svampen var inte så bra men ska försöka imorn igen eller nån annan dag i helgen och få det snyggare. Men men han är ren innuti iafall och har fått sommar skor=) Fast den biten skötte pappa;)

Har handlat med mamma oxå hon betalade mina ögondroppar på apoteket -söt mamma- så nu har jag nya såna och kan se bra och fint:P

Sen drog jag hem och satt lite vid datorn och försökte bestämma mej för om jag skulle dammsuga eller laga mat först. Men började msna med Erika och hon var hungrig så vi kom fram till att jag skulle slänga ihop pasta carbonnara så skulle hon komma hit och äta. Så det gjorde jag och medans det lagade sej hann jag få undan disken iafall. Sen efter maten tog vi en promenad till servus och tillbaka för erika skulle köpa godis. Blev en prommis på 1 timme hääärligt=)

Nu har jag duschat och halv ligger i soffan och kollar på så ska det låta repris på svt24 och pratar med syster:D Fan vad jag ÄLSKAR Dej syster och SAKNAR AP MKT!

IMorn blir det psyk besök kl 9 sen dona och fixa inför färna besök på eftermiddan=)

Död zombie idag

Idag var jag som en död vandrande zombie fram till 15 tiden. Men sen dess har det varit rätt bra fart på mej.Men var Längesen jag var så trött som jag varit idag. Men sen jag piggnade till har jag hunnit promenera köpa lite pyssel och pysslat två kort till två olika Fior=) Sen åt jag och Johanna piskpinnar och potatis med remoulad sås. Hade glömt hur jäklar gott det är:D

Ska snart åka och röka lite med Fia och ge henne smoothie. Tror jag har fått henne fast för mina special smoothies;) Eller vad säger du Fia?;)

Imorn ska jag städa bilen både in och utvändigt. Sen ut och köra mamma på lite ärenden och på fredag blir det 30 års firande=) Och lördag väntar norbergsmarknad.Sen ska jag ta det lugnt och försöka vila och säkert städa måste jue testa min nya mopp som jag inte gjort än:p eller om det blir imorn får helt enkelt se=)

Nej nu ska jag fortsätta sms bomba Fia och kolla på sjukhuset=)

Trött i huve speed i kroppen

En Hel dag har spenderats i Västerås.Åkte hemifrån 7.30 imorse och var hemma vid 18.30. Umgåts hela dagen med Matilda massa mys=) och Fia åkte med oss till jobbet och hem så vi träffade henne på lunchen så hon och jag delade på en sallad. Sen på eftermiddan när hon hade rast rökte vi med henne. OCH Krysset i V-ås hade mina Red Eagel -LYCKA-  Så nu kan jag röka gott=)

Köpte lite bra saker på Ikea två nya kuddar.en dörrmatta till balkongen. Två Rosa diskborstar. och skit snygga bestik för 29 kr. 16 delar. HELT okej pris för kräsna mej. Så köpte två förp=) Och en stooor mjukisboll till Gustav och en liten mus till Bianca=)

Sen hittade jag en kjol på myrorna men får se om den blir min eller johannas:P Sen har jag köpt pyssel så jag kan pyssla Grattis kort till brors tjej till fredan. Dyrate kortet ever jag köpt/gjort. Men Hey hon fyller 30:D

Nej nu ska jag msna vidare.


Kocentrationssvårigheter?

Neeej neeej neej neej. Jag kan bara inte sitta still en timme och titta på CSI. Ett program jag inte missade en minut av förut. Nu har jag redan tappat koncentrationen redan gått 15 minuter och slutade titta efter 2 men när jag sitter med datorn oxå kan jag halv kika lite iafall.

Pratar med Ååååskar på MSN -sakna- jag Måste verkligen ta mej till skåne innan jag blir pensionär! För han lär aldrig åka frivilligt från sitt kära skåneland:P Eller har jag fel?;)

Djungelvrål är SALT. Det svider i min mun men inte fan kan jag låta bli och äta för det:p SÅ gott.
Men ska nog värma lite biff med wok ist mums mums. Eller vad säger du Fia?;)

Imorn bär det av till Avesta vid 7.30 med Fia hämta Matilda sen V-ås lämna Fia på jobbet och ut till Ikea=) Men jag har inte många kr och shoppsa för=( men men nått kul ska det nog bli=) Ska träffa Crissebäjbi vid Ikea weeeeehoooo
Sen ska vi in till stan och botanisera, jag SKA på myrorna så du vet Tildis;)

Nej nu ska jag sms bombas med Fia och msna med Åskar :D


Puss på er!


Räkningar räkningar räkningar

Nu har jag betalat räkningar och skulder och kontot är inte så fett som det var för några minuter sen. Jag vill ha pengar från folksam NU. Så jag kan betala alla räkningar som skräpar och slipper massa brev med påminnelser och krav och skit.

Jao jao idag blir det iafall att köpa microteleskop mopp:D det har jag råd med och VILL HA. Japps jag köper hellre det än nått annat trams till hemmet;P

Orkar inte skriva en massa om vad jag ska göra idag för det har jag redan gjort. Men nu ska jag kolla willys reklamblad på nätet om dom har nått WOW jag ska ha. Orkar inte vänta på posten med det fysiska bladet:P


Smsar med Fia oxå mkt trevligt morgon nöje=)

*09.38*
Nu har jag hunnit äta frukost gå promenad skriva inköps lista klä på mej och fixa hår och smink. Så ska strax bege mej till mor för att lägga i tvätt och dricka kaffe innan mötet på FK. Sen psyk och hämta meds och sen hem till mamma igen och städa:D
Såhära glad är jag idag:


Jag hade tänkt bleka utväxten men äsch den är så liten så det får vänta ett tag till håret blir bara glatt på mej om det får vila så länge som möjligt emellan:D

Nej nu iväg och pimpla kaffe och läsa FP innan möte.


bestäm dej!

SKa det vara så jävla svårt och veta på ett UNGEFÄR iafall om man vill ge det en chans att bli något eller om man ska stannna där vi står nu?Veliga människor som inte kläcker tidigt finns det gott om.

Haft en trevlig kväll=)

Först en halvtimmes hyfsat rask promenad med Erika sen sällskap här med te wipeout och prat var precis vad jag behövde=) Nu är jag i form igen. Ska strax duscha innan jag ska se van veetern. Men toan är farlig zon på en stund enligt erika, som hon sa innan hon gick:P så bäst jag väntar haha

Imorn händer det mkt det gillas. Jag har inte ro och vara stilla och göra ingenting!Jag SKA köpa micromopp på ÖB så jag kan torka golven utan att få spasmer på min urkassa mopp jag har. Och Jo kära syster, det Är kul och köpa städgrejer oxå:P

Nej nu ska jag diska tror jag bestämt. eller bara dricka mera vatten och andas.

I på Onsdag ska en vän göra en likadan operation som jag gjort, jag håller tummarna att det ska gå vägen denna gång, sist blev det jue avblåst i sista stund=( Hoppas det blir av nu och att allt går bra gubben=)

Söndag och utflykt

Idag blir det utflykt till Dollar Store med Fia sen hem och käka kykling och röka sitta på balkongen och spela kort=)
Kommer bli en bra dag:D Jag måste ha balsam så jag kan tvätta håret:P
Nej fan jag orkar inte skriva nu jag vill iväg:D
Skriver mera sen:D

Puss på mina fina flickor=)


*17.38*
Jag hänger inte med i alla svängar åt alla håll men det är väl som det ska vara.Jag låter tiden ha sin gång och ser vad som händer. Jag tänker INTE gräva ner mej i något. Aldrig i livet. Men är lite off nu det kom över mej för ett tag sedan. Alldeles som att all energi och ork pös ut. Så nu ska jag göra den dära pinsamma andningsövningen Malin bestämde att jag skulle börja med i fredags.

-andas tre andetag in genom näsan och ut genom munnen med stängda ögon-

Jaja att andas löser problem,eller?Nja det löser problemet att man inte dör men så mkt mera vet jag inte. Men men jag orkar inte bry mej. Du vet nog inte själv vad du vill. Men jag tror jag är rätt tillfreds med att ha det som jag har det nu?Mjo det är jag nog. Men nu behöver jag slappna av och inte göra nånting mera idag tror jag. Börjar nog bli lite mkt för mitt psyke nu fast jag har haft det super duper trevligt hela veckan. Men en Mariesan behöver ladda batterierna med promenader musik internet och tv ibland.

Imorn är det möte på fk och sen ska jag städa och tvätta åt mamma.Och kanske hinna med en tur till Avesta med Johanna. Handla på Willys och gå på ÖB. Nej fan nu ska jag promenera Gustman en runda sen duscha.

See you
min O tangent är lite seg så ska hammra igång den nu ooooooooooooooooooo SÅ nu funkar den:D

Sällskap x3

Har Fia hennes ur söta vovve Bianca och Johanna här. vi bara pratar dricker blue keld röker och glor på tv. Ja utom jag då som tvättar all johannas tvätt eftersom jag är så knäpp och älskar och tvätta:P Och sitta still hela dagen går Inte för sej:P

Jag är ff sur på Gustav för att han vägrade gå långa promenaden imorse han genade på två ställen! Tror jag har bättre kondis än han haha

Fia har gjort spagetti och köttfärssås det var såå gott:D tyckte vovvarna med=) Nu ska vi bara ta det lugnt och glo på tv och vila ner maten.

På måndag är det möte på Fk med dom och psyk sen har jag lovat att städa och tvätta åt mamma och köra henne till Uggelbo trädgård. Kan säkert få nått kul för det:P

Sen på tisdag ska jag och Matilda till Västerås och shoppsas lite och gå på IKEA:D Fia ska åka med oss hem slipper hon tuffa tåg två gånger den dagen iafall=)

Nej nu ska jag smsa lite hihi

You makes me smile!

wappidappidooo

Jag har ff inga större problem med denna dag. Men att mitt kära nyckelband har gjort illa sej rejält är faktsikt ett mkt stort problem!Jag får köpa nutt i våååååååås på tisdag-nicka- japps.Och leta sängkläder om jag inte ska önska mej det när jag fyller. Men ska iafall köpa täcken och kuddisar på ikea. MÅSTE byta ut mitt snusk. helst madrasserna oxå men har inte råd nu jue=( får ta det när jag blir rik;)

Det händer massa kul nu! Nästa fredag spelar NORDMAN i Börlänge MEJ VILL DIT.
Sen på lördagen är det norbergsmarknad. Och Brors dam fyller 30;)
sen den 22 MAJ fyller jag halv  50 och Björn Rosenström spelar på bruks, och det är den giiigantiska våryran;)

Nej fan nu ska jag flumma vidare för jag mår BRA.

Jag sover inte så mkt

Jag sover inte jätte lite men inte så mkt som jag brukar göra nu. en 6-7 timmar men det gör nog inget för jag känner mej utvilad när jag vaknar och vill inte ligga i sängen och dra mej utan flyger upp nästan. Iofs bara den långa vägen till datorn men ändå;) Sen när klockan blir så pass mkt att Gustman segar sej ur sängen går vi ut och går en halvtimme minst och jag känner mej pigg stark och glad. Sen frukost. Om jag kommer ihåg det igår kom jag på det vid lunch:P Man kan jue inte ha Allt i minnet. -skriver upp att jag ska ringa och fråga skalman om han kan bygga en mat och sov klocka åt mej oxå-

Idag ska jag och flickorna  till Falun och shoppa och nya och kramas på min lilla favorit bög och hans nya pojke hihi ska bli massa mys=) och jag ska storhandla på maxi när vi ändå är där=)
Och Ja Fia jag Ska köpa riskakor med både ost och pizza smak;)


Men först är det hjärngympa kl 9. Jag tycker det passar bättre än att säga skrynkla för jag skrynklar inte så mkt jag få mest tänka och komma på bra saker:D Och analysera mej själv. Hmm äsch skrynkla passar oxå jaja kalla det vad ni vill jag gillar det faktiskt i vilket fall:P

Nej nu ska jag ställa mej på vågen. Kommer Garanterat gått upp åt bara skräp och fett igår FY PÅ MEJ.

För det mesta känns det okej

Ja just nu känns typ "allt" okej för det mesta. Jag snöar inte in allt för mkt på saker. Jag gräver inte ner mej totalt i problem och ältar dom om och om igen tills tankarna har kokat sönder.Jag vet inte vad som händer med mej men jag börjar känna mej som en människa som faktiskt LEVER och inte bara ÖVERLEVER. Dit jag kämpat för att komma. Jag vet att det kan komma bakslag och så men jag kan hantera det mesta rätt okej nu. Jag längtar tills det kommer en dag då jag kan skrika JAG MÅR SÅ FUCKING JÄVLA BRA! Om det så bara blir en dag en halv dag ett par timmar så Vill jag kunna säga det högt tydligt och ärligt. Jag har såna stunder nu oxå men dom räknas inte riktigt för dom är lite för "kemiska" för att vara totalt helt äkta. Men det hjälper mej att känna BRA känslor, känslor som gör att jag inte gräver ner mej eller flyger högre än jag klarar av. Det ÄR okej att ha en dålig dag.Jag menar shit happens för oss alla. Och jag VILL kunna gräva ner mej i tankar ibland och tänka sönder dom för jag VET att jag kan lämna det igen bara jag ger mej fan på det. Jag har ÄNTLIGEN börjat se all den jävlara namma i mej själv som många andra ser. Jag Vet att jag Kan reda ut saker på sätt som inte innebär att jag skär mej eller tar överdoser. Jag kan resonera med mej själv tills jag kommer på en bra lösning. Men visst ibland skiter jag i att hitta lösningar och lämnar saker som dom är men jag kommer säkerligen snubbla på dom igen och vilja dra i trådarna och reda ut nystanet Men då tar jag det när Jag är redo.

Haha fan vad jag blev filosofisk och djup nu då. Men det Är Så det känns. Som jag sa till syster igår "Jag är fan störst bäst och vackrast ibland" och igår kände jag så. Inget kunde stoppa mej skillnaden nu och för ett par månader sen är att jag inte rusar fram i 190 med halv stängda ögon och låter saker hända hur som helst jag Tänker efter Före om det jag tänker göra verkligen är bra och om jag tjänar på det och om det är värt det. Och att ha fått två nya fina vänner på en vecka känns kanon. Två tjejer som får se den jag Är inte hur jag är när jag mår "sjuk" om man kan säga så. Dom får se mej glad sprallig busig och precis så crazy jag kan vara.

Jag kan ff inte efter allt det hära skrivet säga "Jag Mår Så Jävla Bra" MEN jag kan säga att jag vill Framåt i livet jag vill göra saker och komma vidare och inte bara vara. Jag vill göra skillnad i mitt eget liv!
Jag klistrar nu in vad syster har skrivit om mej på sin helgon sida:

Hur hårt du än faller så vet jag att du alltid ställer
dig upp igen. Du är en alldeles speciell systeryster

Och Nu Vet jag att hon har rätt. Jag klarar fan Allt fast jag inte trott det. Annars hade jag inte suttit här idag och skrivit detta.

Det är mkt jag lever för nu jag ska på FK på möte på måndag om att börja plugga till hösten och det känns faktiskt Okej att jag bara kan läsa en eller ett par kurser ist för att börja på heltid som jag förut ville när jag levde efter "allt eller inget" jag har fan börjat lära mej att man kan ta en bit i taget och göra En sak i taget.Igår gjorde jag INGENTING från lunch till halv fyra tiden. Satt i soffan och drack kaffe rökte lite och pratade med Johanna. Visst jag ska erkänna att det kröp i mej innan vi kom på något och göra MEN det gick och jag kände att det var okej.

Nej fan nu ska jag dricka kaffe och skicka du-är-världens-bästa-syster sms till Själssyster.

Varde ljus

Haha och Vart Fan fick jag Den rubriken ifrån? Jaja det var bara något som dök upp i mitt huve:P

Somnade runt 23.30 igår och klarvaken vid 6 men vem bryr sej morgonstund har guld i mun;P
Ska snart ut och gå en runda med Herr prick så jag kan brumma bil till psyk idag för Jojj sover här och ska vara där 11 sen. (synd att vi inte kunde matcha våra tider) så ska skjutsa henne sen har jag bestämt att vi ska till henne och röja upp och hämta tvätt och tvätta här eftersom jag gillar och tvätta och hon har svårt och få tvättid:p och så hämta balkongbordet jag fått=)

Men först är det psyk kl 9 som gäller babbla babbla. Får se hur det hela går. Ska även och tvätta håret på mamma och försöka få henne att stå på internet om jag tecknar;) MÅSTE ha riktigt internet 57kb/s är tom för sakta för mej:P Får jue spunk på skiten.

Jag vill ha pengar! cigg! och sen kunna köpa nya byxor liiite frustrerande att ha ett par som sitter okej och två som sitter okej i nödfall:p

och jag är SUR gick över 2 timmar igår och ändå visar våg jäveln samma idag som igår-morra-

Nej nu Promenad.

Måndag, oj nej Tisdag.

Allt blir så skumt när veckan "börjar" på en tisdag. Jag vill ha måndag idag för att det var helg igår. Men det är det jue inte. Varit på psyk och hämtat medicin men blev inge prat idag för Malin har dagsjukvård på tisdagar och torsdagar så fick bara medicin. Men imorn har vi en timme så då blir det prata hon tror att helgen gått galant bara för att jag inte mailat men sa att jag varit på väg flea gånger men inte veta hur jag ska skriva utan att det blir för mkt röra. Men ska nog skriva ett mail idag så hon har lite vetskap innan mötet känns som att den timmen vi har imorn skulle behöva vara en hel dag. Som jag och Matilda kom fram till man borde få sitta där så länge man behöver och blir det hela dagen får dom bjuda på fika. Alt att jag börjar ta med mej en termos kaffe;P

Annars idag har det varit okej hitills gått över en timme redan idag, nu jävlar ska det kämpas här för att vågen ska hoppa neråt. Jag vill under 100 NU NU NU NU. Så mkt promenader äta regelbundet och inte för mkt skräp så borde jag nå dit inom några veckor hoppas jag.

Igårkväll snetände jag en aninigens på imovane. Men men jag sov gott när jag somnade. Vaknade pigg och glad och kände det som att jag svävade fram och skulle kunna gå flera mil. Ska nog gå ut och gå en lång runda efter lunch bara för att.

Ikväll kommer Jojj hem kommer bli tomt utan Gaya missen som öppnar alla skåps dörrar eller ligger i soffan och sover eller mitt på köks bordet. Men det positiva är att jag får nån och leka med på dagarna=)

Nej nu ska jag fortsätta med min kykling och svampinjoner.

-*17.16*-
Happ då har man världs historiens segaste internet igen då. Överfört för många MB redan denna månad så surfar med 57kb/s resten av månaden. Jippi, eller inte. Måste fan fråga mamma eller pappa om dom kan stå på fasttelefon och internet så jag inte blir så avstängd från världen hela tiden:P haha om dom nu går på det.

Jaja nyss varit ute och gått lååång promenad med Gustman iafall kokat mat åt honom oxå som bara ska svalna så han kan få lite och jag kan ställa in resten i kylen. Får se vad som händer ikväll då. Säkert inte mkt men det gör inte så mkt det heller:P


God (?)Morgon sverige

Då har man vaknat idag oxå då. Vad det nu skulle vara bra för. Huvudvärk hängig och så ångest utan att veta varför. Och vädret är bara liiite liiite sol mest grått och trist. Men vädret anpassar sej väl till mitt humör eller nått. Men men jag har en bra låt och lyssna på iafall. En hip hop låt som fastnat i mitt huve eller nått:P den är grym man skulle bara ha rejäl baslåda i bilen och åka runt och pumpa den haha. FAN vilket språk ja använder haha.

Byz- Do you wanna fuck. Sååå skönt gung i den:P


haha jaja nu ska jag sluta prata hip hop språk eller nått:p


vet inte vad jag ska göra idag om jag orkar göra nått eller om jag kanske ska sitta hemma med datorn hela dagen eller kolla på film eller nått. Det lär märkas.

-*10.06*-

Jag tänkte försökta skriva hela dagen i samma inlägg idag, men får se hur långt det blir då:P
Jag försöker känna saker ta på dom men jag känner det inte jag känner ingenting känns det som.  Fast vissa saker jag tänker på får det att hoppa till innuti mej men så går det över. Jag vill egentligen göra ingenting idag men jag orkar inte göra ingenting för jag kommer tänka sönder tankarna tills dom inte funkar längre. Jag borde skriva men jag vet inte vad jag ska skriva. Jag vet ingeting just nu. Mer än att jag vill ha nån som håller om mej och pratar strunt så jag får något lagom jobbigt och tänka på.

-*12.38*-
Tvär däckade i soffan tidigare så jag behövde väl sova mera. Nu har jag ätit toast med Gustav och tagit en koffein tablett. Funderar på om jag ska ta en promenad till föräldrarna eller om jag ska hålla mej hemma. Går jag dit får jag väl bara massor och göra. Som vanligt när man kommer dit-muttra- Men mamma har ifall lärt sej och tacka för hjälpen! -ritar kors i taket-
Tror jag ska kolla på film men är tråkigt själv...men men sånt som händer allt kan inte vara kul.
vill sms kriga med syster men hennes prisavtal har gått ut och hon har inga pengar på mobilen så hon kan inte smsa fören hon fyllt på den. GÖR DET NU SYSTER.
Nej ska ta och lyssna på min nya favvo låt igen:P

-*16.41*-
Lyckades somna på soffan Igen tidigare. Sen ringde mamma och bjöd på mat stuvade makaroner och fläsk. Så jag åkte dit och åt sen hem och nu sitter jag här. funderar på om jag ska sova mera eller duscha eller gå en promenad eller se film eller bara sitta och glo. Jag har ingen lust med nånting. Men en dusch brukar jue pigga upp.

Fått massa sms idag som jag verkligen Inte vill ha. Hade dom kommit från nån av mina absolut närmaste hade det inte gjort nå men nästan främmande människor orkar jag inte ta hand om så pass mkt som det kräver gällande detta. Jag har mej själv att ta hand om oxå. Och jag tar självklart hand om mina närmaste oxå om det behövs men jag kan Inte hjälpa hela världen. Jag har insett det efter många år då jag trott det.

Anonyma mesar

Om man inte vågar skriva sitt namn när man kommenterar kan man jue lika gärna hålla käften om ni frågar mej. Men men jag tar inte åt mej av saker som folk ändå inte vågar stå för.

Jag dalade plötsligt i humöret känner mej halv off och bläig och vill helst bara krypa under filten och inte synas. Varför ska det alltid dala upp och ner? Kan jag inte bara få vara den jag är plant och neutralt ett par dagar? eller det har iofs nästan varit så nu under helgen även om det hänt mkt så har jag inte total kraschat eller flygit upp i det blå.

Nej ska flyta bort i det luddiga en stund.

I just wana scream

Jag vet inte varför men jag fick sån lust att bara skrika skrika skrika ut något men jag vet inte vad. Och vad skulle grannarna säga om jag började tok skrika? Ringa polisen?:P

Nej jag ska nog ta en promenad med Gustman i solen ist. Haft Erika besök mötte henne utanför när jag kom hem från mamma och pappa hon hade varit hos sin mormor, och hon var hungrig på korv och makaroner så hon åkte och köpte korv och kom tillbaka så lagad vi mat och åt och pratade och drack kaffe och pratade mera. Nu åkte hon hem, eller vart hon nu skulle:P för en stund sedan. Och jag ska nog som sagt ta en promenad med Gustman, sen sätta mej på balkongen med datorn. fått hit stolar nu från mamma och pappa. Nu fattas bara bordet jag ska få av Jojj så kommer det bli fin fint=)

Det händer otroligt mkt i mitt liv just nu men fast det inte bara är positivt så tar jag det inte så hårt. Jag tänker funderar och går vidare. Det känns oerhört skönt och kunna göra det! Visst jag kommer säkert trampa snett många gånger och må dåligt igen men nu Vet jag att jag Kan hålla mej hyffsat stabil på banan och bromsa och gasa i lagom takt.
Jag är bara så rädd för att jag ska ta på mej för mkt och sen total krascha igen för att jag inte kan bromsa mej själv i tid. Men jag har Malin som hjälper mej hantera saker. Hon är Så jäkla bra på att få mej att tänka och fundera på saker och försöka ta det lugnt=)

Ska bli skönt och gå till henne igen på tisdag och få prata om allt som hänt under påsken. Fredagen var underbar men oxå otrolig jobbig men jag Känner att jag gjorde rätt och fattade rätt beslut. och det är jue huvudsaken att Jag känner mej tillfreds. Jag kan Inte göra saker för att göra andra nöjda och tillfreds. Det har jag faktiskt lärt mej. Men jag har ff svårt för att göra folk ledsna. Jag vill vara alla tillags men jag Måste MÅSTE måste tänka på mej själv först.

Nej nu ska jag kissa sen gå ut med Gustman.

Ändringar i planerna.

Eller nått jag vet inte vad jag ska skriva men det är iafall slut med herrn. Jag klarade inte av ett förhållande med en kille och Inte med nån som var så uppmärksamhets sökande och på. Men vet inte om det var för att jag inte hade dom rätta känslorna eller om det bara var för mkt för mej. Men det återstår och se.  Jag har iafall gått och blivit blixtkär på en halv minut känns det som i en flicka. Och det känns bra. allt känns bra just nu förutom att jag är SÅ jävla trött. blääää. Nej nu ska jag mysa ner mej i hennes knä igen och glo på tv och halv slummra.

Nej nej nej nej nej nej nej nej nej njet.

Jag har en kattfröken på besök som är en exakt kopia av min SämmelTämmel nästan. Världens sötaste Missen som hon kallas eller Gaya som hon heter.
Jag har haft sällskap i ett helt dygn och trivs otroligt bra i det sällskapet fast det är andra gången vi träffats. Kan prata med henne så enkelt och vi disskuterar saker på ett intressant sätt. Jag ska låna hennes misse till måndag eller tisdag sen har jag lovat att passa Missen när helst det behövs om hon vill vara själv och ha paus från katt och så eller ska bort. Och det verkar inte vara några problem både Ozzman och Gustav accepterar Missen=)

Men trots att det händer en massa bra har jag fallit ner lite i en geggig jyttja känns det som.Jag orkar inte dra mej upp så jag sitter i min gyttjepöl och knaprar lugnande och tänker bort dumma tankar och försöker sätta in "bra" tankar där ist.

avstängd.

Jag har ÄNTLIGEN lyckats stänga av huve. Så vet inte om det hära blogg inlägget kommer innehålla så mkt intressant...Jag har varit hos mamma och plockat och donat och städat hela eftermiddan. För en gång skull var hon helt okej att ha och göra med och jag hade Lust att göra saker där för att det skulle se bättre ut när inte hon tjatar om "gör det gör det gör det" hon sa nog för första gången åt mej att Inte dammsuga när jag började prata om att göra det. Hon tyckte jag skulle göra det på torsdag ist så det var rent och fint när vi vfår främmande på fredag. Får hoppas att jag har lust då oxå bara.

Tror jag ska ställa mej i en lång dusch och bara låta vattnet rinna över mej. Medveten närvaro i duschen haha. jag orkar inte tänka mera på något. inte nu inte idag inte ikväll.

Trött och förvirrad

Jag är helt sjukt trött ff men igår höll jag mej vaken hela dagen. Men nu skulle jag gärna vilja somna igen. Men måste hålla mej vaken. Sov dåligt i natt men får ta igen det natten som kommer.

Det snurar mkt tankar i huve och jag vet inte om jag orkar fånga dom eller bara ska skita i dom. Så jag sitter här och surfar runt lite och ska snart ut och gå solig promenad med Gustman. Men vi var ute och kissade vid 8 så han sover nu. Var jue ute och gick vid 21.30 igår kväll oxå. Han fick 4 långpromenader igår mkt nöjd hund=)
Och jag är oxå nöjd vågen börjar hoppa neråt igen=) Snart kanske nere där jag var för ungefär en månad en och en halv. Bara jag når mitt mål tills jag fyller=) Ville jue nå det till jul men det gick inte men skiter i det. Bara jag mår okej. Och det gör jag. Lär mej mkt i min behandling lär mej reflektera över saker och tänka en vända till och fundera över om det som jag får för mej Är så bra som det verkar eller inte. Ska appropå det läsa mailet malin fick i fredags natt hon läste det igår när jag var där men jag minns inte så mkt vad jag skrev mer än att jag skrev att hon var bästa psyk kontakten jag haft:D och hon blev så glad så hehe.

Nej läsa mail sen kanske ut och gå.

Härlig vårdag, och jag sitter inne:P

Haha japps skit fint väder ute solen lyser det är rätt varmt, utom när de blåser. Och så sitter jag inne och trycker skäms på mej! Men jag har faktiskt varit ute och gått över 1 timme redan idag-lite duktig-
Och sen så verkar inte Bellsebubben (Gustav) Må så bra han släpade sej sista biten hem från mamma och pappa vid lunch sen när vi kom innanför dörren gick han direkt till sängen innan jag ens han få av han kopplet. Sen har han legat där och jag har varit och klappat på han då och då fick han och komma till köket när jag lagade mat, genom att ta fram hans älsklingsgrej ur kylen, OSTEN. Han är fan mera ostgalning än jag är:P Sen när jag ställde in den igen gick han och la sej igen. Nu går han runt och piper lite så ska ta med han ut och kasta soporna se om han vill. Han är nog bara lite ynklig sådär som bara karlar kan vara;)

Nej kasta sopor och se om Korven ska in.

Överkåta hundar

Det är inte alltid så bra och vara överkåta på varann när det är kemisk kastrering iblandad. Gustman och Sarabi har gjort om sitt misstag två gånger. Så för allas upplysning har Gustman nu en röd snase som säkerligen gör lite ont. Men det får han skylla sej själv för. Sätter han på bruden en gång och fastnar i typ en halvtimme och sen gör om samma sak några timmar igen får man ha ont i sina käraägodelar.

Bildbevis--->

Sitter i en liten soffa i stora Falun

Haha japps då var man "tillbaka" i falun igen då. Men hey, nya tider nya platser. Ingen bor kvar där det boddes 2004. Folk har kommit och gått och tja hmm filosofiskt blev det inte som jag kanske tänkt mej.

Men men jag och min lilla fjollbög Micce sitter iafall här och han glor på tv och äter godis och jag surfar runt. Vi verkar inte somna så tidigt idag iafall. Och om en hög timmar ska vi träffa Ninisen och gå på stan och fika och mysa=) Hihi tänk att Ninisen skulle hamna här några år efter mej, i stooora farliga staden Falun. Jag saknar vissa saker härifrån men inte mkt men det var en "enkel" rolig tid. Visst mkt var jobbigt och tråkigt men det var mkt som inte hänt än då. Och vi hade så jävla kul större delen av tiden innan det gick åt pipsvängen. Men skulle inte vilja bo i den hära staden igen. Men komma och hälsa på är mysigt=)

Och Gustav har hittat flickväns material bokstavligttalat, i Micces Sarabi, hon har just löpt så dom har lekt och "nuppats" som syster skulle säga, hela kvällen TILLS Gustav gjorde den berömda grejen att fastna i henne:P där stog dom i typ en halvtimme fast ivarann sen dess har han inte varit på henne nå mera;)

och vi var ute vid brukshundklubben en sväng i eftermiddags så dom fick springa då blidde dom glada=) och Gustman var duktig och höll sej i närheten men sen kom det annat folk så vi åkte och lämnade mina grejer hos micce innan vi tog en lång promenad med galna vovvar. Efter det åkte vi och handlade och lagade mat och vovvarna lugnade ner sej. Sen har vi glott på tv suttit vid varsin dator och gått en natt promenad. Nej nu ska jag sluta och gå och knapra vita vänner.

GRATTIS SÖTNOSAR

Jäjj idag fyller min Gustman 4 år och Maria Babydoll fyller 28 tant år;)



Får se om jag hittar nå pengar idag och kan köpa nån liten present åt Gustman=)


Hoppas det inte är så kallt så du behöver mössa idag sötnos;)

Nej nu ska jag gå en Gustman promenad sen äta frukost och duscha och göra mej redo för att åka till Matilda och umgås. Sen hämta herrn på hans jobb.

Och imorn efter psyk och barnmorska och så så drar jag till Falun och ska tillbringa tid med Micce och Ninis kommer bli sååå mys inte träffat dom på länge:D

hej och hå i platån

Fick världens allergiska reaktion igår orkar inte babbla om det för jag har fan inte gjort annat men det hela slutade med att dom satte ut lyrican idag för psyk tror det var på grund av den. Så får se om jag klarar mej ändå eller blir ångest vrak.

Ska kanske tillbringa helgen i Falun hos en gammal vän=) Kan bli kul, och passa på att träffa Ninisen då weee

nu ska jag gå ut med Gustman sen ner på stan och panta flaskor haha

*21.27*
varit med pojken hans polare Pernlilla och Jocke i eftermiddag/kväll blev bjuden på mat och sen åkte vi till Klackberg och fikade. Knäppa som vi är. massa snö och kallt men kul. bjuder på en bild från skidbacken eller pulka backen eller vad det är som galningarna SPRANG upp för. Jag nöjde mej med att agera fotograf:P



Jag funderar på om jag ska sova eller vara vaken länge i kväll får se hur det blir.

Ska iafall till Falun i helgen och leka med Micce och Ninis inte träffat nån av dom sen långt innan jag flyttade till Umeå så ska bli buskul:D

Imorn ska jag till Matilda och hälsa på=)