vem hinner först?

Vem av oss kommer hamna på akuten för självmordsförsök först? Kommer vi stå ut tills tisdag är över? Kommer vi få hjälp samtidigt? Kommer vi gå under fast vi vill fortsätta för varandra?

usch idag är jag äckligare än annars.

Har ätit hela dagen. massa ångest. kan inte ens ta på mej själv utan att vilja spy.
först kina mat till lunch sen en musli bar på eftermiddan. sen en grill korv med pommes till middag. och så en toblerone på det. Jag gillade jue som det varit sista tiden att jag ätit en-två gånger om dagen men vissa dagar tyvärr för mkt godis...men ska sluta med det. ska köpa alevo fiber. så blir jag inte sugen på att äta hela tiden. och när jag vill äta bara för att ha något och göra ska jag leka med min slajmiga lera som är kvar sen jag hade skadat båtbenet. den är bra sysselsättning.

imorn är det marknad här i stan, ska väl dit och kika men lär jue inte bli något köpt. luspanka redan och maria har inte ens hunnit få sina pengar. hur fan har kronolle tänkt att det hära ska gå ihop? får hoppas jag får igenom min ansökan om prövning för skuldsanering fort, för då får jag behålla mina pengar ett tag medans dom utreder.

nu ska jag gå och lägga mej utan att ta för mkt på fläsket. nån som har en fettsugningsapparat ståendes hemma?

Måste det vara så hära?

Måste det verkligen pendla såhära? Hela dagen har varit neutral och okej, nu vill jag bara skrika gråta och hugga rakblad i armarna för att få bort kaoset inom mej.
Jag borde jue bli mera jämn och neutral sen jag fick ökad dos lyrica, inte sämre=( Men men ångesten har iafall gett med sej lite sen jag fick ökad dos, men har jue ätit den snart men vecka så, och tröttheten har gått över kan ta medicien vid 7 och ändå gå upp 10 sen utan att vara helt död. Alltid något.

Vem av oss ska ha sängen?

Var till säter i måndags efter att mamma tvingat mej att ringa dit när jag erkände hur jag mår, dom sa åt mej att komma dit, åkte dit pratade med en läkare som bestämde att lyrica dosen skulle fördubblas på morgonen. Hej mongo. jag alltså, blir helt väck av lyrica första timmarna efter intaget. Tog den ökade dosen vid 7 igår morse, tog mej sen inte ur sängen fören 12. idag tog jag den vid, 5 i morse, tar medicinerna när jag vaknar mellan 5-7. och jag tog mej ur sängen vid halv elva idag. 
    Trodde nästan att dom skulle låsa in mej och var beredd på det för det skulle kännas säkert, men som det är nu så mår nog maria värre och är i större behov av den platsen. Men tror inte hon vill och jag kan inte tvinga henne dit. Men känner mej så maktlös när jag inte kan göra något. Önskar jag var en mirakel kvinna som kunde göra saker bra. Hon är värd så mkt mer än den skiten hon sitter fast i, min fru är värd allt det bästa och finaste. Kan nån hjälpa mej att ge henne det?


Jag försöker gömma det...

Jag försöker förtränga känslorna och tankarna som försöker ta över mej, men det är svårt, dom vinner så lätt för jag är så van att släppa på spärrarna och låta tankarna komma och anfalla mej och få mej att göra det dom vill.Men jag vill inte ha det så, jag vill vara den starka som vinner, som tar strid för mitt mående och inte låter skiten invadera mej. Men det är inte lätt dom onda är så mkt starkare och har så mkt bättre argument för sitt än jag har för mitt. Men nu tycker ni säkert att det bara är att sträka på sej och säga åt dom onda att dra åt helvete. Men så jävla lätt är det inte att hålla dörrarna stängda för något som levt inom en så många år och som är vana att få som dom vill. Visst jag har perioder när dom är i dvala och jag bestämmer men jag har lärt mej att dom alltid vaknar och vinner... HATAR det. Vill jue vinna över dom för gott. Det finns jue andra som vinner över dom hela tiden så varför ska inte jag kunna göra det? Men jag kanske är en av dom som kommer få kämpa mot dom onda resten av livet och fortsätta äta mediciner för att försöka hålla dom i schakt.

Känns som vi borde få det dära dubbelrummet på säter,men går dom med på att lägga in oss båda samtidigt? och vad gör vi med djuren? Jag börjar bli mer och mer rädd för vad jag ska göra. Samtidigt som jag är livrädd för vad älskade ska göra,känns som det är ett maraton som vi får se vem som vinner först. dvs tar den dära överdosen,eller skär upp handlederna=(

nej nu ska jag sluta med mitt konstiga deppiga självömkningsinlägg.

Gosig StellaBella

Sitter och försöker fördriva tiden tills det är dags och gå ut med puff för jag kan inte somna fast jag inget hällre vill idag.Men har bra sällskap här vid datorn, en StellaBella som står på stolen breve och ska klias på hela tiden=)

Väntar på att Malin kanske ska ramla in på msn, vore kul och föra ett mera "riktigt" samtal med henne än via sms. <3

Min näsa gör ont uppe på, känns som jag fått en snyting, jag tror på att maria har börjat misshandla mej på nätterna för att jag låter så mkt när jag sover:p

Mötet hos budgettanten gick rätt bra idag även om jag höll på somna när vi satt där för det var så tråkigt och jag var så trött. Men ska göras en ansökan om skuldsanering hos kronofogden nu iafall.Får se om jag lyckas fylla i alla papper själv eller om dom lär hjälpa mej. Men dom (dom är två just nu som jobbar) sa att dom skulle hjälpa mej med det jag inte kunde själv eller inte förstog. Ibland känner jag mej lätt utvecklingstörd....ska iafall ta med papprena till fk på torsdag och be ML hjälpa mej fylla i dom för dom fattade jag inte mkt av. Men ska fylla i allt jag kan innan så jag inte verkar helt tappad bakom vagnen. Sen hoppas jag att hon har en läkartid åt mej snart. Ja eller till Boko ML kan inte göra så mkt medicin ändringar och skriva läkarintyg.

Nej nu ska jag sluta tråka ut er.

blandat svammel

Nu sitter jag här och håller på somnar av trötthet, men jag vågar inte gå och lägga mej för jag är rädd att somna och drömma mardrömmar, för jag känner redan i vaket tillstånd att dom skulle anfalla mej så fort jag sluter ögonen. Kom och tänka på gammla tider idag för sisådär 3-3½ år sedan, när jag var i sthlm och festade med en kompis och vi hamnade och sova hos en kill kompis till henne, hon sov med han och jag och en annan kille fick ta sängen i gästrummet, och det snusket försökte få mej och ha sex flera gånger, han taffsade och försökte dra av mej kläderna så till slut skrek jag åt han att dra åt helvete och sprang iväg från det dära huset ut i spånga tidigt på morgonen på flykt från ännu en kille.
Inte så konstigt att jag inte har förtroende för killar längre, men jag förstår inte hur jag kan vara så intressant att ha sex med som ser ut som jag gör...men en del killar tar väl alla chanser dom får...

men usch nu blev det ett sånt dära tyck-synd-om-mej inlägg det var inte meningen..jag var bara tvungen och sätta ord på tankarna som för följt mej ända sen igår...varför ska allt ploppa upp nu?

annars så händer inte mkt, har kommit fram till att Stella var skendräktig för det har gått snart 12 veckor och inga bäbisar har kommit, och hennes mage har krympt igen. Lite synd när man har ställt in sej på bäbisar men ändå skönt och slippa det ansvaret.

Jag ska nog kanske gå och lägga mej ändå och se hur det går är tok trött, jävla cp lyrica och inte sluta göra mej trött, den funkar jue bra annars förutom det.

Drinkarnas dag.

Sitter och dövar känslor och tankar med drinkar, inne på min tredje och bara lite små lullig. jag vill bli helt väck och slippa tänka och känna. Men jag måste sköta mej för Helena kommer i helgen och då ska jag vara hemma och hel eller vad man ska säga. Ska bli så underbart att få ha henne hos oss en hel helg. Sötpluttsnuttegulledamen.
Snart ska jag glo på sjukhuset, jag tycker dock dom visar för lite tragedi och grejer i det, mera öppna sår och döda människor:p

Skorna jag har sucktat efter ap länge på odium är på rea nu och jag är luspank. baaaaajs.
Det får avsluta för denna gång.