Västerås och 7 år

Igår var det 7 år sen jag och Crisse träffades första gången. Tänk vad tiden går fort=)
Och imorse tog jag tåget in till Västerås så sprang vi på stan och shoppade julklappar,ja eller jag shoppade julklappar crisse till sej själv:P Men jag fick lite grejs jag oxå, Ett rött linne en lila tunn luvtröja med tryck och en reflex väst:P samt en lång mysig halsduk=)

Nu sitter jag och pappa och kollar på postkod milonären. Sen blir det stjärnor på is. Har inget bättre och göra. Ska försöka vara vaken längre idag än igår. somnade halv nio igår:p

Imorn ska vi på julbord. Mums men firman lär knappast få valuta för pengarna gällande mej:p jag får sattsa på dyra goda saker:p

Nej nu ska jag kolla vem jag fick sms av.

Mera antibiotika.

Var och hämtade meducinen läkar skrev ut igår, ja eller dom FAXADE det till apoteket idag, herre gud läkarngubben verkar inte veta vad E-REPCEPT är. Men men det kom iafall och jag trodde det var nå diarre stoppandem en Icke. Det var mera antibiotika. Som jag ska äta i fem dagar. Jag trodde alla såna kurer var på 10 dagar?!? Men men får se om det hjälper.


Gick en rätt lång promenad imorse med herr prick det var skönt ute samtidigt som dom 3 minusgraderna termometern visade kändes som 30 minus för benen. Och Ja jag hade byxor på mej:p Ska nog gå en sväng till snart för det är lite sol och skönt=) Och om jag går en till långis nu så kommer säkert pappa ta med han på sin promenad ikväll:p Men går jag inte så kommer inte pappa ta med honom. Sånt är så typiskt:p


Och kl 15 blir mamma hämtad av tuttutbilen och körd till infektionsavdelningen i västerås för hennes ben är helt jävla ballong uppsvält och blir bara värre och värre. Hon har haft stooora blodbölder på foten som gått sönder och läcker men eftersom svullnaden blir värre trots antibiotika så ville dom skicka dit henne för att få det direkt i blodet. Herregud. Först jag sen hon. Är det pappa nästa?


Nej nu ska jag vila lite.


sjuklingens dom lyder:

SALMONELLA. Japps läkarn ringde för ca en timme sen och höll på skrämma livet ur mej för han lät så allvarlig. Men det visade sej att jag "bara" har fått salmonella. Varifrån är dock oklart eftersom jag inte varit utomlands eller varit på nå ställe där flera smittade rapporterats. Men men jag ska iafall få medicin för magen som ff är dålig sen ska dom vänta på resten av odlingar och grejs och höra av sej. Skönt och veta vad felet är äntligen. Och det Bästa av Allt är att jag slipper koloskopin imorn och hann inte dricka nå laxabon-laxer vätska- innan han ringde, skulle just dricka första glaset när telefonen störde mej:D

Nu ska jag sätta fast gardinstångs ringar i mammas sjuttitolv meter långa rums gardin.

fuck off and die

Ja eller nått. Iafall vad jag vill göra nu, men jag ska INTE dö jag ska bara koppla av lite....glida iväg lite och försöka förstå mej på saker och ting som jag inte förstår alls just nu.

Det har hänt mkt på ett par timmar och jag är alldeles förvirrad. men 30 mg sobril borde lätta lite på kaoset.

Snö kaos och inställd shopping runda

Snön vräker verkligen ner och virvvlar runt som fan för det blåser. Inte nå kul. Men jag han ut på morgon rundan och in innan det började snöa ordentligt. Jag hade tänkt åka till Avesta idag och shoppa lite julklappar men älsklingen orkar inte ses så orkar inte ut och köra i det hära vädret för att shoppa själv. Även om det suger i shopping tarmen:p

Kollade kontot för en stund sedan och fick se att fk redan fattat beslut om mitt bostadstillägg så får pengar på onsdag från dom. Inte såå mkt men så jag klarar hyran och betala lite till pappa och samtidigt få lite kvar.

Nej nu ska jag prata vidare med sötMalin och älsklingen på msn.

En vecka på sjukhus

I fredags åkte jag jue till Matilda på kvällen började jag tok frysa men tyckte inte det var nå konstigt för jag fryser jue till och från. Sen tidigt på lördag morgon började jag tok svettas ist. Stoppade i mej alvedon så blev det bättre sen började världens diarre för allas upplysning. Det gav sej efter ett par timmar så vi tog en promenad till stan och handlade lite nödvändigheter till kvällen och drack kaffe. Då blev jag genast bättre. Så trodde det var lugnt men sen framåt eftermiddan kvällen började jag tok frysa igen och fick nå jävla ryckningar i höger axel och bröst. Och frös så jag skakade. Sen åkte vi på festen vi skulle på men jag blev bara sämre och sämre, fick skit ont i hela kroppen, hade ont redan på dagen men det gick tillbaka med sobril och mera alvedon. så kom huvudvärken och jag började se dåligt så då sa Matilda stopp och vi fick skjuts av hennes mamma till akuten i Avesta eftersom vi var i Avesta. Väl där visade det sej att jag hade kraftig urinvägsinfektion som spridit sej till hela kroppen och hade 40 graders feber så fick en stesolid mot feberfrossan. Sen behöll dom jävlarna mej! Dom sa Över Natten. Jo tjena dagen efter var jag lika risig och huvudvärken hade dessutom gått över till ett stort jävla tryck i huve. Och magen började göra ont. Så blev kvar till måndag, då kom dom fram till genom massa prover att jag hade bakterier i blodet oxå. Fd kallat blodförgiftning. Och dom misstänke strul med njurarna så fick göra ultraljud på dom och lung röntgen för att vara säker på att det inte satt sej där oxå. Men det visade ingenting däremot hittade dom nå grejs på tjock tarmen på ultraljudet så fick göra en datotomogrrafi på magen. dvs dricka massa äcklig kontrast vätska och sen röntga, det visade sej att jag hade en förtjockning på tjocktarmen. Så jag fick inte åka hem på måndagen heller.

Sen på tisdagen ville dom göra tarm undersökning, iloskopi eller vad fan det heter. Men västmanland vägrade låta mej vara kvar i Avesta för det blev för dyrt för dom. Så jag fick åka ambulans till Köping. Där fick jag fortsatt tarmvila som hade börjat på söndagen. Dvs inte äta inte dricka bara dropp. Jag hade ff konstant diarre sen lördag kväll men på torsdagen gav det sej nästan helt och var lugnt på fredagen, så då fick jag göra en enklare tarmundersökning där dom kollade upp en liten bit i tarmen. Och det såg bra ut så jag fick åka hem med en tid på onsdag för den dära hela undersökningen.

Väl hemma började diarren igen. Inte lika ofta men inte mkt får stanna i magen. Och jag har ooont. Trots alvedon 1g så ofta jag får. Och det oroväckande är att det dom tjajtade om i Köping varje dag har hänt, det är blod i avföringen. Men jag tänker INTE berätta det för mamma för då skickar hon dit mej igen. Kan ta det på onsdag om det kvarstår.

Det positiva med allt det hära är att jag gått ner 6 kg på 9 dagar:p bara 4.9 kg kvar till under 100. jag kanske ska fortsätta vara sjuk?:P

Nej nu ska jag avsluta detta långa inlägg.

puss på Min flicka och kraam på er andra som orkat läsa hela dravvle:p

Denna vackra Varelse är MIN!



Japps så sant. Hon är min och du får inte röra!grrr

Vårat dejtande kom aldrig ens igång, vi bara pratade om hur mkt vi tycker om varann och litar på varann och blir glada och kan prata om Allt och att vi båda känner något mera än vänskap. Så igår kväll när hon satt upp krupen under min arm i soffan och vi slö kollade på tv och pratade sa hon plötsligt "Nästa helg på släktträffen ska jag säga att jag har en flickvän som heter Marie" (hon kollar mej ff för marie) Jag blev så glad så jag höll på hoppa upp och göra krigsdans om det inte varit för att kl var sent och grannarna nog skulle bli sura:p

Idag skulle vi haft våran första dejt, ist blir det våran först fest som par hihi.

ÄLSKAR DEJ MIN SÖTSAK <3

Mediciner och lägenhet

Ja i tisdags eftermiddag ringde dom Äntligen från psyk här och hade fått alla papper från psyk i umeå. Så dom fixade recept och jag och en från psyk gick för att hämta allt. Men Självklart så fanns varken Abilify eller Lamotrigin hemma. Så är ff utan dom två. Ska hämta imorn och till psyk med dom och få delat för en vecka. Fick bara med mej övriga mediciner fram till imorn bitti. Drygt att dom två viktigaste som påverkar mitt humör mest var slut. Men än så länge går det bra förutom att jag är lite vimsig i huve och rastlös. Men orkar inte göra något samtidigt. Ska dammsuga idag men har verkligen ingen lust. Men skulle gjort det igår så måste göra det idag.
Igår blev det att kolla på lägenheter ist kollade på 4 st. En blev jag kär i direkt. Och idag ringde dom och sa att jag fick den:D Ända kravet var att pappa stog med som borgenär. Och det gick han med på att göra. Så i mellan dagarna flyttar jag in=) Sovrummet har MÖRKLILA tapeter med en underbar bård. -kär- Vardagsrummet är gråbeiget, först gillade jag det inte men sen när jag tittat på det en stund gillade jag det för man kan verkligen inreda med vilka färger som helst=)
Sen är det Klädkammare-älskar- Det dumma är att det inte finns badkar och att kyl och frys är gamla men det byter dom jue omdet går sönder så får klara mej=)

Nej nu ska jag titta vad Sötsak skrev i smset jag just fick <3

Om Cosmos låter mej flytta på armen-han ligger på den-

Utkast: Nu är ...

Nu är thefreakybitch en ANGRYBITCH



Jag är SÅ jävla FÖRBANNAD ARG UPPRÖRD SUR ILSKEN nu. Psyk i umeå har haft nästan 2 veckor på sej att faxa ner ett ynka papper till psyk i fagersta för att jag ska kunna få mediciner imorn. Har dom gjort det? NEJ!!! Försökt få tag i min kp där uppe men nejdå hon går inte och få tag i. Inte ens telefonnissen på rehab går och få tag i. Så som det ser ut nu kommer jag vara utan medicin från imorn. Utan ALLA sorter. Jag vill INTE vara i mej eller ens i närheten av mej då om ett par dagar.  DEN UNDERBARA PSYKVÅRDEN I SVERIGE!


JAAAAAAAAAAAA -glädjetjut-

Jag kom under delmålet. Är under 110:D Okej mkt för många men jag känner mej braaa. Men mamma var lika pessimistisk som vanligt "då har du en bra bit kvar" sa att jag var nöjd om jag kom under hundra då sa hon "jo men nog skulle du behöva ner mera". Alltid lika glad.....Men men huvudsaken jag är nöjd.

HOPPAS



Åh vad jag hoppas att jag har nått delmål ett imorn! Återkommer imorn med rapport=)

Glasögonmupp

Jag känner mej verkligen som en mupp i mina glasögon nu när jag inte är van att ha dom. Men jag fick lov att plocka ur linserna nyss för mitt höger öga blir bara värre och värre. Men som förra veckan så skaver och svider det lika mkt utan linser. Men vill inte riskera att det blir nå vajsing med ögat bara för att jag envisas med linser. Men känns tärt att behöva slänga linser som jag bara haft en vecka. Men dygnet runt linser går jue tyvärr inte att spara så... Får vara utan tills jag får pengar nu och kan beställa nya. Men är inte ögat bättre på typ tisdag eller onsdag så ska jag ringa vårdcentralen.Jag ser skit suddigt på det oxå. Och då blir det jue inte bättre av att ha glasögon med glas som inte riktigt stämmer längre.

Jag tog en stilnoct igår för att kunna somna för för första gången på en vecka var jag inte trött. Men som vanligt när jag tar En stilnoct får jag spel och tar flera. Som tur var hade jag bara 3 till kvar. Men fyra st blir en del ändå. Jag började hallicunera och såg en tjock stjärngosse bakom tvn som stirrade på mej genom min röda lampa. Jag minns inte detta men läste sms jag skickat och dagbok jag skrivit på helgon. Förstår inte varför jag har så svårt och ta angivet antal av dom dära små vita rackarna.

Nej nu ska jag nog krypa ner under täcket och gosa med gos sjuka Cosmos som ligger på mej. Eller så blir jag kvar vid datorn:p

ont i ögat,långpromenad och dejting.

Mitt öga har skavit och gjort ont i över en vecka men idag har det fan tagit alla jävla rekord. har tagit ur linsen och tvättat massa och droppat med ögondroppar men icke att det blir bra. utom när jag blundat ett tag. Det har gjort så ont i dag att det gått upp i huve-muttra- Om det inte är bättre nästa vecka måste jag nog kolla upp det.

Sov lite på förmiddan och lunchen mellan hund kisseri. Sen var jag och handlade åt mamma på coop och till pickaboo och köpte lite gottigt till Gustav. Sen tog jag och Gustav en låång promenad till pappas garage. Tog ca 1 timme och vi gick fort hela vägen nästan. Han är en snabb hund så jag får allt träna mej men börjar redan få upp flåset=)

Jag frågade chans på sötsak idag. haha jaa chans. jag visste inte vad jag skulle skriva:p och hon sa att jag fick en liten chans och så skulle vi se vad som händer hihi. -fnissa- Hon gör mej glad. Hon får mej att känna mej viktig och behövd och hon ger mej livskraft! <3

Nej nu ska jag fortsätta prata med Plupp och sen göra mat. Blir potatisgratäng med lövbiff ikväll=)


Fryser och sorterar bilder

Som vanligt när man har duschat här i istids huset med pissjummet vatten så fryser man efteråt. Så jag sitter i sängen under täcket och surfar runt lite och sorterar bilder på datorn. vänder såna som ligger fel och raderar sånt jag inte vill ha kvar.
Jag har en hel jävla massa bilder på datorn. Får se om jag hittar nå kul=)

Jag ska nog snart ut och gå en runda. Om min mage går med på det. Skulle gå låång promenad med Gustav efter att jag ätit lunch men efter 20 minuter var det bara och Skynda sej hem då var magen dum. Sen var jag och handlade med mamma att gå på ica och coop kan ta sin lilla tid när man har henne med sej:P

men jag ska inte klaga. Hon betalade kattmat (burkis till cosmos) och halsband till Cosmos och Gustav=) Så nu har Cosmos ett riktigt katthalsband ist för det dära hund halsbandet jag hittade. Och Gustav har fått ett halv stryp hoppas på att han går bättre då, okej han går bra för det mesta men ibland drar han utav fan när han hittar nån intressant doft. Men kan jag då dra lite i kopplet och han märker det borde han lyssna=)

Nej nu ska jag fortsätta med mina bilder.

Can it be love?

Jag känner något när jag ser dej, när du skickar sms, när vi pratar, när jag bara tänker på dej. Men vågar jag släppa fram det och inse vad det är? Är det besvarat eller ser jag bara mellan raderan för mkt? Analyserar jag det du skriver och säger fel? Jag vet inte...Men jag tror vi skulle kunna få det mys om vi försökte.

<3 till Sötsak.

Första bilden på Gustav.

Nedan ser ni första bilden jag tog på Gustav. Inte super bra men man ser hur fiin han här hihi
Och JA han har fått mej att må bättre bara på dom hära dagarna. Jag blir alldeles varm och glad bara jag tittar på honom. Och att ha någon som tvingar upp en på mornarna ut på promenad och sen vill ha uppmärksamhet gör att jag vill gå upp fast han väcker mej halv sju. Visst vi somnar tidigt oxå men det gör mej inget att jag missar allt på tvn.För jag får rutiner att gå upp gå ut äta frukost göra nånting eller ingenting ut och gå mera. lunch. Sen kanske göra något osv. Att ha en helt egen hund som är en fin och bra hund gör att man tänker om en gång till innan man tar dom lätta utvägarna. HAN och missarna är värda mer än att jag stoppar i mej piller och karvar i armar och ben. Mamma sa det igår att om jag tar en överdos eller skär mej så åker jag ut med huve före. Visst lite hmm strängt ifall jag får psykosbryt men det får mej oxå att tänka till en extra gång. Och faktum är att sen jag fick hem Gustav och bestämde mej för att flytta ner till Fagersta igen har jag inte tagit EN ÄNDA sömntablett. Och Bara två sobril  för att slappna av efter den hemska resan ner i torsdag. Var tok snö kaos man fick sitta på hel spänn och köra i typ 50. Så tog nååågra timmar extra att komma hem.

Imorn ska jag träffa underbara vackra Matilda och tala om hur värdefull hon är och hur mkt hon betyder för mej. Lämna mej ALDRIG sötsak!




Gösta har bytt namn. och M lever.

Japps igår döpte vi om Gösta till Gustav kom fram till att det passar bättre och mamma ville jue att min brorson skulle heta Gustav men brorsan och hans tjej vägrade:P så nu fick hon en dotterhund som heter Gustav ist:P

Och efter flera dagars tystnad fick jag sms av M. Hon LEVER. Fan vad jag har varit orolig.Hoppas hon bara inte är arg på mej för att jag ringde ambulansen...

Flyttat och ny livskompis.

Jäss i onsdags drog jag och en kompis från Säter till Umeå och hämtade saker och mina katter, sen på vägen ner i torsdags åkte vi förbi Långsele och hämtade min nya hund=) Gösta. Min nya livskompis. Han är SÅ fin och snäll och lugn och en riktig MysFarbror. ja okej inte såå gammal bara 3½ men jag kallar honom mys farbror:p

Bild som jag tagit på honom kommer sen när jag laddat in från kameran. Så länge finns en annan bild på honom längre ner bland inläggen.

Mamma och pappa blev lika kära i honom på en gång som jag blev:p