Fagersta-Umeå

Jahapp då har vi lämnat Krylbo. Städat klart och lämnat in nycklarna. Bor i Fagersta till på Måndag då vi tar bilen och brummar till Umeå. Söta snälla Maria ska följa med och köra. Sen på onsdag ska vi fira Frugans födelsedag innan Maria åker hem=)

Vi fick klagomål på ALL städning. KoronaGruppen ska då klaga på ALLT jämt. Men jag sa åt kärringen och skicka räkning så käftade jag lite med henne sen la jag på luren.

Jag har tagit ett hårt beslut. Jag ska erbjuda mamma att ha kvar Ozzy tills dom kommer upp till Umeå i maj. För hon tycker så mkt om honom och hon lever upp på ett helt  annat sätt när han är här. Så det gör inget om jag får sakna honom ett par månader. Men jag hoppas ändå att hon ska säga nej, att hon inte orkar. Men då har jag iafall erbjudit henne.

Nu orkar jag inte skriva mera för er som vill veta mera vad som händer i mitt liv så dyker det upp bilder och texter i bilddagboken på
http://Mariesan.bilddagboken.se ibland.


brown head.

Jag har gått och blivit brun hårig. Bild bevis på det kommer i bilddagboken och kanske här,om jag kommer på hur man gör, imorn. När vi får tillbaka digitalkameran av pappa. Han har haft den ett tag nu och jag har saknat den och ego fotning och fotning av djuren. Även om jag inte har varit mkt och fota, mest sett sunkig och hemsk ut för jag har så förbannat ont i mina knän-ajaj- ska ringa VC imorn igen och gnälla fick pronaxen förra veckan men har lika förbannat ont trots dom OCH panodil forte 1g. Dom lär jue inte hinna göra något åt det här innan vi flyttar men dom får fan ge mej nå andra värkpiller typ orudis snodde några såna av mamma och dom funkade rätt okej.

Imorn och på tisdag ska det lagas mat på Jansbo för på onsdag är det hejdå-påsklunch för mej. Ska köpa blomma till min kp som tack för tiden som varit. Får se vad jag hittar innan jag åker dit på onsdag.

Och på tisdag ska jag besikta bilen, får se om den går igenom ens, pappa är pesimist som vanligt och tror inte den ska göra det. Haha. men den brukar klara sej med några små fel. Ska försöka låna en peng av honom imorn så jag kan tvätta den så lite skit försvinner så kanske den inte ser fullt så rostig ut haha.

Nej nu ska jag ta mina onda knän och gå och lägga mej så jag kommer upp i tid imorn och kan ringa vc.

Ordet är ditt.

Det står när man kommer till logg in sidan att "ordet är ditt" men alla ord är jue inte mina dom tillhör jue andra oxå. Eller hur? Men jag kan låtsas att dom är mina att nån bryr sej om dom jag skriver. Men jag får sällan kommentarer så jag tror inte nån läser direkt vad jag skriver. Kanske nån som skummar igenom det ibland, men det skulle jag nog oxå göra,för jag skriver inte mkt intressant. Nix. Och just nu vet jag inte alls vad jag ska skriva bara att jag kände för att låta fingrarna arbeta med något annat än att än rakblad eller stoppa piller i munnen. Men rakblad över benet vore grymt skönt var 1½  månad sedan sist. Appråpå det så sa inte läkaren som kollade mina knän i måndags ett knyst om mina totalt randiga ben,(fick ligga där utan byxor) trodde det skulle bli ett jävla hallaballå,men han var hänsynsfull och var tyst.

Pratade iafall med ML idag om att jag vill höja topimax dosen eftersom jag börjat på sämre, så hon skulle ta upp det min läkare på måndag får se vad hon säger, fast mest vill jag höja den för att få tillbaka den dära effekten som gör att jag inte vill äta så mkt för den tycks ha glidit mej ur händerna. Det var så skönt när jag blev less på godis efter några bitar, efter en rad choklad, efter en macka efter en sliz pizza osv. Sen så är jue inte 50mg om dagen nån underhålls dos. det står det i fass. Men dom är så nojjiga för biverkningar fast det inte ens är dom som behvöer ha dom!

Nej nu ska jag läsa lite på fass om lite piller och doser och sen gå och låta rakbladet smeka benet och se om det känns bättre för iafall en liten stund.