vem har tagit mitt lepsyl?

Nån jävel har snott mitt lepsyl. Så nu är jag arg. och jag har snart slut på viol essens till spriten. då får det bli vanliga tråkiga drinkar med frukostsoda. för spriten ska ta slut. man kan inte spara sprit man fick innan nyår till efter nyår nej nej nej det går försej inte.

jag t'nkteförsöka tömma dosetten och se vad som händer. eller hmm det borde jag inte skriva här. så jag gör inte det. för inget lär hända har för lite piler i den. borde sova ist. jao. men jag är inte trött bara väckbäckknäck i huve.

kan denna nån lämna tillbaka mitt trutvalla?

jag ringde akutpsyk.

Och vad gav det? INTE MKT. hon tyckte jag skulle ta en steoslid till och försöka sova så skulle det kännas bättre idag. tog en stes till somnade till slut vid halv ett. sen vaknade jag klar vaken vid 6 gick ut på gustav promenad sen sov jag ett par timmar på soffan. sen till mamma och pappa för att hjälpa till och fixa lunch tills ormor och edith skulle komma. Men jag pallade inte att vara kvar när vi ätit så jag åkte hem. och nu har mamma ringt hela kvällen och tjatat om att jag ska komma dit. fick ov att säga att jag inte mår så bra när hon undra varför jag äåkte hem och inte kom tillbaka som ajg sa att jag skulle göra. men jag vill inte gå hem till dom så mkt folk där. har det bättre här hemma med min dator och min soffa och kanske nån film. fast nu är jag rätt väck i huve av sprit och piller. hoppas att det ska döda mej snart så jag kaaanske kan vakna imorn imed inställningen att det nya året ska bli bättre. men hur fan ska det kunna bli bättre när det slutar i total jävla kaos?

Nej nu ska jag leta flera roliga piller.

Akut psyk eller inte?

Jag har mått skit sen igårkväll, kämpar som ett as mot rakblad knivar piller. har inte så mkt piller här men för mkt för att det ska vara nyttigt. jag VET och vill fast jag inte vill ringa akutpsyk först. Men jag har problem att ta mej dit. kan jue inte köra själv iafall jag blir kvar blir dyyyrt med parkering. och pappa har säkerligen druckit och jag har bara råd med sjuktransport åt ett håll. och vill jag verkligen dit? dom kommer inte kunna göra så mkt. och blir jag inlagd blir det väl bara förvaring. försöker samla mod för att ringa och höra vad dom tycker iafall men det känns jobbigt. Vet inte riktigt vad jag ska säga....skulle helst vara hemma med nån som kan ha koll på mej. men finns nog ingen sån som varken vill eller är tillgänglig.

Nyårs planer.

Jag har bestämt mej att nyår får bli hemma i soffan med Gustav och Ozzy och massa filmer jag ska låna av Fia. Jag orkar inte vara nån annanstanns och leka social. Men vill man kika förbi här så får man det. Men jag kommer vara full i sprit och piller för att få flyta bort från allt ett tag hade jag tänkt.

Jag HATAR det hära imorse mådde jag kanon och igår kväll med, inget kunde stoppa mej jag fixade allt och allt skulle lösa sej. Nu på några minuter rasade allt jag sitter och är i dimman och vill ingenting inget känns kul allt känns som problem. Allt känns värdelöst. Jag är så jävla förbannad över att jag fick helt andra rakblad än ajg köpte på tradera. Fick värdelöst skit som bara var och slänga. Jag vill ha mera mera mera piller och stoppa i mej.Men jag har inga eftersom jag ska hämta nya imorn. Jag vill SOVA men jag är förfan inte trött trots både sömn piller och lugnande. Vad fan ska man behöva för att få sova? jag vill sova NU så det kanske är lite bättre imorn. ja man kan jue för fan alltid hoppas-muttra-

jag mår skit. Ja. NÄSTAN med betoning på NÄSTAN så jag inte vill vara med och leka mera. Men det är inte schysst mot folk. Men egentligen. Varför ska JAG leva ett skit liv för att dom ska få må bra och slippa må dåligt sen när jag är borta? Kan dom inte uppskatta mej nu behöver dom fan inte sörja mej om jag dör. Jag HATAR falsk dravvel. Om man är nära döden kommer folk och säger massa pluttesnutt om att man inte får försvinna och sånt. Men vart är allt det dära meningslösa pratatet när man lever?
Jag försöker tänka på magnus ugglas ord "varför ska man ta livet av sej när man ändå inte får höra snacket efteråt"

i nya kartongen

Nu har jag flyttat in i nya kartongen. Ja eller gjorde jag i lördags kväll,men nu är typ allt i ordning. ska packa upp lite mera kläder och ställa i ordning filmer skivor och grejs i bokhyllan. Men pappa har varit här idag och borrat upp hyllor och grejer och så. Jag trivs redan bättre här än i nån tidigare lägenhet=)

Nej nu ska jag göra toast. Mitt nya regelbundna-mat-liv skulle jue påbörjas idag. Och jag tänkte börja med frukost lunch och middag. så middagen står på tur nu.

ont i maaagen

uhhh min mage är dum. Ätit två clementiner idag. och ändå tömde den sej som om jag ätit hela dagen.Och nu gör den oooooont.

Imorn ska vi hämta soffa. Och jag och Matilda ska till Västerås en sväng.

nej nu måste jag försöka vila magen och sen få i mej nått.

blää blää blää jag VILL INTE

Jag vill inte må såhära. På bristningsgränsen där allt blir kaos och jag faller stenhårt i betongen och inte vet om jag orkar försöka skrapa ihop mej själv och resa mej eller bara ska skita i det. Hade jag inte haft flytt och jul och grejer att dona med hade jag fan lagt in mej i lördags morse när jag blev skickad till akutpsyk efter en liten överdos i fredags kväll. Men nej det skulles till Umeå och flyttas in i lägenhet och fira jul. Får hoppas att pyssel i lägenheten efter jul håller mej uppe. Annars vet jag inte vad jag gör. MÅSTE hålla mej uppe för jag ska få träffa min fina underbara vän PuffPluppen. Hoppas bara det blir snart.

"du borde fan vara inlåst så som du håller på" mammas kommentar om mitt lilla piller intag och sönder skurna armar. Har ni oxå lika fin stöttande mamma?

Sömn är lyx vara.

Japps man ska inte tro att man får sova varje natt heller, snarare varannan om jag har Tur. Sov iofs tok mkt igår/idag. sov nästan konstant från 19.30-13.00 Med undantag för några vovve rastningar. Och själv klart har jag inga sömn piller och ta, tagit 2 nobligan och 2 tiparol men inte fan blev jag trött för det heller. Förut somnade jag av två nobligan på en halv timme. Men jag har jue blivit rätt piller härdad sen den tiden...

Kvällen var kaos kalas ångest.Hittade en ynka 10mg sobril i väskan. Sen var det sluuut och jag var SÅ jävla nära och karva upp hela armen men jag lät bli. För det finns dom som skulle bli ledsna på mej, NEJ inte besvikna det vet jag, men ledsna över att jag gör så mot mej själv. Så efter tå små fnuttar kastade jag bort rakbladet och satte mej och shoppade lite på nätet ist. Ångesten la sej men nu börjar den komma tillbaka, ibland älskar jag vakna nätter ibland hatar jag dom. suck.Och ingen är vaken att prata med. 5 timmar tills jag ska sätta igång med dagens bestyr. Gå långpromenad med Herr Prick. Duscha tvätta håret platta det göra mej redo för Västerås.

Så måste jag ringa psyk och be om att få hämta medicinen imorn ist hoppas det går jag står fan inte ut utan sömn och med denna kaos innuti mej. Men dom kommer säkert vägra -muttra- Dom är jue så sega och envisa. Ska ta flera veckor och få en AKUT LÄKAR TID. Fan helvetes jävla skit.

Nu lägger jag ner det hära och karvar lös i benet. Eller NEJ det ska jag fan inte göra. Men dom dära jävla rösterna i huve slåss jue om vem som ska få vinna och jag börjar tappa orken till att försöka stänga av dom. För jag kan inte stänga av dom bara försöka ignorera men jag vet jue att det blir värre om ingen av dom får vinna.Men jag vill Inte att den onda ska få vinna.

Ny design

MaryJane har gjort om min blogg lite tiil mera ego och snyggare;)

Jag har typ inte gjort annat än sovit idag känns det som. Somnade redan 19.30 igår efter att varti vaken sen 10 i måndags morse. Sen tog jag mej i kragen och började göra saker vid 13 idag. Var på stan och köpte kaffe till folk åt höger och vänster. Sen till mamma och hälsade på ett par timmar, sen när jag kom hem åkte jag och pappa och handlade mat till jul.

Imorn ska jag till Västerås med Ejiika shoppa dom sista julkapparna och säkert nånting till mej själv, typ strumpbyxor. och nått fiiint på new yorker hihi

Nej nu ska jag gå och värma köttsoppa. För lat för att göra den själv helt från grunden.

Hemma igen.

Efter 10 timmars sittande på tåg är jag hemma igen. Kvällen igår var inte den bästa ångest delux och dumma tankar. Men tack vare att jag satt på ett tåg höll jag mej i skinnet.Satt och tröstshoppade lite på ellos ist. Nya fina sängkläder för 29.90 Kan det Bli billigare??:D sen hittade jag en tröja ett par byxor två bhar och lite trosor=) Hela kalaset med frakt,postförskott och express avgift gick på under 500:D

Nej nu orkar jag inte blogga mera jag ska försöka hitta nått som kan kallas frukost sen byta om och göra mej redo för att åka och hämta Cosmos.

Pirr i magen<3

DU får det att pirra i mej. DU gör mej glad och fnittrig, Vi har så sjukt kass bra humor ;) Du är vacker fin söt snäll tokig och kaffeknarkare precis som mej;) Och vi är jue apoteketstokarna hihi Ser verkligen fram emot att få träffa dej :D

**
Igår var det fest här, kom en del folk och dom var tok trevliga dom jag inte träffat förut utan bara pratat med på nätet, vacker skatter<3

Har lyckats packa det mesta idag ska strax göra ett ryck med lite mera. Var ap trött vid 18 somnade i soffan vaknade 19 förstog inte hur jag skulle hålla mej vaken till dansbandskampen JA jag tittar på det: :p Så tog två effar och nu är jag inte det minsta trött, dom har börjat funka weeehooo jag som somna av dom förut :p

Nej nu ska jag sms trackasera finaste pluppen som är glad i hatten ikväll sen packa porslins saker. Tur att dom inte är så många:P

Puss på Dej. och Kraam på er andra.

Jag fick en dikt till mej från Henne idag=)

It`s time to light up the fire

And let the light fill us up with happiness

Time to erase the bad memories and judge the good ones

Time to forgive and forget the past and look forward into the future

It`s time to live and learn through this mess

It`s time to give love and deep inside from your heart you will feel warm and happy

And soon you will catch every day as they where worth everything

Soon you will live


Redo för äventyr

Nu är ALLT utom datorn packat=) och jag är ombytt plattad i håret och orkar nog inte sminka mej. kanske vi får se.

Hoppas det inte kommer lukta skunk i den dära lilla sovgarderoben för 6 personer:s hoppas ännu mera att den inte blir full:p

Jag kommer sakna mina prinsar massa massa. Men finns jue andra bra djur där uppe och gosa på=)
Ska bli underbart och få träffa min bästis Tova igen=) -haha jaa hon är en hund men vi är ändå bästisar-
och Puff fjollan är rätt mkt bästis han med;)

Nej nu ska jag fortsätta tramsa mej med en ny rolig fin söt bekanskap=)

hmm bad fealing.

Jag fick nån otäck känsla nu av att jag är påväg mot kaos. Men NEJ jag har inte tid och kaosa nu. Jag får skjuta det på framtiden. Som om man kan bestämma det...men men jag kan:p

Lämnade Cosmos hos Matilda idag han verkade tycka det var helt okej. Bara han har en människa och terrorisera;p han heter jue inte terroristen för intet ibland.

Nej nu ska jag fortsätta dricka min nya drog. vaniljkaffe.

Denna bjuder jag på.



Har laddat in bilder från mobilen denna tog jag en galning kväll och skickade till Plupp. Jag är bra på tok saker:p

Insomnia- Mani på väg?

Igår natt somna jag inte fören halv fyra trots 2.5ml theralen, 20 mg stilnoct och 10 mg sobril. Och ikväll glömde jag ta theralen i tid. och vågar inte ta nå annat ifall jag flippar och tar för mkt. Men jag är ändå inte trött. Antigen har jag sovit för mkt på slutet eller så är en manisk period i antågande. Men det gör inget för jag är gärna manisk när jag är i Umeå och ska packa ihop hela lägenheten.Det jobbiga är bara om det blir ett sånt dära hårt fall efter det. Har inte tid med det nu inför julen.

Imorn ska jag leta sjukt billiga byxor och köpa roliga trosor, för jag har bara ett par rena och hinner inte tvätta fören söndag, således har jag inga rena torra fören måndag eftersom det torkar i myrfart i den hära källaren trots varmfläkt. Men det är en mkt bra anledning att köpa nya:p och en storlek mindre. att jag sen har en hög knästrumpor rena behöver vi inte tala om så jag behöver nog shoppa strumpor oxå-nicka-

Jag borde försöka sova så jag kommer upp i tid imorn men är man inte trött är det svårt. Borde börja med att gå ner och leta nya batterier till tv dosan för den funkar knappt för att dom är så trötta. Men det är drygt:p borde oxå försöka få herr prick och skita för han fiser så jag kommer vara ihjäl gasad snart. Tror pappa matar honom liiite för mkt.

Nej nu ska jag sluta svammla.

Plupp, längtar SÅ tills jag får ge dej en bamse kram och träffa dej på riktigt.

*03.16*
Jag kan för mitt liv inte sova. Har varit på vinden och provat en gammal vinter kappa men den hade en trasig ficka så det går inte och stoppa saker i den och då är det kört. "fröken har tusen saker i fickorna" måste ha tv fickor minst:P

funderar på om jag ska platta håret och klä mej i nå kul och fota i brist på sysselsättning:p

Hmm ja kanske det.

Sjukhus,vila?

Hmm ja vila har jag väl allt gjort, hamnade på akuten i onsdags efter rådgörelse med ssk på familjeläkarna. Dom la in mej för tarmvila eftersom jag haft diarre i 3 veckor. Och eftersom dom inte visste om jag var fri från salmonellan fick jag eget rum igen (samma som sist faktiskt) och blev isolerad. Fick inte lämna rummet och när personalen kom in hade dom skydds rockar och handskar:p kände mej måttligt uppskattad haha.

Men men efter ett dygns tarmvila fick jag testa och äta och nu har jag ätit sen igår lunch och fått behålla allt. Så hoppas det hjälpte med ytterligare en vila, läkarn trodde att jag fått börja äta förtidigt förra gången jag hade vila just när jag var sjuk. Så nu ska jag fan vara frisk! Skulle höra av mej om jag blev sämre igen och inte fick behålla nått. Men jag tänker helt ignorera det tills jag varit i umeå iafall:p

Och imorn ska det ut och ätas med massa av mamma och pappas gamla vänner. Fast mamma är jue kvar på sjukan så hon kan inte följa med, och först på dagen ska jag över till avesta och kraamas med Matilda=) Och lämna lite godis till henne som hon kan behöva piggas upp med=)


Nej nu ska jag dricka mera kaffe och ringa mamma och fråga om min julklapps ide till pappa är nån bra ide.

Ont i magen och väntar på samtal

*10.24*

Väntar på att dom ska ringa upp från psyk och tala om ifall jag fått nån läkartid denna vecka. Hoppas det behöver verkligen disskutera medicinerna. Behöver nått annat och sova på som inte gör mej cp. Och sobrilen funkar ingen höjdare.

sen så har jag ap ont i magen igen och är helt yr och matt inte ätit ordentligt på snart 3 veckor. Och igår kväll gick det inte och äta alls. 3 tuggar sen fick jag springa och spy vätska innan det var dags och kasta sej på toa och skita mer än jag ätit på veckor. Så när jag vet hur det blir med psyk ska jag ringa köping och fråga vad jag ska göra. Får inte i mej nånting allt vänder sej i magen förutom lite vatten och kaffe med mölk och det är jue inte det bästa i detta läge.

Nej nu ska jag prata vidare med Anna.

BLÄ DAG

Uscha idag är Ingen bra dag. Vet inte vad felet är men är tok trött less och orkar inte göra nånting av allt jag ska göra. Vill bara ha nån som kramar om mej och säger att det blir en bättre dag imorn. Eller nån som roar mej så jag slipper tänka så mkt. Velar om ett beslut jag tagit om det är rätt eller inte men jag vet inte. Jag vet ingenting just nu. Mer än att jag vill bort en stund. Slippa sitta här ensam och tänka. Få göra något och tja bara vara fast inte ensam med allt kaos inom mej.

Nej jag orkar inte blogga mera nu blir bara trams och skit.

*15.41*

Jag känner mej lite bättre nu, efter att ha lyckats orka göra kaffe och käka några tuggor. Ska snart försöka masa mej iväg och posta brev. Har iafall bestämmt att det blir utflyttningsfest i umeå nästa fredag. den 12 alltså. Bara och säga till om ni vill komma=)

Nu ska jag nog hmm ja nånting.

*19.13*

Breven kom på lådan i tid och jag har gått promenad med vovve. och tom ätit lite lasagne. Fast Cosmos och Gustav åt det mesta. Just ja, Cosmos den knäpp katten drack kaffe (med mjölk) på eftermiddan jag vred huve mot bordet och där stog han med huve i min kaffe mugg. Nån mer som har en katt som dricker kaffe?:p

Hmm egentligen, varför skriver jag? är knappast nån som läser allt dravvel.Men men är rätt skönt och skriva av sej ändå.

*21.49*
Uhh jag mår illa. petat i mej lite ätbart två gånger idag och mått sjukt illa båda gångerna. När ska denna sjuka ge sej? Jag har INTE tid och vara sjuk. Jag ska jue för fan till Umeå och packa och festa nästa vecka!!