fotvårdare

idag har jag lekt fotvårdare på min mor som är får dålig för att nå ner till sina egna fötter. Min första tanke när hon bad mej klippa tånaglarna var "FLY FORT SOM FAN" men tillslut gjorde jag det och filade och smorde fötterna. hon blev så glad så jag fick 50 spänn. mkt pengar för mej denna månad:P
sen hjälpte jag henne och plocka upp massa böcker som inte kommit upp än efter renoveringen. Det var helt okej göra fick jue sällskap iafall och hon babbla på. och hon lovade mej att betala något till nästa helg som jag inte trodde jag behövde men nu visst behöver:P

jag vill skrika ut vissa saker för hela världen men jag ska hålla tyst om det.-knipa ihop munnen-

nu ska jag sätta på mej min gammla jacka i storlek LARGE som visade sej passa igen och gå ut i regnet med Puffis. Han ska så klart ha sitt regntäcke så han blir snygg.

svammel

Det hära blir nog mest bara svammel för mitt huve är som en urvriden duschsvamp. dvs rätt hjärndöd.Men jag måste skriva eller göra något för att slippa tänka på vad jag egentligen vill göra som jag inte borde göra. Hmmm ja vad ska man säga, klarat mej ett dygn utan rakblad. ingen höjdar bra sak men en början. Men orkar jag bry mej om jag fortsätter eller inte? jag vet inte alls just nu men det får tiden utvisa.

Ska till mamma på lördag får se om jag erkänner hur det ligger till, sagt det lite halvt idag när hon ringde, hur frågade hur det var och jag sa "det är väl okej" hon brukar reagera på sånt men inte mkt reaktion idag. jaja. Får se om hon får veta och vad hon säger då. Hon kanske tvingar mej att stanna över natten men nej, jag måste hem till missarna hur ensam jag än är utan maria hemma. Men hon kan jue inte vara hemma och barnvakta mej hela tiden ändå. Jag är 23 år jag borde klara av livet men det gör jag tydligen inte....vem kan styra det åt mej? Den som säger "nej ta inte alla dom dära pillren nu" eller den som säger " jo för fan gå och ta en karta piller det är ändå ingen som bryr sej" jag vet jue egentligen vem av dom jag borde lyssna på men det är svårt att ta rätt beslut ibland...men jag ska försöka kämpa på på rätt väg.

Imorn ska vi på stan och göra ett viktigt ärende sen handla, jag tänkte flyta en vecka för att skjutsa på vikt negången, om det nu funkar, men tänkte äta matiga soppar ist för helt flytande/släta, men alla mackor byts ut mot yoghurt och smoothie. Får se hur det går som sagt.

Nu ska jag sluta dravla och gå och ta lite piller tänkte jag.

1 2 3 4....

....5 6 7 8 9 10. räcker det? kan 10 små fjuttiga atarax knäcka min ångest? värt ett försök....jag dör jue iafall inte av det så.
Var hos ML idag hon har pratat med ända läkaren som tjänstgör nu och ska antagligen få träffa honom nästa vecka och få nån ny ångestdempande medicin. Men jag har inga bra erfarenheter av den gubben men det kanske blir bra....men jag ska väl sluta dricka kaffe (som jag redan nu inte dricker) och så är jag väl välnärd. Men får se vad det ger, slipper iafall säter. sen ska jag nog få börja i KPT terapi till hösten, inte riktigt fattat vad det är men liknar tydligen KBT. Kan jue alltid vara värt en chans.

midsommar och regn

ja då är det midsommar då, var ut till föräldrarna i husvagnen på campingen i malingsbo en sväng igår, regnade lite till och från så vi satt mest i förtältet och pratade och drack cola. men det var helt okej. hade inte tänkt åka fören idag först men vi ångrade oss och drog iväg.

annars händer inte mkt, vet inte vad vi ska göra idag men blir väl bara hemma och spela kort och kraamas. men det duger fin fint för mej=) har en bättre dag idag tror jag. men är inte säker orkar inte riktigt känna efter.

vad ska man säga?

helt klart mera utgifter än inkomster denna månad. men bara att vänja sej när vi blir av med svartjobbet hos pappa kommer vi inte ha några extra pengar alls och kommer inte ha råd att göra något. bara sitta hemma typ. tjohoo. nån som vill börja försörja oss kanske?;)

uscha idag har jag fuskat massa med maten men jag orkar inte bry mej just nu utan tänker att allt äta är bättre än inte äta alls. jag har väl lite rätt. men jag vet att jag måste få ordning på det. Jag Ska bara jag orkar. Just nu går alla krafter till att inte planera min nästa överdos och att försöka få hjälp. kanske är akutpsyk som gäller? men dom brukar inte hjälpa nå bra...bara dyrt och åka dit...varför kan dom inte ha akut psyk här i stan? ist för bara i säter... funderar på att skrika på vårdcentralen om hjälp men ska prata med ML om det först.(ML lika med min kontakt person) får se vad hon har och säga. Vad är bäst, massa piller eller lite blod? jo lite blod....

Jag erkänner för mej själv..

..jag mår Inte så bra som jag låtsas. Jag känner det nu allt är rasat och jag försökte gripa ett halmstrå idag och ringa för att boka tid med min psykläkare, men fick veta att dom inte har Nån läkare under sommaren. Tror dom inte folk behöver hjälp under sommaren eller? "nu är det sommar då mår alla bra och är glada"
Han jag pratade med på psyk skulle ringa min kontaktperson på jansbo, men vad kan hon göra? var jue hon som sa åt mej att ringa läkaren....det hära kommer nog sluta fint....INTE. Beroendet är tillbaka och jag ska vara glad att vi inte har några stilnoct i huset för då vet jag rätt säkert att dom inte skulle vara kvar när jag är klar. Jag har för fan haft ångest i två veckor nu och det har blivit värre sista veckan och kontaktpersonen tror inte det beror på nya anti deppen. ska jag gå med ångest till hösten och min läkare kommer tillbaka? eller tänker dom säga åt mej att åka till akut psyk? dit vill jag då inte....

nu över till något roligare, vi var och handlade idag och testade för första gången shop express, det var jätte kul, nu blir det roligt och handla mat:P

shoppat

Jag shoppade alldeles för mkt idag, och bara saker till mej själv, det var rätt duktigt, jag är expert på att shoppa åt andra, speciellt maria:P
blev ett par nya byxor som hade allt jag ville ha jäjj. en topp som var både urringad och båtringad på samma gång. en munktröja med dragkedja som inte är flera storlekar förstor som mina andra. en tunika och ett par tights på gina trico min nya älsklingsaffär helt klart. sen två par örhängen, ett par med dubbla kvinnotecken. jäjj.
 och ett par som ser ut som handbojor, hade såna förut men tappade ena var deprimerad letat nya och äntligen tre år senare hittar jag=))

vi åt lunch på saffes fish and chips men inte så gott som på tre kronor inte. sen fikade vi på pressbyrån dom hade uteservering och då kom det fram en karl på 40strecket och börja prata med mej för han såg mina armar och berättade om sej själv och babblade massa. vet inte om det gav mej något men han blev glad:P

nu har jag druckit två cider och ska göra alla kvällsgöromål sen sova gott i sängen och ta sovmorgon en halv timme imorn. wow:P

byxorna trillar av

Tog fram ett par gammla byxor ur garderoben idag som jag tänkte "dom borde vara lagoma nu" haha där fick jag. trots stroppar att dra åt en bit i midjan håller jag på tappar dom. Men jag klagar INTE lite jobbigt bara att bara ha ett par byxor och ha haha. Men får spana efter nå bra billiga i västerås på fredag när jag ska vara shopping hjälp åt Crisse. Ibland får jag bra ideer. som att jag ska ta mej dit på fredag och umgås med henne ist för att sitta själv hemma. Var längesen jag fick umgås med henne på tumanhand så ska bli trevligt=)
Ska be pappa om lite förskott på lönen oxå ifall jag hittar nå kul jag vill ha. T ex ett par till byxor. Jobbigt och går utan när dom andra måste badaP FAN det skulle jag jue gjort idag. badat tvätt. Men nu är det försent. Suck får väl ta det imorn då. Om jag kommer ihåg.Kanske kan komma ihåg och lägga i det innan jag åker till min kontaktperson så hinner jag hänga det innan jobbet.

Nej nu ska jag surfa runt och leta något och kika på och äta vidare på min köttiga köttsoppa. (för lite kött i den tycker jag)

Sen vore det kul om folk som läser ibland skrev en kommentar så man vet att nån läser:P

sövd med piller

somnade efter lite piller intag igår och vaknade till samma skit i kroppen. den säger mej något men jag vet inte vad. ätit min frukost duktigt och ska strax äta lunch. men heltst skulle jag ligga kvar i sängen och bara vara och titta på det förbjudna för att få längtan efter det att försvinna. Har iafall gått ner 4hg sen i fredags hoppas det håller i sej. vore trevligt med ett ras igen när det gäller vikten, andra ras undanber jag mej tack. som om jag skulle kunna bestämma det.

Det är så oerhört skönt och ha Ozzy hemma igen, nån som pratar med en och som är där och gosar när det behövs. imorse när väckarklockan ringde kom alla djuren skuttandes upp isängen och sa godmorgon, bara det gör dagen lite ljusare=)

Nej nu ska jag gå och värma köttbullar och potatis med brunsås och sen lägga på lite inlagd gurka och tomater;D

mat mat mat

varför går jag inte ner mera? ska jag kämpa och äta fast det inte händer något? det verkar inte bättre...men i torsdags hände något sensationellt, blev hungrig på eftermiddan första gången sen operationen. och idag har jag varit ätsugen ända sen jag kom hem och knaprat på ditten och datten. INTE BRA. jag ska ta nya hårda tag från imorn och inte äta nå godis alls. det får gå hur bra det vill med några bitar, jag ska INTE äta dom. jag är läss på flodhästutseende. jag vill bli smal och handla fina kläder.

ska vara ensam hemma en vecka eftersom maria är på konser i sthlm idag kommer hem imorn, och sen åker till hultsfred på tisdag och blir borta till söndag.vad ska jag roa mej med alla dom dagarna? ja förutom att jobba då men det är jue bara några timmar...och lyckas hålla mej vaken varje kväll för puff kiss blir koffein tabletter minnsan.

och vem ska betala maten? fick inga pengar av brorsan idag som planerat så har typ 500 och leva av till den 19 men det ska väl gå får äta mkt samma lika som är billigt så ska det nog gå. och nästa helg kanske mamma bjuder över mej på mat när jag är ensam om jag har tur:P