DÖDS ÅNGEST.

Jag ska nog fan sluta dricka alkohol. Jag har märkt nu när jag börjat dricka nästan varje helg att jag inte klarar av det i längden, att jag blir dålig i långa loppet även av små mängder, även om jag inte blir  bakis så får jag mkt ångest av det, och går runt och mår dåligt i dagar efter åt även om jag så bara dricker en ända jävla liten drink. Och när jag som nu redan mår dåligt och knappt tar mej igenom dagarna är det inte så smart och hälla i sej alkohol, men det är jue skönt för stunden, men det blir alldels för ofta. Men jag ska väl vara glad att min flykt inte är värre än lite alkohol. Men jag är faktiskt rädd för när det ska gå så långt att jag börjar dricka mej till psykoser igen och det slutar meds LPT på psyket för att jag förstör hela halva  lägenheten och skrämmer livet ur folk. Den gången blev jag erbjuden, nästan tvångssatt på antabus, men jag lyckades prata mej ur det. Sen gick det bra i flera år. Jag drack ofta men mådde rätt bra och hade det under kontroll. Sen var det flera år när jag typ aldrig drack men nu dricker jag varje vecka igen. Jag har tom börjat dricka sånt jag inte tycker om bara för att det är billigt och jag kan bli full på det. Och jag har skaffat morfin liknande tabletter att blanda det med för att få extra rus. Jag inser jue själv att det börjar barka iväg åt fel håll. Men vad fan får man ingen annan hjälp så får man jue hjälpa sej själv. Men som det är nu så driver det mej bara till att jag vill DÖ. Jag vill ta alla tabletter jag har och slippa denna kamp mot mej själv.Slippa gå upp varje morgon och svälja en näve piller för att uthärda dagen och sen kanske inte göra det ändå. Sova bort halva dagen för att man inte orkar uthärda den.

Nej imorn ska jag skrika på psyk på hjälp.

Billig jul cider i juli

Vi var på klubben igår kväll och grillade och drack billig julcider som reades ut, den kostade en tia flaskan, det ni:p För er som inte vet vad "klubben" är så är det MC klubben Jessica och Robert är med i eftersom Robert är motorcykel glaning och brummar runt på såndär farlig två hjulig sak på sommrana. Jag var egenligen fattig men Robert fårsåg mej med en peng till lite cider för han tyckte tydligen att jag skulle dricka ist för att vara chaufför. Och drack gjorde jag ända tills cidern var slut, fast Jessica hjälpte till så vi delade på 7 st så blev inte så mkt, men sen blev det varsin vanlig x-ider cactus lime oxå, jag tror jag fick i mej 5 totalt och det känns idag, min mage är i totalt uppror, vilket den blir när jag är bakis och mitt huve känns som vakum. Jag brukar fan inte bli bakis av så lite, Men var väl för att jag inte åt så mkt igår. Och idag känner jag då inte för att äta. bläää.

Imorn är det bröllops dag. Vi ska gå på kina och äta och bara ha det mysigt och sitta och umgås och prata och titta på varann haha. okej det kommer säkert slinka ur några elaka kommentarer om folk runt i kring oxå haha. Jag är bäst på elaka kommentarer om folk jag inte känner, elakt jag vet men jag är sån, jag tänker mej inte för innan jag öppnar munnen och det är lätt att kommentera folk jag inte känner. Men skulle aldrig säga elaka saker om folk jag känner! Men det är tydligen en del av den diagnosen dom tror jag har att säga saker utan att tänka på konsekvenserna. ett ord som jag knappt kan stava till. Och det leder mej in på spåret att jag först ska till psyk imorn eftermiddag. Hoppas det går bra och att min kontakt är vettig och inte skit som många tidigare. Men det är väl att hoppas för mkt.

Nej nu ska jag dricka vatten ist för att skriva trams.

Frugan! Ge min blogg en stjärndesigne ist tack;)

Har jag några intressenter?

Satt och disskuterade det hära med att skriva blogg med frugan, jag tyckte att det var meningslöst och skriva blogg för jag skriver jue på helgon och jag har jue ändå samma läsare här som där? Eller har jag inte det? Ni som läser här kan jue hojta till så ser jag om ni är samma personer så vet jag om det är nån ide att försöka hålla igång bloggandet mera seriöst. Med flera inlägg oftare och uppdatera om mitt liv och sånt dära som ni kanske både vill och inte vill läsa om. Kan jue finnas en eller två filurer som vill läsa mitt trams här som faktiskt gud bekomme chocke mej inte har helgon:p

Nå då till bloggande. Vad ska mej skriva till dej att läse today?
Att vädret är schitzofrent? ena stunden lyser solen nästa spö regnar det och vise versa? Man vet jue inte när man ska våga sticka ut huvudet för lite luft eller öhh hmm ja nått sånt. Nu -ringer det.- Det var Roberto som ville prata med Jessicat men hon duschar så det fick han inte! Men hon skulle vackert ringa upp honom sen lovade jag.
Nå åter till vädret:p Vad bryr jag mej om det ändå? Jag ska inte ut. Möjligt vis för att åka på systemet och köpa en flaska aurora och göra drinkar på sen så jag behöver inte bekymmra mej om vädret.

Då byter vi ämne. Idag är sista dagen Tant Nelly aka Tant ParabolÖra är hos oss innan hon går på fyra veckor semester. Det kommer blir TOMT utan henne. För er som inte vet vem Tant är så är hon en lagom runt och god sju årig papillon/dvärg pinch dam som är hos oss på dagarna när hennes matte och husse jobbar. Hon är vit med bruna fläckar och världens största öron. Bilder finns i min bilddagbok http://mariesan.bilddagbok.se

Nej nu får det vara slut bloggat för denna gång. glöm inte och kommentar om ni läser!

kraam