Jag mår BRA

Haha Malin sa igår att hon hoppades att festen skulle bli rolig och att jag skulle ha en bra helg. Först verkade det inte bli så bra, min mage klarade inte av alkohol så jag var nykter bland ap mkt folk varav en del var så jävla fulla så dom spydde i diskhon:P -en barndomskompis lillebror-
Så jag gick hem vid 21 men sen kunde jag inte sova och vid 1 tyckte erika att jag skulle återvända för dom var bara fyra pers kvar och sagt och gjort jag hoppade ur jamasen i kläder och drog dit. och det hela slutade mkt trevligt. hur får ni inte veta:P men jag har sovit 1½ timme är lycko manisk har diskat dammat röjt på bordet och vill spika upp mina tavlor nu efter alla veckor som dom legat och väntat:P

jag hjälpte erika att diska igår, TVÅ (2) TIMMAR tog det. Inser ni hur mkt disk människan hade? Och mögel på den hade hon:P
Men jag ska bli hennes polska hembiträde bara hon lär sej skölja av/ur sakerna:p

Nej nu skiter jag i att människa och djur sover i sängen nu ska jag spika tavlor:D

Sova?

Äsch jag har jue inte gjort annat än sovit sen jag kom hem i torsdags så nu får jag väl allt ta och vara vaken. haha.  För inte är jag då trött inte trots piller åt alla håll och kanter hela dagen lång.

Men börjar bli rätt lugn i huve nu så det är skönt och vara vaken. Skulle bara ut och snabb rasta Gustman vid 22 men det blidde nästan en halvtimmes promenad för det var rätt skönt ute tyst och lugnt och noll gradigt så man förfrös bara sms tummen eftersom jag självklart smsade med syster samtidigt:P

Hittade ägg i kylskåpet idag som gick ut 1/2 men var inge fel på dom så bakade en choklad och cocos sockerkaka åt en liiiten bit och fick panik så var nog därför jag lite halvt medvetet drog ut på promenaden. Ska frysa in den och ha i nödfall ifall det kommer gäster. vem fan som nu skulle hälsa på mej?

Blivit bjuden på fest på fredag, det kan bli kul. Om pappa går med på att ha Gustman annars klarar han sej själv hemma oxå iofs. om jag inte blir lika full som sist det var fest på det stället:P

Nej nu ska jag prata vidare med Jessica.

blogga bort kaoset?

Tja man kan jue försöka, det känns som att jag håller på glida iväg från verkligheten, som om jag är på väg in i den andra världen där jag inte vill vara för jag gör bara massa saker jag får ångra sen. Jag knaprar mina piller och försöker stanna kvar.  Tar det jag får ta i rätt dos. INGET annat. Men rakbladen skrattar och säger att det vore så enkelt att få stanna kvar på rätt sida gränsen. Bara ta dom och dra några snitt och så skulle jag få lugn i huvet och vara kvar på rätt ställe. MEN jag är så pass klar att jag vet att det inte är lösningen. Men den känns bra jävla lockande. Men eftersom jag vet att det ställer till det mer än det hjälper så är det dumt. Men vad fan ska man göra när man håller på kaosa ihop helt och inte vet vad man ska göra?

Inte allt det dåliga jag brukar göra iafall. Jag kom jue för fan "ut" för mindre än en vecka sen. Okej mej skulle det inte göra något om jag hamnade "där" igen men det skulle göra Gustav en massa för pappa vägrar passa honom mera på ett tag. Jag förstår honom det är en del jobb även om han inte är i vägen. Jag får tänka på djuren. DJUREN.DJUREN.DJUREN.

Utan Ozzkorv hade jag defenetivt inte suttit här nu. Och som ett bevis på det kom han och la sej i mitt knä och kurrar. Kurrar fram sitt lugnande "prat" som säger att jag måste kämpa mej kvar i verkligheten för hans skull. Att vi har delat allt i snart 6 år och det kan jag inte bara strunta i.

Fy fan när ska detta ge sej? Aldrig? Är det meningen att jag ska leva såhära? Då vill jag faktiskt Inte vara med. Helt ärligt. Men jag kan jue hoppas att utredningen blir gjord snart och att om den visar på adhd gör att jag får en annan adhd medicin som hjälper ännu mera. än strattera gör. fast strateran gör nog inte så jag stannar i rätt verklighet. eller? hmm tja jag vet inte. men läste att theralen oxå räknas till neuroleptikum så får väl knapra ett par till såna. har jue en del kvar av dags ransonen och en halv iktorivil men den hjälper nog inte nu.

Fan kommer nån läsa allt det hära babble? Fast å andra sidan det skiter jag i, jag skriver för att hålla mej kvar för att inte flyta iväg i tankarnas och rösternas värld. Okej rösterna har inte kommit än men det känns som att om jag inte håller mej kvar så kommer dom. Och jag vill INTE leka med dom. För det är inte på mina vilkor bara på deras.

Jag har gjort allt idag som brukar hålla mej kvar diskat tvättat plockat promenerat men det känns inte tillräkligt.


UHHHRK nu ligger gustav och tok fiser oxå. mys. jävla skit hund. han skiter 3-5 gånger om dagen (även om han är bra i magen igen) och så fiser han värre än en gasläcka. vad an straffar mej med denna hund?

nej nu ska jag gå och skura badrummet eller nått.

Syster och hennes Troll



Ni två är för bra för att vara sanna!

Syster kärlek



Jag älskar dej massa massa massa finaste syster.Du lyser i mörkret som ingen annan kan! Jag är glad att jag fått en alldeles egen syster och älska och ta hand om Och bli stöttad och omhändertagen av. Ingen har kunnat förstå mej och stötta som du kan! Många säger att vi drar ner varann men NEJ NEJ NEJ NEJ vi stöttar och drar UPP. För du vet alltid när du ska säga vissa saker som får mej att tänka till och jag tror jag har lärt mej att trycka på rätt knappar hos dej oxå.

Och jag är SÅ glad att du har ditt troll som finns där konstant när inte jag är där och som du kan få stöd och kärlek av på det sätt jag inte kan ge dej. NI TVÅ ÄR MENADE FÖR VARANN.

Sovit 12 timmar. IGEN

Ännu en natt med 12 timmars sömn. Men det är väl som syster säger jag behöver det. Men jag kan utan att ljuga säga att jag skulle kunna lägga mej igen nu. Men nej det räcker för fan med att jag stupar i säng halv åtta på kvällarna!

Idag har jag än så länge inte ont i magen iafall. Så jag firade dagen med att äta lite dajm tårta. Den får jue inte stå och bli gammal;) Men tror det var ett dumt drag det börjar göra ont i magen:( Men det kunde jue tom Ozzy ha räknat ut åt mej.

Nej usch nu ska jag kolla helgon igen. Kanske skriver mera senare om jag skulle råka ha nått och skriva. Inte för att jag hade det nu men ändå.

Aj ajaj jävla mage

Min cp mage har inte gjort ont sen i lördags kväll men på förmiddan idag började den igen och den ger sej inte. blev lite bättre när jag tog en iktorivil. så nått med kramper måste det jue vara. Och inte får jag behålla speciellt mkt av det jag äter men jag försöker äta ändå.

Håller på bleker utväxten nu för att färga ny röd färg men blekningen biter faninte på mitt hår men på det färgade bleker det för fullt-muttra- jaja får väl se hemsk ut till imorn när jag kan slänga i den röda färgen. sen får nån vackert komma hit och hjälpa mej göra svarta slingor!

ska strax duscha och skölja ur håret sen fixa kykling och svamp. vill ha pizza men inge kul och äta själv och jag vägrar gå och beställa och bära hem en pizza åt mej själv. pinsamt av nån anledning.

intox x2

ja på 2 vecko har jag hunnit med 2 intoxer på grund av psykoser och varit på psyk i två veckor. blev hemskickad igår med ändrad medicinering och lite mera lugn i kroppen. hänt mkt på kort tid och min kropp är inte i stor form så ska försöka göra så lite som möjligt ett tag har jag lovat Malin, för som hon sa, "din kropp har varit med om så mk dom senaste veckorna att den snart inte orkar mera även om du inte gör intoxer" och det kan jag nog hålla med om. Den protesterar fysiskt oxå, huvudvärk, sudd syn och tok ont i magen. Kan iofs vara biverkvningar av Strattera nya medicinen men jag vet inte. Ska iafall avstyra västerås turen med mamma imorn tror jag. Bara ligga hemma och slappa.

Nu ska jag lägga mej ner i soffan och glo på lets dance. fast ops jag är visst ute en halvtimme förtidigt. jaja lägger mej ändå ont i halsen och huve och trött.

Rymde till syster i lördags

Ja eftersom inte syster orkade komma hit som vi planerat så rymde jag till henne ist. Brummade ner i lördags och när jag kom fram där på kvällen och mötte henne i mörkret så lyste hon starkare än den starkaste stjärnan på himmlen hon var SÅ mk vackrare på riktigt än på alla bilder jag sett tillsammans. Och några timmar senare kom hennes fruga Denize av mej kallad Trollet. Hem hon var sååååå fin dom två är SÅ bra människor. eller ska jag säga kvinnor?;)
Att första kvällen sen slutade lite annorlunda behöver vi inte gå in på;P
På söndagen tog vi en tur in till gbg Trollet skulle ha byssor och jag och syster skulle säkert ha nått oxå men jag minns inte vad:P men ajg kom hem med två klänningar för 29 pix st och syster med en grym munktröja.

På måndagen gick vi en sväng på stan i alingetexas där trollet hittade ett par brallor som passade och var billiga. Sen åkte hon till jobbet och jag skjutsade syster till hennes terapi och åkte hem till dom och lekte hemmafru=) Sen hämtade jag syster och vi åt smulpaj med tonvis av vaniljsås och pratade.

På tisdagen var det dags för den trevliga Ullared turen. Vi var alla lite konstiga och tyckte inte att det var så kul som det brukar vara men var inte mkt folk iafall. Och vi fick lite smått och gott alla tre. och och syster köpte lika dana byxor:D skit snygga sköööna baggy byxor. HERREGUD jag avstog en flickigsöt fin klänning för 40 kr för den var för TJEJIG tyckte jag. WHAT? vad har flatorna gjort med mej? Köpte två par baggy brallor och en stor wct jacka:p

Sen igår var det dags och åka hem tog paus i skara och käkade (jag drack) frukost med systerson Rikard var massa kul och få träffa honom var över ett år sen=)

Sen väl hemma var det tok mys och träffa djuren igenl
Idag har jag typ bara sovit här helt jävla väck minns inget jag gör/gjort/ ska göra. Nu ska jag dricka dagens första kaffe skvätt. Ur min nya fina betty boop mugg jag fick av syster och trollet:D