våldtäkten.

Detta är samma inlägg som på helgon, men vissa som läser har inte helgon därför klistar jag in det här oxå, orkar inte skriva en till historia om det.

varför finns du kvar i mitt liv? varför finns du där fast du inte gör det fast jag försöker tränga bort alla minnen av dej samtidigt som dom väller över mej och gör mej illa mående och ger mej kaos överallt?

Du VÅLDTOG MEJ. men jag fattade inte det fören för typ 3 veckor sen, det tog mej 6½ år att inse att det var våldtäkt den dära dagen när jag låg sjuk i influensa och hade över 40 graders feber och knappt orkade röra mej, jag försökte knuffa bort dej och säga nej men du fortsatte och hade sex med mej ändå. Varför fattade jag inte det då och sa till nån eller vad som helst? Jag fattade jue det på något plan eftersom jag ett tag efter detta gjorde slut med dej. Men det var bara en lite del av allt, ditt kontrollbehov och sökande efter bekräftelse drog ner mej så långt i skiten att allt jag tryckt undan från högstadiet kom fram. Jag började må skit och trodde att allt var mitt fel. Fast det var ditt fel. Men hur skulle jag våga se det när alla vänner stod på din sida och sa att jag överdrev och ljög? Ingen av er som stog på hans sida då litar jag någonsin på igen. Jag kan prata med er och umgås men varje gång jag träffar er lyser föraktet igenom misstron suger tag i mej och säger åt mej att skydda mej från er.

Nu orkar jag inte skriva mera om detta ni som känner er träffade får väl göra det. En del av er vet inget´alls om detta före nu.

då var det avklarat.

Då var middagen avklarad. och ja vad ska man säga? Jo, dagen bjöd på en trevlig överaskning, när vi kom hem till mamma och pappa var rikard-systersonen- där mamma hade inte sagt det till nån var en överaskning, var skit kul och träffa honom igen var två år sen sist.=)
Men resten av släkten var inte mkt och ha, INGEN hejade förutom min morbror, som SKAKADE HAND med mej och maria. så mkt kontakt har vi i våran släkt.
Vid middagen blev det två "läger" vi på mammas sida på ena sidan borden och dom på morbrors sida på andra,(borden stog som ett U) Rikard vad chockad över hur dom bettedde sej han trodde jag överdrev när jag sa hur snobbiga dom var. men i första rökpausen höll han med mej:p

men men vi överlevde även om inte maten var så super god.Men jag var lite sur, för rikard hade sin hund med sej, oxå en hanhund, och han ville inte lämna honom ensam med en annan handhund, så dom skulle ta med hans hund i bilen men sen fick dom för sej att puffen skulle följa med ist för att atlas (hans hund) blev så stressad. Vi sa att puffen skulle frysa eftersom han är så känslig men nej då det skulle han inte allste hävdade dom andra. MEN vi fick RÄTT för när vi hämtade honom i bilen för att åka med bror och hans tjej hem så skakade han som ett löv! Men då fick vi iafall en anledning att inte följa med till mormor och fika, vi ville inte lämna honom mera. så vi satt hos mamma och pappa ett tag för mamma ville att vi skulle stanna tills dom kom. men vi gav upp efter ett tag och åkte. Och när vi kom hem upptäckte jag att jag mitt klant arsel glömt mobilen där! men får hämta den imorn ska städa hos bror då och få lite pengar.

uscha det närmar sej...

blää imorn det dags för släkt middagen....jag vill inte vill inte VILL INTE! men har lovat mamma och följa med....men tror vi tar våran bil ända dit så vi kan åka om det blir jobbigt...eller så får mamma och pappa ställa upp på att åka om vi vill det....
Får se hur kusinerna reagerar när dom får veta att jag inte bara bor med en tjej, utan är gift med en tjej oxå. för om inte mormor har sagt något så vet dom inget alls om vad jag lever för liv. Dom kanske är homofober dom oxå?

Vet inte om jag orkar med detta mår skit igen...börjar åter igen bli rädd för mej själv och vad jag ska göra...eller inte göra...så less på lyrican oxå som verkar vägra sluta göra mej till zombie. när jag åt insättningsdosen gick tröttheten över på ca 5-6 dagar nu har jag ätit rätt dos i typ 2 veckor tror jag det är och ändå blir jag zomibe varje morgon...så imorn bitti blir det att hoppa över den så jag klarar av att köra till fagersta.

jaja får se hur det går imorn. ska iafall hem och dränka allt i sprit efter det.

varit hemma några dagar.

Varit hemma några dagar nu och jag har hunnit vara i borlänge och shoppa lite, nästan bli dödad och sovit men igenom större delen av tiden.

Vi drog till borlänge i fredags för att gå  på dollar store och införskaffa mera kattmat då den var slut och den sorten dom har där är den ända som duger åt vara kräsna djur. Sen gick vi på american take away och åt lunch MUMS sen en tur på kupolen där jag köpte två klänningar på gina för 49 kr st. sånt gillar vi. och en klänning på kappahl, den var SNOR DYR och tyvärr för liten när jag kom hem. Provade en storlek kunde ha den men den var lite tight så jag tog en storlek större utan att prova sen när jag kom hem och provade var den mindre än den jag provade, så den måste vara felmärkt. Men nu har jag jue ingen möjlighet och klaga så får väl bittert spara den tills jag krymper mera.

sen vaknade jag natten till lördag av att marias telefon ringer knuffar på henne och säger åt henne att svara varpå hon trycker ner mitt huve i kudden och trycker så hårt så jag inte kommer loss, sen släpper hon jag lyfter på huve och hon trycker ner igen:P sen när hon slutat med det tänkte jag gå och stänga av ljudet på hennes tele men det dög tydligen inte för då sträckte hon ut armen och la den över min hals:P
 Så som ni märker så har jag slutat mörda mej själv nu har hon tagit över:P


för er som undrat.

så har jag varit borta, varit inlagd på psyk närmare bestämt. så därför det inte blivit några inlägg från mej. orkar inte skriva så mkt om det mera än att jag äntligen fått bra hjälp. och mår bättre än på månader. bra hjälp och rätt mediciner gör susen! =)

dyr mat.

jahapps då var man tvungen och låna pengar av mamma för att kunna köpa dy special mat åt ozzy för han är sjuk igen.2kg mat för 270 spänn det ni! Men en kur sån brukar räcka sen royal canin exigent efter det så nästa månad blir det att köpa 10kg kattmat för 500 men då har vi så det räcker några månader iafall.

Men denna månad blir hård vi har typ 400 att leva på till den 19 men det får väl gå på något vis.

Imorn ska jag på nå vis tvinga dom att lägga in mej, jag litar inte alls på mej själv längre, hela vänster arm,både övre och undre, är sönder skuren finns typ ingen plats kvar. och jag knaprar piller som ett litet godis monster.
Men ska iafall sluta med zyprexan idag, var och hämtade ut nya medicinen zeldox, men det tog sin tid och få den för dom hade slarvat bort den och fick vända upp och ner på hela apoteket:P

Nej nu ska jag äta riskakor och fortsätta läsa min bok.eller kanske karva lite i höger arm?

blod blod blod

jag orkar inte bry mej om hur mina armar ser ut längre jag hugger och drar där det får plats och inte är elefant hud. Men vem orkar bry sej...men jag har iafall inte knaprat roppar på flera dagar...men det har jue oxå sin anledning...då har jag flera och ta på en gång..
en läkare har iafall fixat så jag ska få byta ut zyprexa mot zeldox och slippa vara konstant sugen på att äta. Men apoteket hade såklarat inte dom pillrena hemma så ska hämta dom efter lunch på måndag. sen på tisdag ska jag ta med alla mina mediciner till ML så ska jag få veckodosett av henne har läkaren bestämt. Vet inte vad jag tycker om det mer än att tryggheten och veta att piller kartorna finns försvinner....även om jag står emot att ta för mkt piller är det skönt att veta att dom finns där...

men jag säger som jag sagt hittills...jag vill inte dö jag vill bara inte ha det såhära längre. Jag orkar fan inte mkt mera nu! Snälla nån gör något. take my pain away!