jag mår rävgiftsskit.

så om det inte kommer nå blogginlägg på ett tag så vet ni varför. Ni som har mitt nummer och vill ha tag i mej kan jue alltid smsa så får vi se om ni får svar.

imorn kväll

imorn kväll får hon sista sprutan. och pappa vägrar låta oss vara med. Han fattar inte att vi vill säga hej då till henne!!IOm inte mamma får honom och ändra sej så han låter oss vara med så tänker då inte jag prata med honom på länge.

Min älskade Signetant

Vi vet inte hur många flera dagar hon klarar, hon går dåligt hör dåligt och tumörerna blöder. Jag Vet vad ni tycker. Avliva henne. men det är inte så bara och avliva hon har varit med oss i 12 år hon är en del av mej. Jag vet inte hur jag kommer klara mej utan henne. Men jag kan inte låta henne lida för att jag vill ha henne kvar. Men så ni vet, om jag blir frånvarande och konstig så beror det på det...

läkarmötet.

Visst, jag hade hört redan innan att den hära läkaren var dum i huve, men jag vill ge honom en ärlig chans att visa sej från en bättre sida. Men det gick inte. Han ÄR helt dum i huve. Han talade om för mej att jag var för ung för att äta alla mediciner jag äter, (om jag behövde dom var inte en fråga i det hela) jag var helt enkelt för gammal, och han ville sätta ut den och den och den. Men det skulle min vanliga läkare få göra för hon är jue tillbaka. KUL att man blir UPPLYST. om sånt. här har vi gått och väntat på henne i flera månader och så får man inte ens veta när hon är tillbaka. och han sa emot sej själv först sa han att man skulle sätta ut propavan, alimemazin och atarax och höja nozinan till 100mg för att sen säga att man går upp i vikt av den så jag bör sluta med den. Men det skulle min vanliga läkare oxå få ta. och lovandet från säter att få stämningstabiliserande insatt sköt han oxå över på min vanliga läkare. Men fick iafall mitt läkarutlåtande men han vägrade ge det till mej det skulle skickas till fk direkt. Fast det står i mina papper att JAG ska skicka in det. Sen avslutade han med att kalla mej störd. hallelulja så underbar han var. Han gjorde mej så arg ledsen och upprörd att jag köpte massa skräp och åt hela kvällen för att däcka i sockerkoma och missa csi miami.mutter.

Borde ringa min kp och fråga när jag kan få nån tid till min läkare men just nu känns det som att jag inte ens vet hur man pratar,ännu mindre hur en telefon fungerar. och fick en tid för början av min utredning igår, men självklart var den nästa vecka på onsdag när jag ska till falun och träffa kirurgen.får se hur länge jag får vänta på en ny tid.

nu ska jag gå och gömma mej i sängen .blev inge fagersta och göra pepparkaksdeg idag för det snöar så jävligt. så ska ta det imorn ist. så ska jag ta med min korv hem. nu får han ha semestrat klart vare sej han vill eller inte.

håller jag på blir sjuk?

jag fryser hela tiden, är yr och matt och somnar tidigt på kvällarna för att vakna ännu tidigare på morgonen.Och nu är mina pyjamas byxor tvättade så förstår inte hur jag ska kunna sova utan dom i natt när dom hänger på tork.senaste nätterna har jag sovit i linne,pyjamasbyxor och raggadisch. och ändå fryser jag. men har inte orkat klä på mej nå mera.

idag var det pensions utbetalning.Pengarna försvann som vanligt alldeles för fort. Men har stor handlat hem mat. fått tag i både ett par byxor och en bh relativt billigt.och bh var jag i kris behov av har INGEN som passar, så jag har gått med sport bh senaste månaderna. sen byxor hade jag inte häller några som passade och dom var på resa, ett par mörka Jeans. japps jag har frivilligt köpt jeans.men har jue fläskat på mej så mkt så fick köpa 2 storlekar större än vanligtvis.Men har tagit tag i mitt liv och dragit ner drastiskt på godis och äter regelbundet igen så det ska väl bli nån ordning på det hela. Ska på vc och ta prover imorn för jag ska på mitt återbesök till kirurgen nästa vecka. dom kommer nog skälla på mej, men jag har jue bara mej själv och skylla så.

och på torsdag är det psykläkar besök. får se vad han skriver i intyget. om han ens går med på att skriva något...och om han gör som dom sagt i säter och sätter in stämningsstabiliserande medicin. men den gubben gör jue aldrig som han ska bara som han vill...så har inte allt för höga förhoppningar.

nej nu ska jag ramla ner i soffan under täcke. kaaaallt.

helgen?

vad har jag gjort i helgen? jag minns fan inte....-tänka som en tok- jo, i fredags blev det lite alkohol och idol. jag var vaken genom hela idol:p brukar alltid somna, men våran Amanda var jue sist så var tvungen och vara vaken haha. hon ska vinna! SKA säger jag.-bestämma-

sen igår var vi till fagersta och hjälpte mamma fixa lite saker och åt på tre kr. tog grill korv men det var Inte gott dom hade nån vanlig billig jävla ica grillkorv. på masgrillen får man iafall äkta grillkrov. sen igår kväll var det lite tv som gällde och jag ramlade i säng vid 21.30 för jag hade varit uppe sen 6. hatar när jag inte kan sova.

Idag däremot har jag sovit hela dagen, vaknade 12.15 när mamm ringde,hon skulle berätta vad det var hon glömde säga åt oss igår. När maria sa att jag sov var hennes första fråga om jag tagit en överdos. haha. hon tror inte mej om nånting. sen var jag vaken ett tag låg i soffan och kollade på mtv sen plötsligt vaknade jag och klockan var 16 haha sovar dagen. och nu ska jag strax gå ut med puffis får hoppas det inte har frysit på så man slipper halka.

Jag tänker inte skriva något om hur jag mår för det vet jag inte själv.

dagens äventyr

varit på jansbo hela dagen först invd. möte sen lunch sen utflykt, våran utflykt bar av till falun och ica maxi:P
Kanske lite udda ställe att ha utflykt på men vi hade kul, och jag hittade mysgos trosor åt mej och maria och julklappar åt Helena=)
sen köpte jag butiksgjorda negerbollar. dom var stooora och såååå goda. smaskade i oss varsin i sängen när jag kom hem.

Hann även med att ta mej till hm här hemma och köpa present till maria. röd flanell hello kitty pyjamas. tror hon gillade den men vet inte....men om inte annat får vi väl lämna tillbaka den.

Börjat lära känna Maria en tjej som oxå går på jansbo. hon är jätte trevlig och rolig=) Det roliga är att hon är ihop med ett ex till mej som jag inte visste var ett ex till mej men som såg sej som det och jajaja. det hela har iafall slutat med att dom ska vara kattvakt åt Stella och Wilma när vi är i umeå, dom är såå snälla=)

nej nu ska jag gå och bättra på tramadol förrådet i magen.

umeå umeå umeå

den 27/12 drar vi till umeå i ett par veckor.det ska bli underbart att få komma bort, sist vi va där mådde jag rätt bra nästan hela tiden. Det var så skönt och andas luft som inte var smutsig av all skit här.

annars händer inte mkt, sitter och pratar med Ingela på msn vi har bestämt att hon följer med på mitt kirurgmöte sen drar vi över till borlänge för viktop fika.
Är kul och prata med Ingela har saknat det massa.-nicka- ska bli super kul och få en hel dag med henne.=)

idag har jag bestämt mej för att börja äta regelbundet igen, så har ätit frukost och mellanmål och sen blir det potatisbullar till lunch. måste ta mej ner några kg tll 28/11 och kirurgmötet.
igår kväll gick vi en lite längre promis och det var sååå skönt. ska börja med det igen förutom när det är ishalka. då får man fuska!

nu sitter jag här med korven i knäet och surfar runt. varit vaken sen 5 jippi. lär jue ta en burk koffeintabletter för att hålla mej vaken genom csi ikväll.eller så är jag på väg in i en manisk period och behöver mindre sömn. en manisk period vore bra för hemmet behvöer både diskas, städas, tvättas och bytas sängkläder.

vi har bestämt att vi ska ha julgran iår som vi klär som VI vill och inte våra föräldrar.

nej nu får detta bland inlägg vara slut:p

jag orkar inte bry mej längre.

Jag orkar inte bry mej om nånting längre. ALLT känns meningslöst och jag känner mej meningslös framför allt.
Sov till 15.15 idag orkade inte ens bry mej om att jag sovit bort hela dagen. så vill jag ha det jämt. Men vissa saker kräver att jag kliver upp. Men är det ett måste att kliva upp? jag vet inte. Jag vill bara gråta men jag får inte fram tårarna. Kanske om jag lyckas skära riktigt djupt? fast jag orkar inte ens gå och skära mej. Det känns oxå meningslöst. för som susie kate mela sa "det kommer jue bara synas på dej när du blir äldre att du mått dåligt" kanske inte exakta ord men typ så sa hon. och hon hade så rätt. kanske ska svälja ner några panodil och tramadol och lägga mej i sängen igen i väntan på idol. varför jag nu ska se det jag orkar ändå inte bry mej. suck. vad positiv jag är. INTE. Men jag orkar inte vara den dära glada positiva mariesan hela tiden. hon som inte visar sin trasiga insida utan bygger upp muren igen så fort någon haft ner den.Som min kontakperson sa för nån vecka sen " du är så svår att läsa av hur du egentligen mår för du har en så stark fasad" fick även lära mej att det inte är bra med en stark fasad jämt för då tror ingen på att man mår så dåligt som man säger för att man ser så lugn och samlad ut.
Kan nån jävel slå ner min mur så hårt och brutalt att jag inte orkar bygga upp den igen? så kanske jag kan få den dära jävla hjälpen nångång!

två dagar i rad.

i söndags svalde jag 9 stilnoct och 2 roppar. somnade tidigt sov och vaknade hyffsat tidigt dagen efter. Men man kan inte påstå att jag var människa på hela dagen. Och den fortsatte inte bättre, kvällen slutade med 12 roppar, minns att jag tog dom sen är det mest svart, men tydligen skickade jag sms till Malin och skrev vad jag gjort så hon ringde Maria som ringde plingplongbilen. TACK Malin. För jag vill jue nog inte dö. Bara komma bort som psykläkaren igår så fint kallade det. Han förstog mej, men inte tillräkligt för att sätta LPT på mej så jag fick åka hem, ja eller sitta och vänta i hundra år på att söta pappa kom och hämta mej. För sjuktransport får man minnsan inte åka om man inte är riktigt dålig, då ska man ta buss eller tåg, och i mitt fall blev det tåg, jag skulle GÅ 1.5km till tåget för att ta mej hem, jag hade ingen jacka och kunde knappt stå på benen. dom är sååå smarta. Men pappa kom till slut och när han släppte av mej hemma sa han "sköt om dej nu" Han har ALDRIG sagt nå sånt till mej förut. Och mamma blev inte så glad, hon är inlagd för att hon inte kan andas. Vilket hon vägrar inse har med att göra att hon röker. Men nu har dom iafall hittat nå tumörer på henne så dom har magnetröntgat idag och får svar imorn. Får se vad det kan vara.

Psykläkaren igår var bra på så vis att han tyckte dom i säter förra veckan var dumma i huve som inte la in oss. han tyckte att vill man begå självmord är det själ om något att lägga in någon. Men det tyckte jue inte dom som alla vet.
Så nu sitter jag här och har bestämt mej för att inte skaffa nya stilnoct på ett bra tag. jag kan jue inte konsten att bara ta en....ska bara erkänna det för min kp imorn oxå. hon vet bara om måndagens överdos. den i söndas vet hon inget om och hon vill ha stilnocten imorn. kan jue bli liiite svårt.

nej nu ska jag gå och ta en panodil och en koffein tablett så jag håller mej på benen till greys anatomy.

Helgen kanske blir rätt bra ändå..

Får se om helgen kan få en lite piggare, åker till fagersta imorn till missarna och mamma, och tanten Signe såklart=) Sen på lördag förmiddag tar vi tuff tuff tåget in till v-ås och springer runt på stan lite med crisse, inte för att vi har några pengar och shoppa upp men ändå:D Så kommer Peter ner på stan med LuffsePuffs så åker vi hem. Ska bli SÅ underbart och få kraamas på Luffsen. har saknat honom massor. När han inte är hemma märker man hur mkt kan verkligen tycker om honom och hur mkt gladare han gör en.

Får se hur man mår efter en helg med mamma. Men det kommer nog gå bra. kommer väl bara frysa ihjäl...mkt varma kläder får följa med:p Hoppas mamma bjuder på god mat så vi inte är där förjäves:p ML påstår att man måste äta mat varje dag. Vad är det för lögn? choklad funkar fint:p och nån macka ibland. Om inte mamma bjuder på mat blir det väl ingen mat fören tisdag, min nya extra dag på jansbo när vi ska laga mat och få träffa folk. Får se på tisdag om det är något och ha. Så nu ska jag vara där lunch-eftermiddag på tisdagar. Och förmiddag-eftermiddag på torsdagar. Tydligen ska det få mej att må bättre...får väl se....

Sen ska dom försöka strukturera upp när jag ska göra alla olika tester så jag får veta och slipper gå ovetandes och bara vänta. Dom tror att det kommer göra mej lite bättre oxå bara att jag slipper gå och oroa mej för det...kanske det stämmer? jag är jue kontroll freak så pjaa kanske,vi får se. Och när jag ska träffa läkaren den 22 nov, ska han tydligen inleda lithium behandling på mej. wow ytterliggare en medicin,Ska jag bli glad då?

Nu ska jag depp surfa på ellos.se och hitta saker jag inte har råd med....jag HATAR att vara pank jämt.

kuk fitt jävla cp läkare.

Vi blev inte inlagada. För kuk läkaren tyckte inte det behövdes. Han skrattade åt mej när jag berättade saker. Han fick mej att tok gråta utan att ens bry sej. Han påstog att man inte är säkrare på en avdelning än hemma. Hur fan kan det vara så? Vi sa det att man är jue övervakad på psyk men neej det var man inte, vi sa att där finns inga piller och rakblad. Men allt han sa var att det var vårat eget ansvar att inte göra något så vi var minnsan inte säkrare på psyk.... Det hela slutade med att vi sa "Då får vi väl åka hem och ta livet av oss då" var på han svarar glatt "ja-aa".

Ska iväg idag och prata med min kontaktperson se om det leder nånvart....