Jag har underbara vänner!



Denna bild är till mina underbara vänner som finns där i vått och torrt. Stöttar mej genom med och motgångar och alltid finns där. Ni är säkerligen flera än jag skriver men dom jag tänker på varje dag är, Jessica,Maria,Plupp,Tanya,Matilda,Mikaela och Marielle. INTE i nån rang ordning.

Hängig

Jag är riktigt hängig idag, tog mej knappt ur sängen när det ringde på dörren. Men jag var tvungen. Var jue bostödet som skulle kolla läget. Erkände att det inte var nå bra men det var bara en nervös vikarie. men imorn är dom vanliga tillbaka. Och jag VET jag borde ringa Katarina idag och erkänna allt men jag orkar inte. Jag orkar fan inte ens gå ut med Puff men jag MÅSTE jag VET så ska snart gå ut. Är små förkyld oxå dunkande huve och ondare än vanligt i kroppen. Jag vill bara sova sova sova. Men ska och få min dosett delad kl 13 oxå. blääää. Kan ingen göra allt åt mej så jag bara får gömma mej?

Nej det går visst inte. Jag får fortsätta kämpa på. Ska släpa mej ut med Puff nu iafall. sen dö en stund innan det är dags för dosett delning.

Maria och Tanya fika och tvätt

Idag har jag inte gjort så mkt, sov till 12:p sen hämtade jag Maria vid 13 så hon fick komma och klämma på missarna lite, hon kallar Stella för bollen nu för Marielle har övergött henne liite;)
Sen åkte vi till avd och fikade med Tanya jag hade med chokladekage och flödeskum:P satt och pratade med dom ett par timmar sen åkte jag hem och började tvätta. Och nu har jag fotat hela lägenheten. På Lindas begäran;) bilder finns på
http://mariesan.bilddagboken.se orkar inte ladda upp alla här. Sen har jag diskat och plockat lite, och varit nära och slå ihjäl mej på Puffens märgben:p

Nu väntar jag på att mera kaffe ska bli klart. Borde fixa mat oxå men är inte nå sugen. Håller igång hela tiden för jag har ångest ligger och gror och vill inte att den ska bryta ut. borde nog ta ett piller.men jag är jue envis och vill inte. men får nog göra det. Har andra "begär" oxå som jag inte vill släppa fram så får bli piller.


Jag funderar allvarligt på att flytta till allingsås. haha.

Ny äkta vänskap



Den hära kvinnan är ÄKTA VÄNSKAP. Hon får mej att le, att skratta att tänka på bra saker hur skit jag än mår.
Mikaela TACK för att du virvlade in i mitt liv och förgyller min dag.

Göteborg nästa?;)

Ny äkta vänskap



Den hära kvinnan är ÄKTA VÄNSKAP. Hon får mej att le, att skratta att tänka på bra saker hur skit jag än mår.
Mikaela TACK för att du virvlade in i mitt liv och förgyller min dag.

Göteborg nästa?;)

Cosmos



här är mitt nya busmonster Kossemosse lillskiten.

ojojoj

Under har skett. Mariesan har lyckats uppdatera sin blogg lite. NU ska jag bara lära mej lägga in bilder till inläggen oxå:P

Idag har jag färgat håret rödviolett. Blev faktiskt bra. Sen har jag och Uffe gått en entimmes promenad,var soligt och skit fint, och dom hade utlovat storm:p

Ja just ja, sen har jag fått hit Wilma och Stella oxå, för Marielle skulle dra till Luleå en vecka, så nu har jag fyra katter och en vovve hemma, fullt kan man säga:p men söta människor får alltid plats;) Även om jag har planerat att vara eremit hemma i helgen så kan besök vara trevligt=)

Är jue Umeå pride i helgen oxå och parad imorn men vet inte om det blir nå med den. Dom har jue snackat om storm varning klass 1 och 5.9s/m. Sen vet jag inte om jag är i form för det heller. Varit lite anti allt ett par dagar. Tror jag gjort för mkt saker på för kort tid för mitt eget bästa.

Nej nu ska jag prata vidare med finaste bästa Linda och vackra Mikaela vännerna.

penga kris och ap ångest

Ja det kan man väl beskriva mitt läge just nu på ett bra sätt med. Betalade lite föör mkt rest räkningar och sjukhus räkningar så nu har jag inte råd med hyran. Och jag får inte bli en dag sen då åker jag ut. Eftersom soc står på kontraktet med mej. skulle behöva 1000kr för att fixa hyran sen något och leva av. suck. och mitt i all denna skit har jag haft extrem ångest i över ett dygn. vill bara sova sova sova. Men puff behöver jue ut. och inget blir väl egentligen bättre av det. förutom att jag inte konstant tänker på att skära upp benen. trots att jag har sobril.

BLÄÄÄÄÄÄÄÄ

God mat tv och underbart sällskap

Igår var en trevlig kväll, eller hela dagen var trevlig, gick upp gick till Djurmagazinet med Uffepuffe köpte lite grejs till honom. Sen gjorde jag mej klar och åkte till Jessica och vi åkte och hälsade på Maria,Tanya och Mikaela en snabbis, sen åkte vi och handlade massa mat och efter det -trummvirvel- hämtade vi Cosmos VÄRLDENS sötaste lilla 15 veckors kisse=) Han är som en mini Ozzy hihi jag kunde inte ha mera tur. Sen hämtade vi Tova åkte på Rusta och systemet. Sen hem och väntade på Robert och lagade mat, ugns stekta grönsaker och kykling -mums- sen drack vi lite stark saft och kollade på singing bee sen kollade Robert på nakna tjejer som Jessica uttryckte det. Fast and fourios eller vad skiten hette nakna tjejer och bilar:p och det hela urartade fint massa pinsamma sms till höger och vänster från oss alla:p iafall till varann och en viss herre i söder -haha-

Och jag gick och la mej vid halv två men somna inte riktig fören halv sju. och då hade jag en Puff i sängen breve en Ozzy på kudden breve min och en Cosmos vid fötterna. Så när klockan ringde dagsattgåutmedPuff så var jag inte alls sugen men tog en dusch och ett snabb bad sen var jag redo. Men han var trött och ville inte gå så långt:p

Och nu väntar jag på att boende stödet ska höra av sej så ska jag iväg till myrorna och röda korset och jaga galgar sen.

Klippt inneboende Puff

Ja nu har jag en "inneboende" Puff för Maria blev inlagd igår, hoppas hoppas att hon äntligen får hjälp! Jag får inte ha inneboende för soc det första året men tror Puff är ett undantag;)

Jessica har klippt Puff så han är helt rakad nu för han hade så mkt tovor som var tvungen och komma bort och då blev det typ hela han. Så nu ska jag hålla efter med borsten så han slipper nya.

Sitter och lyssnar på Mimikry dom är SÅ JÄVLA BRA. Kan dom inte spela i borlänge när vi är nere?-tycka- eller komma upp hit:D

Nej nu ska jag kissa puff sen sova tror jag. Är törtt somnade kvart i två natten som var och vaknade halv nio. Men går jag ut nu måste jag gå upp tidigt imorn så ska försöka skjuta lite på det:p


inflyttad och puff besök

Nu kan man väl anse mej inflyttad, bott i lägenheten sen igår, men ska sova på maria resurs imorn natt för har möten och grejs sen på tisdagen skrivs jag ut och är fri efter 10 (TIO) veckor inom psyk. eller är det elva kanske? hmm jaja skit samma snart fri=)

Nu har jag Puff hos mej har haft sen igår, han ska till Maria imorn förmiddag sen på tisdag hämtar jag honom OCH korven weee.
Så ska puff vara hos mej till fredag, och torsdag och fredag ska jag kanske ha tova om jessica ska jobba=) men bara på dagarna då.

Nu ska jag fortsätta kolla på mord i sinnet.

puss och hej

flytta flytta

Idag har jag Robert och Jessica flyttat ALLA mina saker till lägenheten så den är FULL i grejer. Jag och Jessica ska dit och inreda och göra i ordning imorn. Jag måste bara fixa fram pengar och köpa lite ätbart så vi har nå och äta. Har iofs 9 kr på konto så kan ta ut en hundring. och har 40 kr i plånboken. Så ska väl kunna skrapa ihop lite skithuspapper och ett paket kaffe och tja nått mera vettigt. typ nå hårdbröd och mjukost. Får se vad det blir. Eller så får Jessica klara sej utan käk:p men då blir hon grinig haha. Men jag har ett paket riskakor så kan köpa ett paket smör:p

nej usch nu ska jag gå och ta en sobril.Alldels för uppe i varv och orolig fast jag inte vet över vad=(


Flytta saker och hälsa på Mikaela

Idag ska jag ta det lugnt fram till lunch, äta god gröt. sen hämta Jessica och åka till Maria och gå igenom mina kläd lådor i jakt på kläder åt Mikaela som vi ska hälsa på sen=)

Sen på väg till Jessica tänkte jag stanna och lasta ur lite grejer ur bilen till lägenheten=)
Och imorn blir det möbel flytt. Snälla Robert ska hjälpa mej och köra wee. Han är SÅ snäll ska bjuda han och Jessica på middag på nå bra ställe när jag får pengar sen-nicka-

Nej nu ska jag msna vidare med trevligt folk.

Glad Fjant=)

Idag fick Fjant nytt batteri så nu är han glad och går bra igen. Men vattenpumpen verkar läcka lite så måste fylla på massa vatten hela tiden. Men pappa ska kolla på det när jag och Jessica kommer ner. För det är typ bestämt att hon ska med dom hade inget jobb åt henne då. Weeehoo ska vi göra massa kul, kanske pierca Jessica, gå på dollar store åka på Ikea och new yorker. Inte för att jag vet om jag har så mkt och shoppa för, eftersom jag kommer ha psykräkning på 800 i månaden=( jävla anus.

På fredag flyttar vi in mina möbler=) weehoo. sen det sista tar jag och Jessica på lördag. Så ska vi göra i ordning och grejs. Men jag kan inte sätta upp saker på väggarna eller kan och kan men dom ska tapetsera om i november så känns onödigt att göra det.

Nej nu ska jag flumma vidare, typ klä på mej efter duschen:P

dravvel nummer två för idag.

Jag vet inte riktigt vart det hära inlägget kommer sluta men jag känner ett brinnande behov av att skriva ur mej saker fast jag inte riktigt vet vad...hmm krångligt.

Men tja...jag är inte i form idag. gömmer mej på rummet med datorn-TACK pappa för den bärbara datorn- den tog bort isoleringen från omvärlden.Jag är yr och trött folkskygg och små deppig. Mest nog för att min stackars fjant behöver nytt batteri och jag är pank till den 19. Men ska försöka ta mej till skroten imorn med roberts hjälp och leta begagnat batteri.

Jag har funderat på en sak, vad var det som gjorde att just vi tjejer i min familj bli psyksjuka och div saker runt det? Båda mina bröder mår prima limpa och har bra ordnade liv. Men syrran söp ihjäl sej när hon var typ 30 lämnade efter sej två barn varav den ena klarar sej bra och jobbar och är sambo. den andra är ner knarkad vet inte ens om han lever än faktiskt. -båda är killar-
Så en kille i släkten har det jue gått dåligt för, men risken är je stor att nått barn drabbas när både mamman och pappan var alkolister.

Men för att gå åter till min fundering, min mamma-och syrrans- är inte psyk sjuk om syrrans pappa var/är det vet jag inte för jag känner inte honom. Men ja, varför drabbades vi? Jag ska jue sättas på antabus oxå för att jag inte ska ramla ner i alkohol träsket. Men då är nog faktiskt chansen större att jag fastnar i piller träsket. så hmm jaa jag vet inte hur jag ska göra.

Jag borde vara glad och pepp att bli utskriven från psyk om en vecka men jag är livrädd:S fast jag kommer jue ha boendestödet runt mej så borde gå bra. Hade det inte varit för att Cosmos ska flytta in hos mej nästa helg hade jag nog inte klarat av det. Men att få bo med min prins och en ny bäbis kommer göra att jag klarar det-bestämma mej-
men kanske kommer gå åt en del kemikalier i början för att klara av den riktiga världen efter 10 veckor på psyk, om så dom sista 2½ på öppen avd. så har jag jue haft personal runt mej dygnet runt hela tiden. Men det är jue inget liv så så kan jag inte fortsätta ha det.

Oj detta blidde ett långt inlägg men mina fingrar glöder över att få användas för annars är risken stor att jag stoppar i mej lite för mkt piller eller använder rakhyvlen på fel sätt=( Så skriva trams får bli medicinen. Försöker lära mej hantera mina impulser på bättre sätt.

Ska börja i dbt dagverksamhet så småning om just för att lära mej hantera impulser och förstå mej på mej själv som dom säger.
"du måste hälsa på dej själv varje dag och fråga hur du mår"
Hur töntigt låter inte det? Men funkar det så varför inte?

Nej nu ska jag sluta plåga er. får plåga helgon dagboken ist om det behövs:P

Rött hår?

OBS! ni som har läst min helgondagbok för idag behöver inte läsa detta för jag är lat och klistrar in samma inlägg för dom som inte har helgon.



Nu är jag där igen att jag vill färga håret. suck på mej. jag SKULLE jue låta det vara nu. Men är sugen på att testa slänga i en knallröd färg och se om det blir mörkrött av det eftersom jag är så mörk redan. Eller kommer ingen färg fastna alls?

Blurb jag fick låna en digital kamera av jessica och robert igår men glömde så klart ta med den hem. har iofs inga batterier ändå. sen visste inte jessica vart data sladden var så hade ändå inte kunnat ladda in några bilder.


idag har jag varit på studiebesök på vågen. en dagverksamhet med dbt inriktning. verkade bra så jag ska aktualliseras där. men det kommer bli mkt jobb med mej själv men det är jue det jag behöver så. Får hoppas det passar mej och jag lär mej något. men när jag kunde börja visste dom inte för det var några före i kön. Men får väl se när det blir jag blir glad om jag hinner bo in mej hemma ett tag först.

Jag skulle ha åkt och hälsat på fina Mikaela idag men jag är tok yr och vinglig och folk skygg så blev inget. Men SKA hem till henne på torsdag-bestämma- vill jue umgås med min flicka och se hur hon bor.-kraamas på henne-

Nej nu ska jag ta mej en allvarlig funderar på mitt hår projekt.


Lägenhet och ny kisse

Då är datum satt för inflyttning i lägenheten, börjar flytta in saker i veckan det mesta nästa helg. Sen den 16 skrivs jag ut från psyk och flyttar in om allt flyter på bra. Nervöst men skönt, har träffat boende stödet och dom som blir mina kp verkar hur snälla och gulliga som helst.

Sen har jag skaffat en ny kissebäbis han ska heta Cosmos och jag ska hämta honom när jag flyttar in. För Ozzy tycker jue inte om att vara ensam katt. Bild skulle jag lägga upp om jag visste hur man gjorde:p men det vet jag inte. Och bilddagboken vägrar jue visa mina bilder men får du det och funka så finns det bild där. Annars kan jag tala om att han är grå och vit=)

På söndag kommer Jessica hem weee så ska träffa henne nån dag nästa vecka<3
Har jue en hög presenter på lager;)

Nej nu ska jag ramla ner i sängen och sova så jag tar mej upp imorn när jag ska leka med finaste Dockan.-pussa på-

Dålig bloggare...

...jag har varit en extremt dålig bloggare dom senaste månaderna, men det HAR sin förklaring, jag har spenderat 7½ vecka på låst psykavd. Sen i torsdags flyttade jag till en öppen avdelning där man får komma och gå som man vill men alltid har personal. Och jag väntar på att få min lägenhet renoverad så jag kan flytta in. Jo MIN lägenhet, jag orkade inte fortsätta dra ner maria för varje gång jag mår dåligt, hon mår dåligt nog ändå och vi orkade inte längre bära upp varann. Men vi har inga hat känslor. -mej veterligen- vi umgås mera nu än när vi var gifta, tror vi båda orkar med varann mera nu när vi inte har massa krav på oss. Men gud vete att jag vill hjälpa dej darling! Jag vet bara inte hur, för inget funkar hur man än säger och gör så vägrar du tro det. Men så fort jag orkar kämpa för mej själv mera ska jag kämpa för dej lika mkt. Dom säger att jag måste laga mej själv först innan jag kan laga nån annan. Och det är nog sant trots allt, vi klarade 3 år med med och motgångar men sen hade vi nog dragit ner varann för mkt. men så fort vi mår bättre är iafall jag beredd på ett nytt försök. För jag älskar dej ff otroligt mkt tro inget annat! Annars skulle jag jue inte bära ringarna i ett halsband runt halsen. right?

Sen har jag även börjat inse varför Jag mår dåligt, mkt hänger på att jag vill ställa upp på alla och vara alla tillags och är rädd att inte duga, jag har otroligt dåligt självförtroende och noll självkänsla. Jag tror att så fort jag inte gör något som nån ber mej om kommer dom tycka illa om mej eller tröttna på mej, jag är så jävla rädd att bli lämnad ensam. Ändå gör jag slut på ett förhållande, konstigt va?Men all personal på avd och min kontaktperson sa att jag är för dålig för ett förhållande just nu och jag bara gör dej mera destruktiv och sämre, och jag började hålla med, Men om detta är rätt väg vet jag inte. Men jag tror faktiskt vi behöver vara åtskilda ett tag för att se vad vi missat med varann mitt i all depp och destruktivitet.

Nej nog för denna gång.