krasslig dator

har inte blivit så mkt skrivande varken här eller på andra ställen senaste veckan för våran dator har varit sjuk, men snälla Magnus på jobbet lagade den så nu är den pigg och frisk igen=)

I fredags var Crisse och Helena här och vi var på stan på marknad och kollade och käkade på corner-mums- hittade inget kul på marknaden men det hade jag inte förväntat mej att göra häller så. Sen åt vi pannkakor på kvällen innan Crisse åkte hem. På lördagen drog vi tre andra till borlänge och gick på dollar store där jag köpte kattmat för låååång tid framöver:P och lite annat smått. Sen blev det Kupolen och shopping hittade tok fin klänning på hm för halva priset, 74.50kr för en klänning är helt okej=) sen shoppade jag ett par byxor tyckte dom passa när jag provade men när jag kom hem var dom förstora:P men kostade bara 50kr så får slänga upp dom på tradera.

sen i måndags var jag hos min psykläkare och fick ny antidepp fick cymbalta får se om den funkar kan jue ta några veckor och märka, och jag måste vara beredd på att det kan bli värre innan det blir bättre. bläää.
sen smörade jag till mej 30 pack 5mg stilnoct som flickan fick. hihi:P

igår fyllde Ozzy fyra år min lilla prins. firade med lyxgodis då blev han glad men han ska få kykling nåndag oxå har jag lovat.

idag skulle vi fikat med nancy men hon försov sej som andra gånger:P får hoppas vi får träffa henne snart saknar henne!

nej nu ska jag gå och kraama på min sjukling som är efexor abstinent.

tårarna finns där

allt känns värdelöst och jobbigt och allt gör att jag vill gråta, bara en sån sak som att wurths online register inte funkar fick mej att ramla igenom helt och sitta och kämpa mot gråten. Och jag har gråten runt hörnet hela tiden, känner bara för att ligga hemma i sängen och inte finnas, verkligen på sant. Men det går inte, men när inte ens jobbet är kul som jag gillar så är jue något fel. Vill inte gå till kontaktpersonen imorn för jag vill inte erkänna då kommer jag säkert börja gråta och det vill jag inte. Kan jag inte bara få åka hem och lägga mej i sängen med ozzy nu?

jag ger upp

snart orkar jag inte kämpa emot mer, lagt ner massa tid i en hel jävla vecka på att fokusera på att inte skära, men vad spelar det för roll? något ärr mer eller mindre...men å andra sidan löser det inget häller. men jag vet jue att det tar emot nu eftersom det närmar sej födelsedag och jag har hatat och fylla år i flera år, allt efter en förstörd födelsedag som 20 åring...okej bara 3 år men känns som 10 år. Jag ska nog inte finnas på tisdag sen komma tillbaka på onsdag och låtsas som inget hänt. funkar det? antagligen inte tyvärr...får se om min pappa glömmer bort min födelsedag iår oxå och kommer och ursäktar sej dagen efter. bara det borde jue kräva present:P men han ger aldrig presenter. men ska nog ta med fika på tisdagen och se om han kopplar-smart- hmm helt plötsligt planerar jag födelsedag. hur ska jag ha det? jaja. jag vill jue egentligen fylla år och ha en speciell dag men det är bara så att det inte blivit så så jag har slutat hoppats på det.
men jag kommer få present av dockan och jag bara känner på mej att den är bästig, för hon har beställt den och hon hittar alltid bra saker på nätet=)

grå och trist fredag

en hel dag och inget och göra, jo eller det ska stor handlas, men det tar inte lång tid. vad ska man göra resten av denna trista och gråa dag? kanske den dära turen till mc d, vem vet.

jag ska snart äta lunch, potatis köttbullar och inlagdgurka med brunsås. gott. men vet inte hur sugen jag är på att just äta. kan man inte bara sprätta upp magen och stoppa in maten och häfta ihop? fast då känner jag iofs inte smaken och idag vill jag kanske göra det.

Korven har varit ute en timme nu och kommer inte när jag ropar så jag blir jätte nojig att det hänt något, men det har det säkert inte. Bara jag som nojar mej. Han kommer nog snart och vill in.
Och Wilma ligger här på stolen breve mej och sussar så sött, nu fräser hon iafall mindre åt dom andra, så tror hon börjar göra sej hemmastadd=)

nej nu ska jag ropa på Ozzkorv och värma mat och kolla på ett till avsnitt av mordkommissionen.

regnig dag

denna dag har bara varit tråk tråk tråk, mulet och regn ute och inget och göra inne. Tog sovmorgon till 10.30 efter lite äventyr i natt. ändå var jag trött efter promenaden så jag somnade en stund på soffan, men sen gick jag upp och värmde lite lunch och tog ett koffein piller och var glad och nöjd, eller något. Varit på öb en sväng och handlat present till puff som fyller år på söndag och lite grejer till mamma. Sen bara slö glott på tv och ett avsnitt av mordkommissionen. Det är bra fast det är på danska:P

ska snart äta mellanmål sen gå ut med puff sen gå och handla och ikväll blir det karre med potatis och svampsås. Mums. vore jue godast och grilla den men har jue inte fått över grillen än, och vädret tillåter inte grillning häller så.

Det är såå sjukt tråkigt med massa lediga dagar-suck- men nån av dagarna i helgen ska vi åka till hedemora och käka på mc d deeet ni;)

Sen nästa helg får jag träffa både fina Helena och underbara Crisse. det ska bli super. Så ska vi till borlänge och smyga runt i affärer=) och äta på max -dreggel- ska ge mej på deras fiskburgare få se hur mkt jag får i mej:P

Bäjbi Docka vi ska kämpa vidare och komma ur detta hela


fika med fina människor

Idag var det viktop fika igen fast med lite flera människor, och det var massa trevligt=) Dom två av flickorna från avesta jag känner bäst blev bara trevligare nu än förra gången och redan förra gången var dom grymt trevliga=)
jag tycker om att få komma ut och träffa folk, även om jag älskar att umgås med min docka så är andra människor ibland oxå trevligt=) Hoppas på att få träffa dom oftare än det blivit nu. så trevligt och bara umgås och prata, och speciellt skönt att få prata med folk som går/gått igenom samma saker.
Jag åt toast på fiket och det var guda gott, blir nog min nya drog:P
maria kanske inte hade så kul när vi pratade operation och sånt men tror hon trivdes hyffsat ändå.

och igår flyttade wilma hit missen som liknar våran älskade celestine till tusen både till utseende och sätt.

att bara sitta och vara

ibland behöver man koppla bort allt och bara sitta framför datorn och slö surfa och lyssna på dålig musik och förtränga alla tankar på borden och måsten. Men egentligen vill jag bara skrika och springa och kasta saker. Jag är så jävla less på mitt skiftande humör som har kommit. Det är inte kul! Jag funderar på att dammsuga bara för att slå ihjäl tiden men jag orkar inte riktigt ta tag i något jag är rädd att jag bara orkar börja så blir det inget gjort och så blir jag arg på mej själv. Och just nu sitter jag redan med benen över kanten och kan lätt ramla överbord.jag har känt det i några dagar men förträngt det. Men det kanske jag inte borde göra? när smällen kommer kan den bli hård...

jag vill bli glad och pigg och ha stabilt humör och framför allt, det jag velat ända sen jag var typ 12. BLI SMAL!
det är egentligen konstigt att jag inte är mera ätstörd än jag är med tanke på hur länge jag velat bli smal, men det kanske bara är ett tecken på att jag inte klarar av saker? att allt rinner mej ur händerna fast jag försöker greppa det och klara av det? Jag kommer väl inte lyckas med operationen häller.... jag tar ett steg fram och två bak känns det oftast som. men det kanske bara är som det känns? vad vet jag, jag har ingen koll på vad som är verkligheten längre känns det som.