Lite blandat trams.

Var ett tag sedan jag tramsade ur mej ett inlägg. Kan även passa på att säga att det även var ett tag sedan jag orkade läsa någon annans blogg. Så om ni undrar varför ni inte hör av mej så är det för att jag inte är så närvarande i internet-världen just nu. Jag har liksom ingen ork mer än till att kolla helgon då och då och ibland bilddagboken, men det ärsällan jag skriver till nån på något dera av ställena. Jag bar smyger runt och tjuvkikar. För lite koll på vännerna måste jag jue ha;)

Nu är det bara ungefär en månad kvar tills vi flyttar wee. Mkt som ska fixas. Men det ska nog gå bra, flytthjälp är deffenetift fixad nu. Vi ska bara boka våra flyg och tåg biljetter så fort vi får nya pengar .Fick pengar i tisdags och dom är redan slut. Suck. Men får lite mera imorn som tur är och nån dag i veckan får Maria lite pengar.

Igår var vi på dagskryssning med Matilda det var skit kul men man behövde inte mkt alkohol för att vi snurrig i bollen för det gungade rätt rejält tidvis:P Men vi höll knappt på komma iväg på nån kryssning för i Sala när bussen hade hämtat upp folk gick bussen sönder och tvär dog och den gick inte och få igång så stackars busschaufffören fick jaga fram en ersättnings buss med ljus och lykta, och ringa och hålla båten en kvart men vi kom med. Och handla sprit och lite godis fick vi göra. Sen när vi kom hem skulle vi dricka vidare och kolla på melodifestivalen men alla var så trötta så Maria somnade på soffan, Matilda åkte hem vid halv nio vid nio somnade jag och sen var den dagen slut:P

Idag har vi inte gjort många knop, varit ute med Puffis och ätit ost och skinksallad mums. Ja eller Maria åt pizza:p som både Puffis och Wilma har ätit av oxå haha.

Nej nu ska jag åter ta rygg läge i soffan. Eller...först ska jag nog spana in några bloggar;)

Jag vet inte vart jag har mej själv.

Jag kan jue inte begära att någon annan ska veta vart jag är när jag inte vet det själv, men det vore skönt om nån kunde säga, "Hey, du är där och du gör det och det kommer bli såhär." Ja typ. Men jag är så förvirrad över mej själv nu att jag tar timme för timme. Men det får lov att gå. Jag knaprar mina piller slurkar flytande theralen.(som faktiskt funkar bra) vid behov. och kämpar för att hålla mej kvar här och komma vidare med det som är. Jag ska inte lämna min fina familj. För vi ska flytta och få det bättre och försöka må bättre och bo nära fina vänner och få ett meningsfullare liv. Jag ska få remisser till psykolog,psykläkare,neurologiskutredning och DBT behandlning. Får se hur lång tid det tar men jag ska hålla tummarna för att det ska gå bra och äntligen ska börja hända något. 

Den stora frågan...

Den stora frågan är, ska jag gå och köpa godis och trycka i mej medans dom sitter och pratar om hur hemskt det är att vara tjock och hur äckligt det är och att man inte borde vara tjock och inte borde äta? Visst nu tolkar jag det lite som jag vill men det är så jag känner. Jag känner mej helt fel och utanför och benet har redan gått sönder lite.

Eller, ska jag trycka i mej en hög piller och gå och sova bort dagen? Det vore det bästa alternativet för sover jag djupt så kommer jag iafall inte äta. Jag äter HELA JÄVLA TIDEN. Jävla CP Nozinans fel.Jag ska nog sluta med nozinan igen. jag sover hellre några få timmar och är vaken och inte vill äta än sova massa timmar sen äta all vaken tid plus en hel del av den sovande tiden.Det är helt sjukt, jag har inte träffat nån som äter i sömnen lika mkt som mej.Jag vill ha knark så jag inte äter!!!

Annars mår jag skit men det ska vi inte tala om för allt ska jue inte handla om mej har jag lovat. Men jag kan fan inte säga att jag inte är sugen på alla lergigan och lite annat smått och gott ur piller förrådet. vad sägs om 30 lergigan 10 panodil 1g och 5 atarax bara för att jag har såna?

Nej nu ska jag sluta babbla skit och kolla tradera.