Trevlig fika hos Ingela=)

Idag efter jobbet var jag till Ingela och fikade, det var jätte trevligt=) vi satt på deras mysiga inglasade balkong och drack massa kaffe, ja eller jag drack kaffe dom drack saft:P Och pratade om allt möjligt det var jätte trevligt. Och gott kaffe hade hon=) hällde i mej tre koppar haha. Hennes söner var sååå söta och fina, Max var lite blyg i början och rädd för puffen men det gick över sen=) kort från fikat finns på www.mariesan.bilddagboken.se Puffen hade jätte kul med Ingelas mammas hund oscar en söt liten sak. dom turades om att sätta på varann:P

Hoppas vi ses snart igen Ingela det var massa trevligt=)

Längesen det hände något här

Ja, nu var det ett tag sedan det hände något i min blogg, men det har en fin fin förklaring, varit på en veckas semester i umeå, åkte förra söndagen och kom hem igår. Det har varit underbart och vara där, för alla känslor var kvar hemma kändes det som, och dom kom inte åt mej och kunde trycka ner mej.

Vi åkte bil heela vägen duktiga Mariesan körde på vägen upp hade vi Marielle med oss, det var kul speciellt när damen tar av sej strumporna och fläktar sej i ansiktet med dom och inte förstår varför det luktar illa fören hon inser vad hon gör:P
Fjant var duktig och klarade hela resan så nästa lång resa blir till ullared med helena=) bara halva vägen så det kommer jue gå bra och då är vi två som kan köra=)

Men för att återgå till Umeå veckan, vi kom upp vid halv åtta på söndag kväll så då blev det bara middag och sen slappa och sova, sen på måndagen träffade vi fina frida och satt hemma hos henne och babbla skit och åt glass och jätte mastiga kanelbullar, jag åt halva sen tvinga jag i maria min andra halva fast hon inte ens orka äta upp sin:P
på tisdagen var vi på stan och träffade Malin först sen Frida igen, frida fick ett par strumpor av oss för hon var så kär i marias som hon hade på måndagen:P
på onsdagen var vi på ersboda och sprang runt, jag hittade mjukis byxor med fickor för 59kr.LYCKA. nu har jag nya som passar bättre=) och 5 nya tröjor från kappahl, dom hade halva rea priset mej like! och ett fint lila silver diadem med små blommor=)

Sen var vi bjudna på middag hos Jessica och Robert, fick tacos mums vad gott!satt där och pratade och så sen åkte vi hem.På torsdagen träffade vi Joanna och gick på stan igen och jag köpte nya bhar. äntligen nån som passar på alla ställen=) slut rea is the shit!

På fredagen var det släkt fika med marias mammas släkt, vi fick en hemskt ful katt i bröllops present. bläää. nån som vill köpa? hand gjord i glas med lampa under:P bild kommer i bd senare:P

på lördagen träffade vi Jessica igen och fick se hennes hund hon köpt på fredagen, en fyra månaders valpblanding av gråhund och stövar. Såååå söt.

Sen var det söndag och hemresa och massa kaffe och godis efter vägen:P

Idag har jag bäljat  i mej fyra stora koppar kaffe men ändå trött. sjukt.

Nej nu är det snart extrem home make over sen csi.

lite bättre dag.

Idag har dödslängtan inte varit lika stor, men om jag säger att det gått lätt och luften har varit lätt att andas så ljuger jag. Men inte lika kaotiskt. Kanske början på en bättre väg? men jag vågar inte hoppas för mkt. Men vi får se.

Imorn ska vi vakta signe i fagersta hela dagen för mamma och pappa är i sthlm med mormor och hälsar på hennes syster.Ska bli helt okej och komma dit en dag, och äta lunch på goda tre kr:p
Katterna ska även få följa med dit och sen vara kvar tills vi kommer hem från umeå. Kommer bli tomt utan korven! och wilma-mamma-gris-gosrumpa kommer jue sakna ihjäl sej efter Maria, men maria kommer sakna henne oxå så då blir det extra kul och hämta hem henne sen=) Om vi får tillbaka henne av mamma, hon blev rätt kär i henne redan första gången hon såg wilma:P

ska jag göra lila flätor i hela håret eller sätta i dreadsen igen? Eller hitta nån som kan göra riktiga dreads på mej? svårt val det dära...vill göra något med håret iafall..

samtalet..

det efter längtade samtalet kom tillslut, men till ingen jävla nytta alls. fick ökad dos på cymbalta, som kan ta upp till en månad att få effekt! och så fick jag alimemazin eller vad det heter, men när jag kom på apoteket och skulle hämta dom fick jag veta att dom tillverkas på beställning så får dom inte fören om 1½ vecka. SMART av dom. hur fan ska jag orka. Men har bestämt mej iafall för att mår jag inte bättre efter umeå resan så blir det säter. får se vad de ger.... hur jag nu ska klara mej dit. var ute och åkte bil själv, och så fick jag för mej att om jag mötte en lastbil på 70 vägen så skulle jag svänga in i den. Som "tur" var kom det ingen sån.Vet ärligt talat inte om jag skulle bry mej om det.
Nej nu ska jag städa blodbad. nya rakblad är bevisligen mkt vassare än gammla. -smart mariesan-

väntar väntar

Nu sitter jag här och väntar på att den dära psykläkaren ska ringa. Men just nu har jag ingen aning om vad jag ska säga. vad vill han höra för att ge mej det jag vill ha? Jag vet inte...uscha. Får försöka klämma ur mej så mkt sanning som möjligt utan att berätta allt..eller det kanske är det jag behöver göra?
jaja vi får väl se...får väl tunghäfta när det väl ringer...
blä igår var hemsk och idag känns lika hemsk känns som att ett leende på läpparna aldrig går att framkalla. Men när jag säger att jag behöver städa mufflan och  maria kommer springandes med handdammsugaren så skrattade jag. Men vem gör inte det?:P

idag när jag och Puff var ute och gick träffade vi casper och dom fick springa och busa och ack så kul dom hade det. Puff har nog aldrig busat så mkt han som aldrig burkar vilja busa. Men det är bra att han får springa av sej lite=)

Nu ska jag surfa vidare och vänta på att telefonen ringer.

en vecka?

om en vecka åker vi till Umeå, som jag hoppas ska bli det miljöombyte jag behöver, men hur ska jag klara mej ända dit? jag förstår inte det....men första anhalt är onsdag när läkaren ska ringa, men vad ska jag säga? "hej jag vill dö, ge mej piller mot ångest"? det lär jue knappast vara lyckat. men säger jag bara att jag har ångest så tycker han väl att jag ska sluta ha det bara sådära...han är lite mysko den läkarn...men men får se hur det går och vad som händer....jag är fan beredd att testa fjortis medicininen zoloft om den skulle råka hjälpa. inget kan bli värre iafall känns det som. Jag önskar inte ens mina värsta fiender att må såhära faktiskt. Jag kämpar mej igenom allt jag gör fast det känns meningslöst att ens kliva ur sängen. Men jag vet att jag måste för inget blir bättre av att ligga i sängen hela dagen. Men man kan väl få önska?

och att veta att min älskade H mår skit igen och fallit tillbaka är jobbigt, önskar jag kunde göra något för henne, men jag vet inte vad. Men något? du måste säga till älsk om jag kan göra något!

att göra eller inte göra?

lovat att fundera på om jag ska ringa akut psyk imorn. men vad kan dom göra egentligen? inte mkt jue....har man "tur" låser dom in mej, men vad ger det? förvaring är inte lösningen, förutom att jag inte kan skada mej själv då....men är det värt att vara borta från allt jag älskar? och jag vill jue inte riskera att umeå resan blir förstörd=(

men just nu är kampen mot pillrena hård, dom dumma tankarna tar över mer och mer och jag försöker hela tiden stoppa mej själv, men hur länge orkar jag?

Mkt att blogga om

Det känns som att jag har miljoner saker att skriva om men noll koll på hur jag ska lägga upp det så blir nog lite rörigt. Mitt huve är inte i stånd för smarta tankar typ.

Kan jue börja med det roliga. Jag ska bli faster. Mitt bror och hans tjej ska ha barn i februari. trodde aldrig dom skulle skaffa barn men tydligen hade jag fel:P

det mindre roliga är att jag mår skit. men det är jue ingen nyhet på senare tid iofs, men tagit reda på idag att ma inte kan magpumpas som GBP operade eftersom matstrupen går förbi magsäcken in imagfickan dom skapat sen direkt ut i tarmarna. Men vad gör dom då om jag överdoserar? jag kanske måste testa bara för det...men jag blir väl mätt innan jag får i mej tillräkligt med piller. Men jag skulle ljuga om jag sa att tanken på det inte finns där konstant. Jag är så less på detta och vill bara slippa ifrån. Nån som kan hjälpa?

Den 23 juli drar vi iafall till umeå med bil, känns som att det kan vara en bra grej och komma bort lite och få se annat och slippa tänka så mkt. Ska bli kul med roadtripp igen vi har jue inte gjort nån sen vi hämtade marias grejer i göteborg. och uppåt i landet har jag aldrig kört. Tur för oss att bil blir billigare än tåg. Så ska vi ta med massor av marias grejer ner=)

nej nu ska jag snurra vidare och fördriva en halv timme tills vi ska se agnes cecilia.

pengar?

fan jag behöver 1800 snarast. men inte en jävel har pengar och låna mej med återbetalning på 3 månader. varför känner inte jag nån med pengar? varför har inte jag pengar? jag HATAR att vara pank. borde göra något åt en massa saker men allt som kostar pengar skjuter jag på.....även saker jag inte borde skjuta på. Dessutom vill jag börja träna igen. skaffa träningskort av FK men jag vill jue ha nån och träna med, för själv kommer jag aldrig ta mej iväg. dumt att maria inte har råd och träna med mej=(

uscha mejja

jag mår verkligen inte bra, men det sjuka är att samtidigt som jag har mega ångest och glider allt längre ner i deppigheten så är jag så sjukt lyckig, menar jag har gift mej med den som betyder absolut mest i hela mitt liv! Nu är vi en familj på riktigt med våra små "barn".
Jag kan åka till akut psyk men det vill jag inte för dom gör aldrig nå bra, så jag få stå ut och vänta till nästa onsdag när en läkare på psyk här är tillbaka och ringer mej. Om han nu ringer.....den andra gjorde jue inte det....
och inget blir jue bättre av att jag varit utan cymbalta i en vecka eftersom mina ny ut hämtade piller försvunnit puts väck....men jag orkar inte bry mej jag andas för att ta mej igenom dagen utan allt för stora snedsteg.

nej nu ska jag fortsätta lägga upp saker på tradera. Alias Mariesan. För den som vill snoka och kanske shoppa:P

historien om bröllopet

Ja som ni har fattat så gifte vi oss igår, kl 14 i stadshuset, med två vittnen och mina föräldrar närvarande, sen när vi kom ut från stadshuset stog marias mamma hennes man och marias lillsyrra där, dom hade åkt upp från sthlm där dom var och semestra för att överaska oss, men vi var där tidigare och eftersom vi inte väntade någon mera så började vigseln tidigare och dom missade den. Men dom följde med sen och åt på kina, som söta mamma bjöd alla på, gick lös på 1800 spänn men hon tyckte tydligen att det var värt det. Vi blev iafall glada för vi hade planerat att grilla men det regnade hela dagen. Mindre kul vi ville jue ha en solig fin dag så vi kunde sitta ute och mysa men tji fick vi.

Vi började planera detta när det var klart med min operation, vi berättade det bara för dom bjudna och för våra föräldrar förra veckan, så det var inget för att vara elak, men eftersom vi inte hade råd med något stort så valde vi att bjuda dom närmaste och sen hålla tyst, även om bara 2 av 5 dök upp så blev det trevligt.

Igår kväll satt vi och spela TP och drack lite men jag somnade vid 23 som vanligt, illa när man glömmer ta koffein piller:P

Men jag är glad ändå det blev en fin dag med fina vänner och hon blev min för alltid. Det kommre alltid alltid vara vi!

bubbel

det bubblar i hela mej för nu är det inte långt kvar till lördag och det kommer bli den bästa dagen ever fast en del människor förstört delar av det. Men det tänker jag inte bry mej om utan ha kul ändå.=)
Och imorn eftermiddag kommer Marielle och sen på kvällen Helena. så ska vi äta tacos och mysa. Det kommer bli bra, jag har bestämt att vi ska para ihop Marielle och Helena:P dom får tycka vad dom vill. Haha.

Imorn ska den ända tjänstgörande läkaren ringa mej. jag gillar honom inte men han är väl bättre än akut psyk iafall...får se hur det går. kan det gå bra?får hoppas det. Jag orkar inte simma i 180 länge till för att hålla näsan över ytan. vad ska jag ha som morot när lördag är förbi? jag vet inte. Men något ska det väl finnas.

den 25 juli drar vi till umeå det ska bli trevligt, komma bort lite och få åka massa tåg och buss:P sen plocka med oss massa av marias grejer ner som hon vill ha hit=) och träffa trevligt folk till höger och vänster. Och Puffen kommer bli överlycklig över att träffa sin morfar igen. tvätta hans vänster fot:P puff har lite konstiga tvångstankar haha.

Stella har börjat bli riktigt gosig fick hålla i henne idag. inte vanligt. får hoppas hon blir ännu gosigare efter onsdag när dom ska kastreras damerna. Så kan man ha dom ute lite utan att riskera katt bäbisar. vi vill inte ha såna för vi skulle inte kunna göra oss av med dom:P
Nån som vill skänka oss pengar? vi har ap mkt utgifter och inga inkomster. bläääää